Pārsvarā sanāk Ozolniekos tur ir pludmale, ļoti patīk, Vēl reizēm sanāk Brankās. Tagad ir jauna pludmale Lielupes krastā, tajā pusē kur bija vēja tunelis tur viss ļoti smuki sakopts un cik garām braucot mana, daudzi tur sauļojās un peldās :)
braucot gar Āni, kaut kur kur ir kaut kāds autobusu galapunkts... kreisajā pusē ir vienstāvu māja uzreiz aiz tās nogriezies pa kreisi un tad uz mežu, jāpārbrauc pāri dzelzceļa sliedēm un... nu kaut kā tā, grūti paskaidrot, jo norāžu nav :(
kiky, man tāda pati problēma, vakar pārplīsa kautkāda truba no dzesēšanas šķidruma un braucot no darba, 5 kilometros apstājos reizes 3, lai pielietu ūdeni :(
mur_mur
nu pirmais auto, sakuma braucu ka losene, draugs visu laiku kladzina- ta ir ka zagjee, gruti ielikt 5.tajaa vai utt :D tagat izmaksas ap 300-400ls vel isti skaidri nezinu :(
ja kas, manējais taisa mašīnas, sevišķi motorus, jauc ārā, maina, utt. strādā mājās, lētāk un ātrāk kā servisos un klientu arī daudz, pilsētā zināms cuilvēks :) ja vajag, dod ziņu ;)
Brankās pie tā dīķa netiks klāt tā nav tāda peldētava. Viņa atrodas staļļa teritorijā, kurā trenējos tur vedam zirgus pabradāt un peldināt no malas tur neviens nepeldās tikai savējie.
mur_mur
ne, mes ar uz servisu nedzenem, uz mezciemu pie pazinas majas vilkaam taisiit :) labakais tas ka uz rigu braucu skatities jaunu auto, mana masinite laikam apvainojaas :D