sveikas, sēžu un raudu. ar draugu 3 dienas nebijām satikušies, neinteresējās par mani pilnīgi, ne pavaicāja ko es daru, nekā. šodien bijām ārā, bet uz īsu laiku, nesanāca tā parunāt, bet varēja redzēt, ka pat to laiku viņš ar mani negribīgi runāja, nebija priecīgs kā citas reizes, es tagad tā sēžu un noveļu visu uz sevis, vai tiešām esmu tik slikta, vai esmu kaut ko netā izdarījusi? neatceros. varbūt viņam vienkārši tā ir uznācis, bet man ir ļoti sāpīgi, ka tu centies, lai otrs būtu laimīgs, bet pretī nesaņem - neko! arī šodien bijām vienā vasarnīcā, tur 1 krēsls, viņš nem un apsēžas , es palieku kājās stāvot, pēc tam paprasu- varbūt paņemsi mani klēpī, ka gribu sēdēt, uz ko vinš atbild, nē. mūsu attiecībās uznāk tādi periodi, kad viss liekas, ka ir pilnīgajā pakaļā.bet pēc tam atkal viss ir normāli, varbūt, vienkārši ļaut viņam atpūsties no manis? (bet jau itkā atpūtās tās 3 dienas, kad nesatikāmies.) varbūt mēģināt viņam pirmā nezvanīt un nerakstīt, bet nezinu vai kaut ko tas mainīs.