Kā kļūt par miljonāru?

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Vai esat kādreiz tā nopietni par to domājušas?

Mēs ar draugu vienā dienā tā smejoties sākām runāt par šo tēmu, un beigās sākām likt kopā idejas, kas nemaz nav tik nereālas. :D
Nu smieklīgi no vienas puses, es to tā nenopietni, bet reizēm aizdomajos, ka nav nemaz sliktas idejas. Pirkt un pārdot jau vien ir labs bizness. Ja var izdomāt kaut ko orģinālu,ko ražot ,tad uz eksportu visār aizietu uz urrā!

Kādā veidā Tu pelnītu savu pirmo miljonu?
21.05.2013 15:53 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
es vispār uzskatu, ka tā ir veiksme, un tici, ka katram tā veiksme var uzspīdēt. te tāds traģisks stāsts ar laimīgām beigām, proti, bija jauniete, kuru nepatiesi apsūdzēja par istabas biedrenes slepkavību. mediji tajā laikā publicēja šausmu lietas par to meiteni, pataisīja gluži par sātanu. daudzi viņu ienīda. ielika cietumā, piesprieda 26 gadus. nosēdēja 4 gadus cietumā, tad lieta tika pārskatīta vēlreiz, un jaunieti atbrīvoja. tagad viņai ir izcila PR komanda. viņa brauc pa dažādām intervijām, viņai ir savs atbalstītāju pulks, pat izdevusi grāmatu par laiku, kuru pavadīja cietumā. par grāmatu saņēma 7 miljonus!
21.05.2013 19:06 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Tie, kam nav miljoni, sapņo tos iegūt. Tie, kam miljoni pieder, domā kā no tiem atbrīvoties. :D
21.05.2013 19:37 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Priekš kam bagātība, ja TĀ Tevi laimīgu nedarīs?
21.05.2013 20:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cataleya-tas profils tev ir loti labs teemai...!:D
Es domaaju nauda ir vajadziiga,par to neviens nesaubaas,bet cik daudz?Lielas naudas kaadreiz sabojaa attieciibas radu starpaa...taa ir galeejiiba,kur var redzeet,kaa radi striidas savaa starpaa,kam vairaak tiks uttOtra lieta-aug lielaakas prasiibas,reizeem cilveeki neredz robezu ,kur apstaaties,jo liekas,visu var nopirkt ar naudu-saak lietot narkotikas,alkoholu uttSaak mekleet vairaak izpriecas,jaunus miilakos,miilaakaas uttBiezi dzirdam-nauda sabojaa cilveeku!
21.05.2013 21:06 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Mums ar draugu ar visādas idejas, kuras ir reālas, bet lai pelnītu ir jāiegulda no sākuma, sākumam pašlaik nav :D
protams es gribētu laimēt eurojackpotā pāris miljonus, nav neiespējami, ja jau 3 reizes laimēja :D
21.05.2013 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits