Heyaa!
Interesē, cik jums meitenes izmaksā viena nakts Vecriigaa vai jebkuraa citā pilsētā, kur kkas notiek? t.i alkohols, ieejas, brokastis, taxis un tādā garā..
Man videeji 10-15 ls. nevaru saprast tas ir daudz vai ir ok :D
Kad biju brīva izmaksas bija ļoti mazītiņas, tik vien kā taksim un iesildīšanai pie draudzenēm :D
Tagad kad ejam ar draugu uz klubu un iesildīšanos bez savi 50 Ls neiztikt :D - uz diviem :)
Vidēji 10Ls, bez takša - jo dzīvoju centrā. Bet mēdzu arī vienkārši aiziet, izdzert vienu aliņu un tāpat līdz rīta gaismai nodejot. Rekords laikam ir kādi 30-40Ls uz nakti, bet tad arī ballējām 12h no vietas.
Nu, ja es mājās neiesildos, tad uh, cik naudas aiziet, tieši tā, viena Longailenda maksā 7ls, bet nu pietiek ar divām :D Parasts kokčiks 3.5-4ls, tā kā 20ls tas ir miiierīgi, taksis, naktī MCdonalds. :D
Bet vēl vairāk naudas aiziet uz pohu lāpīšanu :D Es esmu nenormāla rīma un tv mīle tajā laikā. tad ir Hesītis, Sušī sūtīšana, citreiz pat vēl pa virsu kāda Čīli pica un daudz visādu saldumu veikalā. + daudz kolas :D
Tāpēc man vienmēr ieballēšana konkrēti sit pa kabatu. Vakardien vien aizgājām uz Nekādu problēmu un atstājām 25 Ls.
Man tas pats, kas Scarlet, nākamā diena ir vēl lielāki tēriņi. Un MCdonalds IR klasika, nudien! :D Kādas rindas tur naktī, uhh. Bet es esmu sēne šobrīd un jau pailgu laiku, man patīk sēdēt mājās un malkot kaut ko, vai arī mājas ballītēs pie draugiem.
et es esmu sēne šobrīd un jau pailgu laiku, man patīk sēdēt mājās un malkot kaut ko, vai arī mājas ballītēs pie draugiem.
man tā ir parasti no rudens līdz pavasara sākumam. tagad siltajā laikā galīgi nevaru nosēdēt mājas, ne pie draugiem mājās, tā vien velk uz tām vecrīgas terasēm :D
Jā, tas gan - es arī gribu uz terasēm, ļoti! Dzert ķiršu alu un ēs ķiplok grauzdiņus, jā.. :) Mcdonalds, protams, strādā naktī - Vecrīgā un kaut kur vēl, pauze pa nakti viņiem gan arī ir 1h, ja nemaldos.