Jautājums tām, kuras pašas krāso matus gaiši brūnus-vidēji gaiši blondus, iesakiet no profesionālajām matu krāsām kādu ar kuru var iegūt šādu toni no gaišiem latviešu pelēkajiem
esmu mēģinājusi bes 8.23 un artego 8.0 8N, estel viss uz manīm sanāk tumšāks nekā paletē izskatās,iegūstu tumši brūnus, ar kādu ciparu jūs krāsojiet šadu toni?
pēc maniem eksperimentiem vienmēr sanāk +/- šāds, kas ar laiku izbalē un atgriežas pie mana dabiskā toņa
Vispār jau katrā bildē ir cits tonis. Bet tie varētu būt 7 vai 8 numuri krāsām.
Un lai iegūtu konkrēti kādu no toņiem ir jāskatās, kāds pēc dabas tavs mats ir, kas ar to ir iepriekš darīts (kādi toņi likti iekšā). Un tad jāķīmiķo.
Uz paciņas norādītais tonis sanāks, ja krāsu uzliksi un perfekti balta mata - bez nekāda pigmenta. :)
atiGita, saliku vairākas bildes, jo tieši tādu toni kā gribu neatradu, bet tie 3 +/- ir apmēram tāds kā vēlos
ar 7 un 8 krāsoju- rezultāts kā pēdējās 2 bildes :( brūns, tumšs, sāku domāt vai man jāņem 9 un 10 - tie taču ir pavisam blondi
es tādus dabūju nokrāsojot tumši blondus un ieliekot viscaur smalkas balinātas un smalkas vidēji brūns šķipnas šķipsnas. Ar vienu krāsu rezultāts ir plakans.
manuprat ar vienu toni šādu rezultātu neiegūsi, jo vēlamajās bildēs var redzēt, ka sievietēm mati krāsoti vismaz ar 2 vai 3 toņiem, lai iegūtu šo rezultātu. Piemēram ap seju ir gaisakas skipsnas vai laukumi,savukārt apakšā par vienu vai 2 toņiem tumšāks tonis! lai butu dabisks rezultats vajadzes krasot vismaz 2 dazados tonos!