Karoče, pīrsingi, tuneļi - nesen taisīti. Ko labāk pirkt tīrīšanai?
Kliņģerīšu tinktūru vai ūdeņradi?
Es nabai mēģināju abus,kā rezultātā ap nabu nogāja āda.
Tagad prasu Jums.
rokoko - liecies taču mierā.:D man neinteresē,ko grib manas draudzenes blakām un ko viņas negrib. tas ir tikai 1cm caurums ausī :D nevis 21cm. Māk gan piepumpēties, gan ir vīrišķīgs ar vīrišķīgiem hobijiem un darbu, vīriršķīgu augumu utt. tā,ka nesatraucies..;)
pff. tad čill. sadzīs un būs dzīvs.
būtībā ir izkristalizējies viedoklis, ka stiepjot nedrīkst pārraut ādu. savādāk tas apstādina uz laiku stiepšanu. pēc pieredzes arī man tā sanāca. lēnāk ir ātrāk.
čāča - nu paldies par informāciju, nebiju domājusi, ka pat 4cm var aizaugt... interesanti, bet tā man pašai nepatīk tie tuneļi, tik domāju ko dara pēc tam, jo skats, ka auss karājas nav patīkams. :)
amons - jā. vienu brīdi nevarēja izstiept vairs, bet tad kaut kā atkal aizgāja. aj, tak neklausīja mani. teicu,lai pagaida, sadzīs tā un tad lai stiepj tālāk. nē, vajag ātrāk.
Ak, jēziņ.
Vai tiešām viens lielāks caurums ausī Jums uzreiz norāda par to,ka tas ir slikts cilvēks, pretīgs , draņķis utt., ka momentā būtu jāpamet?
Ziniet, kad sākām būt kopā viņam viņa nebija. :D tagad viņš sagribēja. ko man darīt? tirket prom no mājām viena cauruma dēļ?:D
idiotisms. Visādi citādi viņš ir normāls, pēc skata. nav ne ragi pierē, ne mēle šķelta, ne ķerzas kājās, ne bikses līdz celim. :D