Pārdomas....

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Šovakar nedaudz aizdomājos un skumji ap sirdi palika...
Pirms pāris dienām man bija dzimšanas diena. Tagad jau moderni-lielākā daļa apsveic ar zvaniem, sms. Pat radinieki,lai gan gadu no gada bijušas tādas tradīcijas,ka viens pie otra aizbrauc ciemos.
Šajā vakarā tiek svinēta manas māsīcas (viņa jaunāka, paliek 18) dzimšanas diena. Radi sabraukuši, citi ciemiņi. Uzaicināja it kā visu ģimeni caur mammu,bet es neaizbraucu. Kāpēc? Vnk sāp sirds,asaras acīs...teiksiet,ka muļķīgi?Mani knapi atcerās,apsveic,bet te visi radi kā bišu strops salido...šausmīga sajūta!!!
Nezinu ko gribēju ar visu šito pateikt,bet gribējās vismaz savu sirdi izkratīt! :(
18.05.2013 20:34 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
18.05.2013 21:59 |

10 gadi
Reitings 1582
Izdevās?
18.05.2013 22:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, es tikai painteresējos, kāpēc Tu liec visu laiku citātus liec tā dīvaini. Bet ja gribi tā kā citi dara, tad virs laukuma, kurā Tu raksti savu tekstu, ir podziņas bold, italic, underline...un pati pēdējā ir "ievietot citātu". Citātu iekopē iekšā tajās quote iekavās. Vari pārbaudīt to, kā izskatās, piespiežot "rādīt pirmskatu", kas ir blakus "pievienot" pogai.

Paldies, labā meitene! Tagad būšu, kā visi!
18.05.2013 22:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man arii bija taada jociiga sajuuta!Es tomeer teiksu ,ka biju varone,jo neviens pat nenojauta,ka sidiii biju noskumusi!Nupat svineejam dzimsanas dienu viira deelam Hawaii-ballite bija tiesaam forsa un tik pat forsa daavana no viira utt!Es veel nodomaaju-vieniigais deels uttMan bija dzimsanas diena un par mani pilniigi aizmirsa mani Hawaii radini...veel taads velnins dzina gandriiz to pateikt !To noteikti buutu dariijusi vecos laikos Latvijaa,bet te dziivojot,sajaa pasaulee,kad daudzas lietas aizmirstas un visi skrien utt,neteicu nekaa!Domaaju-ko man tas dos,nedod Dievs veel saaksu raudaat...Braucot projaam ,mani radini man sadaavinaaja visu,ko man sirds veeleejaas(garsiigas lietas:),bez dzimsanas dienas-es veel nosmeejos-vai tas uz dzimsanas dienu-vini - nee uz Maates dienu!!
Es nodomaaju-kaadreiz cilveeki neignoree-vienkaarsi aizmirst sajaa trakaa steigaa,kuraa dziivojam...!
18.05.2013 23:11 |

Reitings 16208
Sombrita-redzi tu esi sevi nostaadiijusi cieteeja lomaa!Es daru visu ,lai taa nekad nejustos.Paarvareeju siis sajuutas-meeginaaju saprast ,attaisnot notikuso.Biju loti tuvu tam ,lai justos kaa tu ,un tomeer nee...!Cieteejas loma ir visriebiigaakaa visaas situaacijaas!Meegini tikt no taas valaa!
18.05.2013 23:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Radus, atskiriibaa no draugiem mees neizveelamies, taapeec arii nevar pieprasiit no vinjiem uubermiiljas attieciibas caur negribu. Katrai cilveeku kopienai, kura chupojaas kopaa, piemiit konkreetas iipashiibas vai hobiji un ja tev taa nav, tad kaut no aadas lien laukaa, bet netiksi tai kopienaa akcepteeta. Ja neesi pieradusi duudot cukurainaa balstinjaa glaimus, tad negaidi, ka cukurdupshu bars ar tevi gribees draudzeeties. Noteikti ir arii citi radi, kas taapat kaa tu, neietilpst cukurdupshu barinjaa.
18.05.2013 23:27 |

Reitings 16208
Krista-tu vispaar forsi pateici...!
Man gandriiz tagad liekas,ja es buutu piemineejusi savas jubilejas aizmirsanu,tad mani radi buutu jutusies slikti,saaktu varbuut taisnoties uttMan tas nav vajadziigs!Tad atkal-tas jau pagaajis,ko es ieguusu tagad,ja vinus iegruustu kaktaa ar savu-kaa juus taa vareejaat!?Viirs teica loti labi-es neesmu pasaules naba!!!:D:DVinu arii aizmirsa pasa deels...!Vins vispaar to visu uzskata par dziives siikumiem!
18.05.2013 23:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Radus, atskiriibaa no draugiem mees neizveelamies, taapeec arii nevar pieprasiit no vinjiem uubermiiljas attieciibas caur negribu. Katrai cilveeku kopienai, kura chupojaas kopaa, piemiit konkreetas iipashiibas vai hobiji un ja tev taa nav, tad kaut no aadas lien laukaa, bet netiksi tai kopienaa akcepteeta. Ja neesi pieradusi duudot cukurainaa balstinjaa glaimus, tad negaidi, ka cukurdupshu bars ar tevi gribees draudzeeties. Noteikti ir arii citi radi, kas taapat kaa tu, neietilpst cukurdupshu barinjaa

Nu, negribu īsti piekrist. Ar radiem jābūt tāpat kā ar paziņām. Ir cilvēki, ar kuriem ir interesanti vienmēr, ar kuriem vienmēr ir prieks tikties un kontaktēties kaut katru dienu. Ir cilvēki, attiecībā uz kuriem tas ir par daudz, bet - reizi nedēļā ir OK. Ir cilvēki, kurus var paciest 1 dienu mēnesī, ir tādi, kurus - 1 reizi gadā, bet, ja kaut 1 reizi gadā, tad tai vienai reizei arī būtu jābūt.
19.05.2013 00:52 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Jaa ok,bet nu tad ja neviens pie vinas neiaizbrauktu tad vinjai buutu sii saapiigaa situaacija..varbuut tagad vinja juutaas nelaagi..un iespejams tevi visi buutu tur apsveikusi
19.05.2013 00:55 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
ir tādi, kurus - 1 reizi gadā, bet, ja kaut 1 reizi gadā, tad tai vienai reizei arī būtu jābūt.

Bet ja nu tā viena reize gadā jau tikusi izsmelta un Sombritas dzimšanas diena būtu jau otrā reize? :D

Es autorei iesaku uztvert vieglāk. Mani vispār daudzi radinieki neapsveic, tāpat kā es viņus, pat nezinu viņu jubileju datumus - manuprāt, tas ir normāli.
18 gadi tomēr ir pilngadība un tu jau nezini - varbūt tā māsīca vai viņas māte kaut kā īpaši visus uzaicināja vai tml., ka viņi nespēja atteikties.
19.05.2013 00:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns tur jau taa lieta, ka limits ir 1x gadaa un tas limits tiek attiecinaats uz beereem vai kaazaam (parasti tik pirmajaam).
19.05.2013 02:50 |

10 gadi
Reitings 1582
Bet ja nu tā viena reize gadā jau tikusi izsmelta un Sombritas dzimšanas diena būtu jau otrā reize?

Tas ir joks?
19.05.2013 08:24 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns tur jau taa lieta, ka limits ir 1x gadaa un tas limits tiek attiecinaats uz beereem vai kaazaam (parasti tik pirmajaam).

Nu jūs gan pārspīlējat (ar Pievakari)! Nevaru iedomāties situāciju, kad vienam cilvēkam VISI radi ir vienā maisā ("varu paciest ne vairāk kā vienu dienu gadā") bāžami. Tad vai nu pašai jābūt superprincesei vai arī radiem - pat nevaru iedomāties - kādiem un no kurienes!
19.05.2013 08:27 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns, principaa nav joks. Iedomaajies palielu radu loku un to, ka tajaa katram ir gan dzimshanas diena, gan vaarda diena, gan veel pa vidu kaadam kaazas, kristiibas, beeres. Ja shis radu loks sanaaktu uz katru pasaakumu, tad sanaaktu tikties bez maz vai katru meenesi un arii summu pieklaajiigu izteereet uz daavanaam, celju utt. Cilveeki izveelas svariigaako - kaa jau teicu, pilngadiibu parasti vairaak atziimee, kaa arii, iespeejams, vinji tikushi iipashi ieluugti (nevis viens ieluugums visiem). Par autori atcereejaas - nenoignoreeja tachu, vinju apsveica, vienkaarshi ne klaatienee.
19.05.2013 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits