Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

rabarberu kūciņas

 
Reitings 19
Reģ: 20.11.2012


Sveika! Vēlētos pagatavot šādas kūciņas ar rabarberu pildījumu, bet īsti nezinu kā to pildījumu pagatavot... Sākotnēji domāju rabarberus nedaudz apvārīt ar cukuru un ūdeni (sanāktu tāds kā ievārījums), bet izsecināju, ka ievārījums sanāktu pašķidrs. Varbūt jums ir kādas idejas kā pagatavot pildījumu?
19.05.2013 12:00 |
 
Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Rabarberi taču ātri izcepās un paliek mīksti krāsniņā. Sagrieztus rabarberus saber uz mīklas, un pa virsu ko gribi, cukuru,kanēli, krējumu.
19.05.2013 12:10 |
 
Reitings 19
Reģ: 20.11.2012
Domāju cept atsevišķi mīklu un pēc tam pievienot pildījumu, bet var mēģināt arī tā :)
19.05.2013 12:16 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Cik es esmu cepusi no kārtainās mīklas, tad, man personīgi , likās, ka tā kūciņas nu nav tik gardas :) labāk parastās - plātsmaizes :)
19.05.2013 12:36 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es gan par kārtaino mīklu :))
Un par rabarberiem, jā - vienkārši notīri, sagriez, sacukuro un būs ok, manuprāt. Galvenais neskopoties :)
19.05.2013 12:47 |
 
Reitings 32
Reģ: 13.01.2013
Vari mēģināt pārveidot šo ābolkūkas recepti:

http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/09/kartaina-abolkuka.html
Ļoti ātrs un garšīgs variants ar rabarberiem:

http://uwagatavo.wordpress.com/2011/04/19/fiksas-rabarberu-kucinas/
19.05.2013 13:37 |
 
Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Jā, viss garšo labāk, ja ir gatavots no kārtainās mīklas. :)
19.05.2013 13:39 |
 
Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
mmmm, rabarberu kūciņas.
19.05.2013 13:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!