Brīvās meitenes kā ir ar jums?

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Ārā laiks gluži, kā mans garastāvoklis! :D

Gribēju parunāt ar brīvām meitenēm, un saprast kā jūtaties jūs?! Vai jums viss kārtībā?
Kā jūs domājat kāpēc esiet vienas?

Pastāstīšu par sevi - jau 2 gadus esmu statusā - Brīva. Pirms tam biju attiecībās 5 gadus, bet nejutos labi tajās attiecībās, tāpēc nolēmu pārtraukt. Sākumā ļoti pārdzīvoju par to, bet tad es sajutos patiešām fantastiski, ka beidzot esmu brīva, varu darīt ko gribu, un nejusties vainīga, nevienam vairs nav jāatskatās, beidzot beidzās mūžīgie strīdi utt. Attiecībās biju pazaudējusi sevi, dažus draugus... kas mani ļoti grauza. Un te, es beidzot varēju sākt visu no sākuma, pievērsties sev un lietām, kurām iepriekš neatlika laika - sākt dejot, skriet, satikties ar draudzenēm, ballēties.. šķita viss ļoti labi, es tiešām jutos laimīga, un domāju, ka viss ir sastājies savās vietās, ka esmu sakārtojusi sevi, savu dzīvi un tagad noteikti satikšu cilvēku, kuru iemīlēšu no jauna, jo to patiešām vēlējos un biju gatava.

Bet tā tas nenotika, un es nesaprotu kāpēc. Es neesmu satikusi cilvēku ar ko vēlētos būt kopā, ne jau tāpēc, ka man ir augstas prasības, bet vienkārši nav tā sajūta.

Un tagad es jūtos vientuļi, un brīžiem tas biedē..
18.05.2013 16:50 |

Reitings 378
Vairs neesi mīļākā?

Kas tad tie par pieņēmumiem? :D

Es neesmu bijusi mīļākā!
18.05.2013 18:27 |

Reitings 3966
Negribu būt viena, negribu būt kopā ar kādu. Un ko man darīt? :D
18.05.2013 18:27 |

Reitings 82
Reģ: 20.02.2009
Arī esmu brīva, tādas ilgstošas, normālas attiecības man nav bijušas.

Ir brīži,kad gribās kādu blakus.
Arī esmu pieradusi darīt visu pati, brīvība man patīk.
Esmu viena, jo tagad nav laika attiecībām ,traki aizņemts periods, dzīve ka karuselis. Un negribās blakus kuru katru.

P.S. Man 20 gadi.
18.05.2013 18:28 |

Reitings 1705
Es arī esmu brīva :)

Iepriekšējās attiecību pieredzes bija drausmīgas, tāpēc vajadzēja laiku, lai atkoptos un atrastu sevi. Tagad jūtos super savā ādā un šķiet, ka nākamās attiecības varētu būt riktīgi labas :) Problēma - tās kā nenāk, tā nenāk :D It kā jau saprotu, ka vajadzētu biežāk apgrozīties jaunu cilvēku sabiedrībā, bet ļoti negribas to darīt kā tādu misiju atrast vīrieti, gribas, lai notiek kā filmās, kad vienkārši uzskrien Īstajam virsū!
18.05.2013 18:59 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Jūtos labi, tāpēc, ka it kā skaitos viena, bet savu uzmanību pievērš vairāki puiši, ar kuriem varētu kaut kas arī izveidoties, ja es beidzot būtu gatava.
Bet vispār mana problēma ir tāda, ka man neviens puisis nevar iepatikties uzreiz. Pret bijušo man jūtas radās pec pusgada.
18.05.2013 19:25 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Kim- neko nedarot nekas arī nenotiks. Tāpat vienkārši jau nekas nenotiek. OK, daži gadījumi ir reizēm tiesām kā filmās - satiki un iemīlēji,bet reti. Ir jādara kaut kas ko iepriekš nedarīji, lai notiktu tas, kas iepriekš nenotika! :)
18.05.2013 19:27 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Aniii man tieši tāds pats stāsts, 5 gadi un nekā. Darbs+studijas=nav brīva laika. :D

Jā, it kā jābūt sabiedriski aktīvākai, bet pagaidām nav atrasta sabiedrība, kurā to aktivitāti novērtētu. Gan jau kad kad un kaut kā. Man liekas, jo vairāk par to uztraucās, jo vēlāk kaut kas notiks. Kā atmetīsi ar roku šim visam, parādīsies īstā iespēja.
18.05.2013 19:57 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nebija slikts tas laiks, kad biju viena - tusiņi, piedzīvojumi... ehh, ir ko atcerēties un jāsaka, ka pietrūkst tā laika, lai gan tad es ilgojos pēc kāda, kas men katru nakti sildītu muguru, īpaši ziemas periodā. Manuprāt, ar tiešām nopietnām attiecībām nav jāsteidzās, lai ar veltīt pilnīgu uzmanību otram cilvēkam. Un jā, jābūt ir īpašajai sajūtai pret otru cilvēku. Man ļoti ilgi tādas jūtas ne pret vienu neveidojās, līdz kamēr ieraudzīju tomār kādu ar kuru tiešām ir vērts būt kopā.
18.05.2013 20:27 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Kumeliņš - bet nav pat nenopietnu! Tur jau tā problēma! :D

Aiz dzīla iekšējā izmisuma, kad viss apkārt bija apnicis, es pat piereģistrējos otrapuse.lv :D Ja ar dažiem vēl varēja sarakstīties, viņi ar mani necentās uzturēt kontaktu. Nu ok. Neko darīt. Secināju, ka interneta iepzīšanās tomēr nav mans lauciņš.
18.05.2013 20:42 |

Reitings 3379
Tās, kurām 22 gadi un raksta, kā jau 5 gadus vienas, vai tiešām tīņu gados veidotās attiecības uzskatāt par nopietnām attiecībām? Man pirmās attiecības vispār izveidojās tikai 22 gados. Protams, bija visādi puiši, bija vienpusēja iemīlēšanās, bet ne attiecības.
Kad man bija 22 un es nebiju satikusi savu draugu, man likās, ka visu dzīvi varētu nodzīvot viena, biju tik ļoti pieradusi pie vienatnes (jau kopš 16 gadu vecuma dzīvoju viena Rīgā dzīvoklī). Kad uzsāku attiecības, es biju tā, kas negribēja pārāk "ielaisties", jo man likās, ka es taču esmu radīta ar lielu ego un vajadzību pēc vienatnes :D
18.05.2013 21:19 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
sunscreen - konkrēti par sevi runājot, nē tās man noteikti nebija nopietnas. Plus/mīnus pusgadu draudzēšanās ar dažām gultas reizēm (ja iedziļinamies sīkumos, tad ar diviem).
Tāpēc jau es šausminos, ka man vēl nekā nopienta nav bijis.
Arī esot tajās attiecībās, nu nebija man tie klikšķi - o, jā, varētu tiešām pat dzīvot kopā (tālākā nākotnē necenšos raudzīties).
18.05.2013 21:24 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Aniii, bet ja nav klikšķa, vai tad vajag veidot attiecības ar to cilvēku? Tas ir negodīgi pret sevi un otru! Es saprastu, ja tev būtu 30, tad būtu iemesls satraukties, bet 22 gadi - vēl ne tādus vien klikšķus piedzīvosi ;) ! Es pati attiecībās esmu no vēlajiem ziediņiem un jāsaka, ka neko nenožēloju, drīzāk neesmu izšķiedusi savu laiku ar vīriešiem, ar kuriem, drošivien, iegūt ne to pozitīvāko attiecību pieredzi. Uzskatu, ka nav vajadzīgas attiecības tikai tāpēc lai būtu. No tā arī te rodas cosmo diskusijas, ka mans draugs tāds un šitāds. Meitenes ielaižās attiecībās ar pēdējo vējagrābsli, savā prātā idealizēdamas to par princi baltā zirgā, tikai tāpēc ka tā gribētu un ja tā nenotiek, tad ir dziļi vīlušās. Tā kā Aniii, pienāks laiks, izvēlēsies savu otru pusi gudri. Pagaidām nav ko skriet, izbaudi izklaides variaaantus, kas lpadara dzīvi kkrāsaināku, kā arī velti uzmanību un laiku sev, kad būs attiecības, tas laiks dalīsies uz 2.
18.05.2013 21:36 |

Reitings 313
statuss kā tāds mani apmierina,tikai protams, gribas otru cilvēku arī blakus..
lai gan pec 4,5 gadus ilgam attiecibam, sobrid viena esmu labi ja tris menesus, tapat jutu,ka ilgi to negribesu un velesos miloto cilveku blakam:)

lai gan nenoliegsu, darit un iet kur un kad gribi ari man tiri labi tiik :D
18.05.2013 21:42 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Hmm, ilgi biju viena un savā zinā izbaudīju. Tagad ir puisis, ar ko satiekos, bet veairs neesmu īsti pārliecināta. Savā ziņā ir labi konkrētos momentos vai vispār šajā dzīves brīdī, bet pa lielam - nebūs. Esam a pārāk atšķirīgu domāšanu. Tad nu prātā jau atkal esmu brīva, bet patiesībā tas mani apmierina, jo zinu, ka jātiek beidzot galā ar sevi, lai jaunas attiecības varu sākt pilnīgā harmonijā. Vienīgi fiziskas intimitātes pietrūks :D

Dzīvē esmu ļoti introverta tāpēc nespēju ar kuru katru un tā - just for fun. Ar kādu būt kopā varu būt tikai tad, kad esmu šo cilvēku iepazinusi un uzticos un tas nenotiek ātri.

A man taisni pa ziemu vairāk gribas attiecības, vasarā tāpat labi :D
18.05.2013 22:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kas tad piemēram ir tāds tajos tatiktajos puišos kas tev nepatīk pēc iepazīšanas? varbūt tā nepatika ir pret tādām lietām kas nemaz nav nozīmīga?
18.05.2013 22:07 |

Reitings 2739
kim

jaunu hobiju, kaut vai īslaicīgu, uzsākšana ļoti palīdz iepazīties. Nesen uzsāku jaunu nodarbošanos un tadā, 3 jauni pielūdzēji. 1. Jums ir kopīgas intereses. 2. kopā pavadāt kādu laiciņu, tātad var viens otru iepazit pirms mesties iekšā. 3. varbūt vienkārši iegūsi jaunus draugus, kuriem būs vēl citi draugi, kurus arī var agdīties kādreiz satikt un tad tur tas ''gardais kumoss'' var būt paslēpies. Ja būsi aktīva savā dzīvē, domāju, ka būs arī aktīva sociālā dzīve.
18.05.2013 22:12 |

Reitings 171
Reģ: 29.01.2013
es brīva esmu kādus 4 mēnešus. Puisi man izdarīja tik daudz pāri cik daudz varēja.
Kad šķīrāmies teica, ka viņam esot tīra sirdsapziņa un ka mana greizsirdība vienmēr ir bijusi lieka. Viņš tikai nebija iedomājies, ka es tik ļoti satuvināšos ar meiteni (viņa kursabiedreni) ar kuru viņi daudz ir tusējuši. Viņa man pastāstīja cik "tīra" sirdsapziņa ir. Bet šitas viss tāpēc, ka esmu cilvēks kuram vajag mīļumu un jaukumu, blakus cilvēku, kas rūpējas, bet es nevienu vairāk nevaru pielaist sev klāt. kā jūtu, ka sāku uzticēties tā viss, es bēgu vai arī ielieku puisi tajā saucamajā friendzone.
Briesmīgi, bet puišiem uzticēties es vienkārši nespēju.
18.05.2013 22:39 |

Reitings 378
missjoker

Nav nekādas pievilkšanās, aizraušanās, saikne - sauc kā gribi, bet ka nav, ta nav!
18.05.2013 22:39 |

Reitings 378
missjoker Nav romantiska rakstura jūtas :D
18.05.2013 22:41 |

Reitings 2739
Masiks

man arī ir grūti puišiem uzticēties. Tuvu draugu puišu arī isti nav. Nesen sadraudzējos ar vienu, uzticējos, pievīl fucking dirsainis. Bet man tā neuzticēšanās vairķa tāpēc, ka šķiet, viņiem ir pilnīgi savādāka domāšana, tāpēc manējo nasapratīs, kas, protams, pa lielam nav patiesība, bet tomēr man ir iesēdusies šī doma. Bet nu nav, nav visi puiši tādi dirsākļi kā tavs bijušais, neatmet ticību.
18.05.2013 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits