arī esmu piedalījusies valsts olimpiādēs, bet bija sīkumi, ko 100% nezināju. nu, mazāk par 85% gan jau nebūs, bet līdz 95 laikam arī nesanāks, jo domrakstu "bišķin" par garu uzrakstīju :D
Grūts nebija, elementārs arī man nelikās, bet nu gan jau būs ok. Domrakstā aizskaitīju līdz 400 vārdiem un tad paskatījos ka pāri vēl ir 4 pilnas rindas, nobijos un tālāk nemaz neskaitīju :D
Laura, man bija kādi 100 vārdi vēl pa virsu domrakstā, līdz pašai apakšai un vēl tur kur nebija līnijas rakstīju, droši vien labi daudz punktus novilks par to. Lai vai kā, tev noteikti nebūs tik traki :D
Neesmu piedalījusies nekādās olimpiādēs, bet eksāmens likās easy, tāpēc domāju, ka tām, kuras kaut kur ir piedalījušās, vispār nevajadzētu būt satrauktām :D
negribu izklausiities kaa maita,bet ja liekas,ka kaut ko uzraksta super labi,tad taa nav:D aij man ta vismaz ir..Ceru,ka jums visam buus labi liimenni:)
Likās nu tāds, normāls. :) Šoreiz ļoti sekoju līdzi tam, cik daudz uzrakstīšu domrakstā, jo parasti aizrakstu par daudz. Nu tā, drošībai.
Kuru tematu izvēlējāties? Es 2. :)