Situācija ir tāda, bijām kopā 3 gadi un 4 mēneši. Tieši pirms dzimšanas dienas mani pameta. Iemesls ir dēļ izturēšanās, dēļ tā, ka nemācēju to darīt(izturēties), dēļ +/- vienaldzīgas izturēšanās, kad bija strīdi, neņēmu galvā un neko nemainīju. Pagājušo gadu nosēdējām mājās, nebijām vispār nekur. Tagad nu viņai piegriezās un aizgāja. Bet beidzot man prātiņš saprata kas ir kas... pakaļ skrēju 3 nedēļas, tad teica lai lieku pilnīgu mieru. Nedēļu ne rakstīju, ne zvanīju. Vakar uzrados pēķšņi, nedodot ziņu, ar puķēm, skaistu paša rokām sagatavotu dāvaniņu, ar 2x a4 lapu vēstuli par to ko es sapratu un blociņu, kur pierakstīju brīža emocijas, brīža pārdomas, sanāk ka nedēļu no vietas rakstīju katru stundu kaut kādu atskaiti. Es kad dāvināju, viss trīcēju un asaras lija kā no spaiņa, noskaitīju savu dzejolīti... Bet viņa kaut kā vienaldzīgi stāv, kkas viņai telefonā vibrē visu laiku, kaut ko skatās telefonā... DRAUSMĪGI. Galu galā arī nemaz neizgāja ārā parunāties.
Man nenormāli sāp, es viņu mīlu, es skumstu, es tiešām gatavs pilnībā mainīties, bet viņa to nedzird un neredz. Iespējams vajag vēl laiku?
Tagad viņa 2 dienu pēc kārtas pa klubiem. Draugiem.lv un Facebook man sabloķējusi tā, lai neredzu viņas bildes un aktivitātes... Draugiem.lv kāds sūta visu laiku dāvanas... Diezgan nepatīkams pasākums...
Ko darīt, kā rīkoties...