raudu, iemesls drauga izturēšanās

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
sveikas, sēžu un raudu. ar draugu 3 dienas nebijām satikušies, neinteresējās par mani pilnīgi, ne pavaicāja ko es daru, nekā. šodien bijām ārā, bet uz īsu laiku, nesanāca tā parunāt, bet varēja redzēt, ka pat to laiku viņš ar mani negribīgi runāja, nebija priecīgs kā citas reizes, es tagad tā sēžu un noveļu visu uz sevis, vai tiešām esmu tik slikta, vai esmu kaut ko netā izdarījusi? neatceros. varbūt viņam vienkārši tā ir uznācis, bet man ir ļoti sāpīgi, ka tu centies, lai otrs būtu laimīgs, bet pretī nesaņem - neko! arī šodien bijām vienā vasarnīcā, tur 1 krēsls, viņš nem un apsēžas , es palieku kājās stāvot, pēc tam paprasu- varbūt paņemsi mani klēpī, ka gribu sēdēt, uz ko vinš atbild, nē. mūsu attiecībās uznāk tādi periodi, kad viss liekas, ka ir pilnīgajā pakaļā.bet pēc tam atkal viss ir normāli, varbūt, vienkārši ļaut viņam atpūsties no manis? (bet jau itkā atpūtās tās 3 dienas, kad nesatikāmies.) varbūt mēģināt viņam pirmā nezvanīt un nerakstīt, bet nezinu vai kaut ko tas mainīs.
19.05.2013 20:48 |

Reitings 551
bet kā to visu labot, es nezinu.
19.05.2013 23:29 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Kaitiņa, cik iedvesmojoši. :)
Es droši vien jautātu, kas noticis. Kaut kas jau ir noticis. Par pauzi attiecībās - vienreiz draugs tādu pieprasīja un tās laikā es baigi nogrēkojos un tagad mums atkal ir pauze. Šodien pēc vairāk kā nedēļas klusēšanas uzrakstīja man. Īstenībā šaubos, ka tas var ko atrisināt. Ja jau vajag pauzi, tad tiešām tās ir beigas, kā te iepriekš tika minēts.
19.05.2013 23:40 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
TEV SEVI JĀIEMĪL tā līdz kaulam. Tev ir jāiemācās sevi pieņemt tādu, kāda esi. Tev ir jābūt sajūsmā par to, kāda esi. Manuprāt, diezgan liela problēma vairākumam mūsdienu sieviešu. Ja Tā padomā- kā gan sieviete var kļūt mīlestības pilna, lai sniegtu to apkārtējiem, ja pati sevi nemīl? Viņa nemaz nezina, ko tas nozīmē mīlēt, ja pati sevi nav iemācījusies pieņemt.

Varu simtprocentīgi apgalvot, ka šis ir lielais klupšanas akmens, kāpēc vairums attiecību neizdodas. Padomā loģiski. Ja sieviete sevi nemīl, viņa nav mierā ar sevi. Viņa fokusējas uz negatīvajiem apspektiem sevī. Viņa sevi nosoda, izturās pret sevi neiecietīgi un pārāk prasīgi. Viņa neuzskata, ka ir pati pilnība, jo tik daudz ko vēlētos sevī mainīt. Sieviete domā, ka, ja sasniegs kaut kādu noteiktu priekšnoteikumu, tad sāks būt laimīga ar sevi. Bet, kad tas notiek, nekas jau nemainās. Apmierinātību neiegūst. Un atkal šaubas, nepatika pret sevi, savu ķermeni, savām īpašībām raisās domās. Šīs sajūtas ne tikai Tevi pašu gremdē, bet paķer līdzi arī Tavu vīrieti. Tu esi iemācījusies sevī saskatīt negatīvo, tad, kā Tu spēj saredzēt pozitīvo otrā cilvēkā? Nekā. Pirmais, ko vēlēsies ievērot, ir tieši sliktās īpašības vīrietī. Tās kritīs uz nerviem, jo liek Tev justies vēl mazvērtīgākai. Nemitīga lūgšanās pēc uzmanības un komplimentu sagaidīšana no apkārtējiem vajadzīga vien tāpēc, lai Tu par sevi būtu labākās domās. Jo pati par sevi neesi pārliecināta. Jā, es piekrītu, skarba patiesība. Un, lai arī ikdienā liekas, ka nemaz tik traki nav, pavēro sevi no malas. Kā Tu sarunājies ar sevi domās, cik bieži Tu sev izsaki komplimentus, cik bieži pasaki sev paldies un nenosodi, ja kaut kas neizdodas?! Tikai retā spēj pieņemt sevi pilnībā.
Tāpēc, mīļās meitenes, sākam sevi mīlēt. Sākam saprast, ka mēs katra esam savādāka, katra oriģināla un neatkārtojama. Mums katrai piemīt savs skaistums, kuru varam izkopt, nevis censties līdzināties sabiedrības uzstādītajam etalonam. Paslavē sevi, izsaki kādu komplimentu un nākošo reizi, kad vēlēsies sevi sodīt, atceries, ka šoreiz Tu esi izlēmusi sevi iemīlēt, tāpēc sliktām domām par sevi Tevī vairs nav vietas. Skaties uz sevi spogulī tik ilgi, kamēr iemīli katru sava ķermeņa vietiņu. Un redzēsi, kā ar laiku arī apkārtējā pasaule mainās. Tu zināsi, ka esi pelnījusi dzīvot kā īsta sieviete un neviens Tevi nevar piespiest darīt to, ko patiesībā nevēlies- iet pret savu būtību. Tu jutīsies pelnījusi saņemt tikai pozitīvus notikumus savā dzīvē, kuri arī drīzi vien Tevi piemeklēs. Visas pārmaiņas sākas Tevī.
19.05.2013 23:54 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Teksts par pazauti nozimee, ka vins tevi pamet. Nebedaa, ir vel daudz priedites.
19.05.2013 23:59 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Skumji. Izskatās, ka viņam tu īpaši daudz nenozīmē, bet tu esi gatava darīt gandrīz vai visu. Izbeidz to! Nav tev viņam jāskrien pakaļ, ja nav tad nav. Netērē sevi un savu laiku, ja viņš tā. Izmanto to drīzāk sev, sevis savešanai kārtībā (nedomāju šoreiz matus un ragus) un tad jau kāds princis pats ieradīsies pie tava torņa.
20.05.2013 00:13 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Mila sirds,skiries no vina. Sliktak nebus. Ja jus vel kopa nedzivojiet, aizsuti sms, ka viss cauri un bb. Nav ko. Dzive tu vinu nepasutisi. Sac jaunu dzivi. Sita veca del, tu sevi tikai pazemo un raddi komleksus. Vai tas ir ta verts
20.05.2013 09:09 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Ja jau kopā nedzīvojot tada attieksme,tad tur vairs nav ko pat domat!
20.05.2013 09:54 |

Reitings 551
Mums jau ir bijuši šādi brīdi, ka uz laiku viss pazūd, tad atkal viss ir labi. Es negribu padoties, es iešu līdz galam! Pēc kāda laika, aprunāšos ar viņu un tad jau izsecināšu, būs vai nē. Tikai nezinu cik ilgi šī pauzīte vilksies?
cik jums ilgi ir bijušas pauzes?
Visu laiku domāju par to labo, kas bijis visus šos gadus, visus kopā piedzīvotos mirkļus! ahh, kā laiku gribu pagriezt atpakaļ, ļoti, ļoti! un ceru tādus mirkļus vēl sagaidīt arī vēlāk, domājat, ka nekas labs nesanāks? domājat, ka jāpadodas?
20.05.2013 14:12 |

Reitings 551
:)
20.05.2013 14:13 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Īsta sieviete nekad neskries pakaļ vīrietim. Vīrietis būs tas, kurš skries pakaļ viņai. Atceries, ka sieviete spēj izdzīvot bez vīrieša, bet vīrietis bez sievietes- nē.

Ha, ha, ha. Skan jau skaisti. It īpaši - pēdējais teikums, ņemot vērā, cik daudz šodien uz pasaules ir geju :-D :-D :-D!
20.05.2013 23:20 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Kad mēs ar bijušo sākām apspriest pauzītes domu, tas īstenībā bija pirmais solis uz visa beigām.
Normālās, pilnvērtīgās attiecībās pauze nav vajadzīga, ja tādu prasās tad kādam nav pilnīgas pārliecības par iespējamu kopīgu nākotni.
21.05.2013 18:58 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
cormeum
Kas Tev liedz ar viņu parunāt par to?
21.05.2013 19:02 |

Reitings 551
Kas Tev liedz ar viņu parunāt par to?

es jau parunāju, teica, ka pauze jāpaņem.
21.05.2013 20:14 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nu tad skaidrs

Jāieņem ir pauze

Prasīji kāpēc?
21.05.2013 20:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Ilona, man ir tevis zel, jo es zinu kads ir virietis, kurs sievieti mil, ka vins izturas un uzvedas. tev nebus sis variants. bet neuztraucies, dzive medz notikt ta, ka ta milestiba nav abpseja, bet tadel jau nevajag nokart degunu un saskumt, jo sads cilveks tev atvers acis un nakamas attiecibas tu busi laimiga. ta teikt-ja nezini ka ir tad, kad ir slikti, tad nezinasi ka ir tad, kad ir labi. tu tagad zini ka ir tad, ka nu nav tur neka, un tas tev liks iepazit laimi, to cik forsi bus brizos, kad virietis ar acim, piemeram, samekles tev vietu, kur apsesties , zvanis, interesesies utt.
21.05.2013 20:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
palasiju tavus kometarus. jasaka, ka tas attiecibas no vina puses jau sen ir beigusas, tikai tu tur kaut ko nemies, streso un vislaik doma ka butu, ja butu utt.
21.05.2013 20:40 |

Reitings 551
varbūt arī.
21.05.2013 23:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits