Brīvās meitenes kā ir ar jums?

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Ārā laiks gluži, kā mans garastāvoklis! :D

Gribēju parunāt ar brīvām meitenēm, un saprast kā jūtaties jūs?! Vai jums viss kārtībā?
Kā jūs domājat kāpēc esiet vienas?

Pastāstīšu par sevi - jau 2 gadus esmu statusā - Brīva. Pirms tam biju attiecībās 5 gadus, bet nejutos labi tajās attiecībās, tāpēc nolēmu pārtraukt. Sākumā ļoti pārdzīvoju par to, bet tad es sajutos patiešām fantastiski, ka beidzot esmu brīva, varu darīt ko gribu, un nejusties vainīga, nevienam vairs nav jāatskatās, beidzot beidzās mūžīgie strīdi utt. Attiecībās biju pazaudējusi sevi, dažus draugus... kas mani ļoti grauza. Un te, es beidzot varēju sākt visu no sākuma, pievērsties sev un lietām, kurām iepriekš neatlika laika - sākt dejot, skriet, satikties ar draudzenēm, ballēties.. šķita viss ļoti labi, es tiešām jutos laimīga, un domāju, ka viss ir sastājies savās vietās, ka esmu sakārtojusi sevi, savu dzīvi un tagad noteikti satikšu cilvēku, kuru iemīlēšu no jauna, jo to patiešām vēlējos un biju gatava.

Bet tā tas nenotika, un es nesaprotu kāpēc. Es neesmu satikusi cilvēku ar ko vēlētos būt kopā, ne jau tāpēc, ka man ir augstas prasības, bet vienkārši nav tā sajūta.

Un tagad es jūtos vientuļi, un brīžiem tas biedē..
18.05.2013 16:50 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Pasmaidu par padsmitgadniecēm, kurām vajag vīrieti blakus. :)

Tu tiešām esi izskaitļojusi visu meiteņu vecumu, kuras te raksta par vīriešiem?

Nebūt ne, pasmaidīju šajā diskusijā par Tevi, jo, cik zinu, Tev ir 18 un kaut kā automātiski iedomājos, ka ar vīrieti domā +/- vienaudzi, ko neapstiprināji, tātad kļūdījos. Daudzskaitlī 'padsmitnieces' rakstīju, jo visas pārējās ir ārpus cosmo foruma.
19.05.2013 14:17 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Piekritīšu tam, ka, lai arī cik brīvs statuss nedotu plusus, vienmēr kaut kur dziļi slēpsies vientulības sajūta. Ja cilvēks vēlas otru pusi - tas uzreiz nenozīmē pavisam nopietnas attiecības ar dzīvošanu kopā, dažreiz var draudzīgi aiziet kaut kur kopā. Cilvēks psiholoģiski nav pakārtots tam, lai būtu pavisam viens.
Ak jel, sanāca depresīvs komentārs. :D Ok, turpinām baudīt jaunību. ;D
19.05.2013 14:24 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es vispār nekad neesmu sapratusi, ko nozīmē - baudīt jaunību? Kas ir tas, ko nevar atļauties darīt, ja ir attiecības? Nu vienīgais - lekšana no vienas gultas uz otru. Vai tas tiek saprasts ar šo "baudīt jaunību"? Vai arī tas ir tikai tāds mierinošs ieteikums tām, kurām nav attiecību?
Arī depresīvs komentārs.
19.05.2013 14:27 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Pievakare
Nē, nē, nē. Tas bija domāts tā, ka, kamēr entuziasms vēl ir - jāstudē, jāpiestrādā, jāaizbrauc ar draugiem atpūsties kaut kur, jāattīsta sevi un sava personība. Jo man liekas, ka līdz ~30 gadiem nav pārāk jāuztraucas par brīvu/neprecētu statusu.
Protams, ka attiecības neuzliek slogu. :)
19.05.2013 14:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
"Baudīt jaunību" nozīmē izklaidēties ar draudzenēm, iepazīties ar vīriešiem, iet uz randiņiem, nevienam neatskaitīties, ne ar vienu nerēķināties.
Jā, ir skaisti baudīt jaunību, kad apkārt visi vienaudži dara to pašu- tad ir ar ko izklaidēties, ir daudz aicinājumi uz randiņiem. Bet! Jaunība nav bezgalīga. Vienā brīdī vienaudži apprecas, laiž pasaulē bērnus un vairs nav ar ko to jaunību baudīt. Vienai pašai pie TV vai bāra, kad visi citi izbauda ģimeniskās attiecības?
Secinājums- brīvas meitenes statuss ir labs tikai meitenēm, nevis pieaugušām sievietēm :)
Man arī depresīvs komentārs :)
19.05.2013 14:39 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Enigma, skaidrs. :) Par tiem 30 gadiem atcerējos šo rakstu, ko viena meitene Cosmo bija ielikusi - http://uncensoredddd.tumblr.com/post/48618792884/viriesi-virs-trisdesmit :D

Bet! Jaunība nav bezgalīga. Vienā brīdī vienaudži apprecas, laiž pasaulē bērnus un vairs nav ar ko to jaunību baudīt. Vienai pašai pie TV vai bāra, kad visi citi izbauda ģimeniskās attiecības?
Secinājums- brīvas meitenes statuss ir labs tikai meitenēm, nevis pieaugušām sievietēm

Un pats interesantākais ir tas, ka aizvien ātrāk noris tā pieaugšana. :) Tagad katrai otrajai vidusskolniecei ir puisis, pavisam citas intereses un, pabeidzot vidusskolu, vairākām arī kāzas un bērns. Tā savādi gan paliek - it kā saproti, ka vēl esi jauns, tai pat laikā taviem vienaudžiem viss jau ir pavisam citā līmenī.

Laikam jālaiž prom ar savu negatīvismu. :)
19.05.2013 14:43 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
baudīt jaunību? Kas ir tas, ko nevar atļauties darīt, ja ir attiecības?

Ar savu vīru esmu kopā no 17 gadiem. Neko nenožēloju. Esmu ieguvisi daudz ko, bet ir dažas emocijas ko neesmu izbaudījusi pilnībāi.

Piemēram tauriņus vēderā no randiņiem. Cilvēka iepazīšanas utt. Nav jālec no gultas gultā, bet ir tik patīkami pirmie skūpsti.

Tā vnk pabučoties un izbaudīt to.
19.05.2013 14:48 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Tagad katrai otrajai vidusskolniecei ir puisis, pavisam citas intereses un, pabeidzot vidusskolu, vairākām arī kāzas un bērns. Tā savādi gan paliek - it kā saproti, ka vēl esi jauns, tai pat laikā taviem vienaudžiem viss jau ir pavisam citā līmenī.

un tad tu sāc domāt, vai viņas ir tās, kuras visu, tā teikt, sasteidz, vai arī tu esi tā, kura bremzē.
19.05.2013 15:07 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Dārgā Poppy, to,ka tev patīk ''stalkot'' meitenes (ieskaitot mani) FB un kur nu vēl, skaidrs jau man bija sen,bet nu nošāvi garām. :) Vispār apbrīnojami,ka ir vēlme kaut ko speciāli meklēt.
Jā, ir te man pazīstamas,bet nu pašas ir ielikušas savas profilbildes.Jēgu meklēt es neredzu.
19.05.2013 15:58 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Nomierināšu Tavu sasāpējušo problēmu , bija te diskusija sen atpakaļ, kur kāda bija sarakstījusi lietotāju nikus un īstos vārdus, Tavu tai skaitā, ņēmu un ierakstīju FB meklētājā, baigā badass stalkere :D
Jauki, ka Tev esmu dārga, bet jau atkal jāsaka - neesam pazīstamas, nevajag ņemt pie sirds svešinieku teikto, vēl vairāk, ja tas nav ar negatīvu piesitienu. :) Beigsim piecūkot diskusiju.
19.05.2013 16:14 |

Reitings 8187
Neņemu pie sirds,bet tomēr, ja domā,ka kaut ko zini par mani un saki šeit.Nu pārbaudi kaut 100x,lai nesanāk kārtējā izgāšanās, kaut par gadiem :)
Ja es te bārstītu faktus, līdz kuriem,te cosmo sēžot, esmu nonākusi- nu nekas jauks nebūtu.
:)
19.05.2013 16:19 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Man bija tāda pati attieksme kā autorei, pēc tam, kad izšķīros no puiša ar kuru bijām kopā 2,5 gadus. Puisis bija diezgan greizsirdīgs, tāpēc pēc šķiršanās baudiju dzīvi un jutos labi. Šobrīd pagājuši nepilni 2 gadi. Gadijās pa vidam kaut kas nenopietns vai ar domu, ka varētu būt nopietns, bet nekas nesanāca.
Arī man nav tik ļoti daudz gadu, lai uztrauktos, ka būtu viena, bet šobrīd vēlos attiecības un pavisam nesen atkal uzsāku attiecības un ceru, ka nu būs pa nopietno un viss izdosies!
19.05.2013 16:57 |

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
Pirms satiku savu bijušo, biju viena un laimīga, izbaudīju visu - gan darbu, gan studijas, gan to nedaudzo brīvo laiku, kas palika, piepildīju ar vērtīgām nodarbēm, gan dejoju, gan sportoju, tikos ar draugiem un gāju uz tusiņiem, vnk priecājos par dzīvi. Bet diemžēl attiecības visu mainīja.. iemīlējos, pretmīlestības nebija, man salauza sirdi un pazaudēju ticību mīlestībai kā tādai.. Viņš bija tiešām ideāls cilvēks, saprotošs utt, bet arī ar salauztu sirdi.. Viņu salauza bijusī un viņš, pašam to negribot, salauza mani.
Tad nu tagad esmu viena un nelaimīga. Gribu atkal būt tāda kāda biju pirms šīm attiecībām - viena, bet laimīga. Pagaidām diemžēl nesanāk..
19.05.2013 17:17 |

Reitings 378
ērzelis it kā esmu vienīgā Marka!
Varbūt kaut ko jauc?!
19.05.2013 23:21 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Esmu viena jau pus otru gadu,ja neskaita mazus attiecību veidošanas mēģinājumus,kas ir ātri beigušies.Jo?Visiem manis satiktajiem čaļiem tik šausmīgi sāp no iepriekšējām attiecībām,ka man jau metas slikti.Nemāk vīrieši pārdzīvot un dzīvot tālāk.
Mēģinu vairāk zīmēt plusus nekā mīnusus šai lietai.Daļēji esmu pārvērtusies par egoisti,bet man nav arī sveši mani cilvēki.Tie,kas par mani ceļas un krīt.
Eju un daru visu,kas sirdij patīk.Ir jādzīvo!
Nav jau tā,ka neuznāk besis.Gribas mīļumu,lai piezvana,satikties,dalīties it visā,bet es skatos,ka nav,nav kandidātu.Mans draugu un paziņu loks ir diezgan šaurs un ir maz iespējas iepazīties.
Un?
Ir jādzīvo kā ir,jo kad būs tad būs! :)
19.05.2013 23:39 |

Reitings 8187
To,ka tā bija marka zinu 100%
Kas zina, varbūt nomainījusi niku vai izdzēsusies.Atmiņā iespiedās diskusija par dāvanu pirkšanu mīļākajam.
Vēlreiz, atvaino.
:)
19.05.2013 23:40 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
19.05.2013 23:44 |

Reitings 378
Viss kārtībā, man vienkārši pašai interesanti palika! :)
19.05.2013 23:45 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Domāju, ka tas atkarīgs no cilvēka - daži vienkārši nav attiecību cilvēki. Citi savukārt, nevar dzīvot bez attiecībām kā bez ūdens un gaisa.

Būt vienai jau nav slikti :) un būt attiecībās arī nav slikti. Katram pienāk savs laiks un katra dzīves situācija ir jāizbauda :)

Pēc 4 gadu attiecībām es arī 2 gadus biju viena un nejutu, ka vajadzētu man kādu sev blakus. Visu laiku veltīju sev. Bet tad satiku savu esošo draugu un viss.. vairs negribēju būt viena :)
20.05.2013 09:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits