Gribas izstastit ka man sodien gaja darba. Viena sieviete raksta otrai, ka nebus sodien darba un vai vina var parakstit dazas maksajuma lapas. Tad nu ta sieviete parsuta man tos dokumentus un, lai es izprinteju. Kopa 5 PDF pieliku, katra pa 1 lapai. Es vel nobrinijos, vai nu tiesam nevar 5 lapas izdrukat, jo pa lielam es tur vsp neesmu iesaistita. Tad ta sieviete man darba mesendzeri (kjipa skype) raksta – ludzu izprinte pec iespejas atrak, jo es nebushu rit darba utt. Es atbildu - ok, tachu pa cik man PMS jau saku iekseji varities un uzrakstu kolegim visu situaciju. Vins man jauta – vai tu printesi? Uz ko es atbildu – ja, drukashu, bet cik tad ir gruti ir nospiest vienu pogu un izdrukat paris lapas, WTF? Cilveka slinkumam nav robezhu un vini nevar pacelt savu resno dirsu, lai aizietu lidz printerim (tas viss bija angliski, tad nu iedomajaties – fat ass). Un ka jus domajat, kam es to netisam nosutiju? Kolegei. Tads kauns! Protams, man nacas tas lapas drukat un nest vinai… gribejas vnk zeme ielist, bet es iesledzu veso, atvainojos un teicu, ka tas nebija domats vinai.
Jums ir bijusi kadi kauna brizhi ar ko var padalites? Tadi, ka gribas zeme ielist?