Lai gan man ir tumšais/ātri iedegošais ādas tips - neredzu jēgu vispār izmantot tos līdzekļus, kuriem SPF ir zem 15. Izmantoju tādus, kas ir ar SPF 30. Neredzu jēgu vairs nocepties kā cālim saulē, to es darīju maza būdama, tagad nožēloju, ka nesaudzēju ādu (piemēram, spēlējot volejbolu nesmērēju krēmu, staigājoties pa pludmali aizmirsu, pēc peldes neuzsmērēju pa jaunam utt). Vajadzēja laikam vairāk uzmanīt sevi, bet neko, āda vēl svaiga un jauna, viss ok. :)
Lai paliktu brūna - neatceros cik ilgi sauļoties vajadzēja, cenšos vairs to nedarīt, bet saulīte tāpat pieķer, ja nesēž diennakti telpās.
Jā, jau biju peldēties. 17.05,kad izveidoju diskusiju ''Plunčāšanās'' :D Iedrošināja cosmo meitenes. :) Bija +/- silti, 2x skrēju iekšā ūdenī. :D
Ko ņemu līdzi, ja paredzētailga uzturēšanās ārpus mājas - dzeramo (pārsvarā vnk ūdens ar kādu garšu), augļi (vīnogas, āboli, reti banānu vai kādu sviestmaizi, cepumu (ja ļoti gribas ēst)), ja nav slinkums, salātusvar uztaisīt līdzņemšanai (protams, svaigos, jo rosol-tipa nemaz nevar tādā karstumā ieēst), saldējumu nopērku uz vietas, ja jūtu, ka nu tulīt pārkarsīšu un jau melns gar acīm metas ( tas man laikam regulāri notiek arī ne tik karstās dienāsveselības dēļ).Galvenais,lai var sevi atdzesēt arī dienas laikā un ir gana daudz šķidrums, ko uzņemt.