Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugs ienīst manus šortus

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Labvakar! :)
Gribu zināt vai kādai vēl tā ir. Vai jūsu draugam, vīram ir kāds jūsu apģērba gabals, kurš viņam nepatīk? Ir kas tads ko viņš negrib, lai jūs velkat, bet jūs velkat vienalga?
Manam draugam ļoti nepatīk kādi šorti, kurus nesen nopirku. Proti, tie ir šorti ar augsto jostas vietu, respektīvi viņi ir augstāki nekā šorti, kuri viņam patiktu. Garums ir normāls, dibens tā teikt "ārā" nelien. Viss ir normāli. Man ļoti patīk, šorti moderni un izskatīgi. Viņš gandrīz vai lūdz, lai viņus nevelku. Man tas liekas smieklīgi. Pirmo reizi saskaros ar ko šādu, haha!
Kas ļoti līdzīgs šiem:

http://s8.favim.com/orig/72/beach-blonde-fashion-girl-Favim.com-689933.jpg
19.05.2013 22:16 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Jep, vīrietim šie šorti liekas šausmīgi un es piekrītu.
Es mīlu modi, bet ziniet reizēm lietas, drēbes bildēs izskatās daudz labāk kā dzīvē, un tas attiecas uz šiem šortiem. Šortos izskatīsies kā omīte. Atbaidoši.
20.05.2013 21:15 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Oii ,man ir bijis simtiem reižu ,ka es kaut ko nopērku ,bet draugam nepatīk. Mazlietiņ jūtos slikti ,ja nenovērtē un pasaka acīs ka nepatīk. Parasti nekad nevalkāju ar viņu kopā tās lietas.
20.05.2013 21:18 |

Reitings 258
Reģ: 29.01.2009
Man gan shie shorti patika, bet uz ideaalas figuuras un kaajaam.. Taadaam kaa Blake
Lively piemeeram... Protams ja to uzvelk uz baltaam ciskaam nekas tur smuks nesanaaks...
20.05.2013 21:21 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Manējam nepatīk, bet man patīk, lai gan pašai izteikti augstie nav. Vienīgais man šķiet, ka tādi piestāv tikai slaidu kāju īpašniecēm :)
20.05.2013 21:36 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Manējais man nekad nav teicis ne to, kas viņam no maniem apģērba gabaliem nepatīk. Un nav arī teicis, kas patīk. Bet to, kas patīk, es parasti nosaku pēc viņa skatiena - ja ilgi skatās un nopēta, tad zinu, ka patīk un turpmāk attiecīgo apģērbu uzvelku biežāk :D
To gan zinu, ka viņam nepatīk nesievišķīgs apģērbs - treniņtērpi, botas, kedas utt., tāpēc ko tādu uzvelku ļoooti reti, ja jāaizskrien līdz veikalam. Visā pārējā laikā, tostarp arī mājās, visu laiku pucējos un cenšos ģērbties pēc iespējas sievišķīgāk. Viņam patīk + pati arī sev uzreiz vairāk patīku. :)
20.05.2013 21:48 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
manejam nepatik gari svarki, pārspīlets meikaps,jo ipaši tad kantainās uzacis. paplatāki šortiņi(kad nav apspīlēts dupsis), ka pārak bieži staigāju ar džinsiem vai treninjbiksem, kurpes uz platformas, arī šie sorti nepatik un ari bikses ar augsto jostasvietu un vēl viss kas.. bet bet vieglak būtu naosaukt ,kas vinjam patik nekaa nepatik, bet labi,ka vinjam maz kas nepatik no mana skapja :D
20.05.2013 22:20 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Beibe.Marta - aha, ieliktnīts :D

unknowme - nu, iespejams, katram savaadak viss notiek un atkarigs jau ari kaa puisis to visu noformulē! protams, ja tas bus ka bez maz paveele un vispar otra neuzklausiisana , ka otram gan patiik, tad jau jā, var iespiiteties un vilkt vienalga :)
man mazliet savādāk viss notiek... es vnk pati zinu kā ir ,kad otrai pusītei ir apģērba gabals, kas man liekas šausminošs :D un tik tiesām man ir taa, nu ludzu luudzu nevelc :D un attiecigi , ja puisim kaut kas nepatik no manas garderobes es uzklausu un attiecigi tas ari nav pateikts pretiga veida, bet piemeram ''man skiet, ka tas un tas ipasi neiet kopa, vai tas neizskatas ipasi labi '' ;)
21.05.2013 10:53 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Pašai ļoti patīk ieliktie šortiņi, tikai neesmu uzdrošinājusies uzlaikot.. Man vispār šorti tā īsti nekad nav piestāvējuši :D

Lielos vilcienos manējais tāpat kā vairums vīriešu ienīst/nesaprot:
*platformu kurpes, gladiatorus
*maxi skirt (ar tādiem tikai govi var iet slaukt) :D
*augsto jostu, gan svārkiem, gan biksēm (tizli savilkts līdz padusēm)
*maisveidīgas blūzes, džemperīšus
*korsešveidīgos īsos topiņus, kas šogad modē

Par to visu viņš smalkjūtīgi izsakās: ''izskatās DĪVAINI'' :D
21.05.2013 11:58 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Manējam no mana skapja nepatīk tikai 1 krekliņš ar volāniem un "pied*rstās" treniņbikses. :D
Tā vispārīgi viņš necieš rozā krāsu, gaišas/baltas džinsu bikses, platus krekliņus.
Gaume gan mums bieži vien nesakrīt. Bieži sanāk, ka viņš norāda veikalā uz kādu apģērba gabalu un saka, ka patiktu, ja es valkātu ko šādu, bet man tas šķiet kaut kas vainu baigi omīgs vai neatbilstošs manam augumam.

Par autores ievietotajiem attēliem teica, ka ir ok, bet atkarīgs no auguma un ko pievelk klāt.
21.05.2013 15:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits