Grūtniece ārzemēs

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Esmu UK un plānoju mazo, bet man iekšā ir bailes no tā, ka šeit būs tas viss process daudz grūtāks, jo tomēr te var būt kaut kāda veida problēmas saprasties ar ārstiem par šo tēmu valodas dēļ vai kaut kas cits, kaut arī valoda man ir labā līmenī. Es īsti neuzticos ārstiem šeit, jo man pašai ir bijusi negatīva pieredze un man liekas es uztrauskšos vienmēr vai kaut kas nav kārtībā, vai viss ir ok ka tam jābūt... . Nezinu varbūt te viss arī būtu OK, nav neviena paziņa, kas gaidītu vai dzemdētu bērniņu te. Vai jums ir kādas pazinas vai pašas esat varbūt iznēsājušas vai dzemdējušas bērniņu UK vai citur ārzemēs, varbūt varat dalīties ar pieredzi vai vienkārši jūsu viedokli.
Paldies.
16.05.2013 14:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tāpat mani satrauc tas,ka uz dzemdībām var braukt tikai tad,kad jau atvērums jau ir čutne tāds,ka'bērns jau pa pusei ir ārā.
16.05.2013 18:08 | saite

Jā, šo atceros kā murgu. Tas ir fakts, neņem slimnīcā. Man dienu ilga kontrakcijas, kad jau bija grūti izturēt, un tas ļoti ātri progresē, te ik pa 20 min, te jau ik pa 8... vīrs zvanīja uz slimnīcu, nē, vēl nevarot braukt, lai pagaidot, kad būs biežāk. Tā zvanījām kādas reizes 3, lai esot biežāk un biežāk. Lai dzerot pretsāpju zāles. Un pat tad, kad nogàja údeņi, šaubu tur patiesi nebija, nepārspīlējot- kā ūdenskritums, skaidrs, ka atpakaļceļa nav, vēl izjautāja kādā krāsā, bezmaz varbūt nemaz tie nav ūdeņi.. Ja nemaldos slimnīcā jau bija 10cm un bēbis jau pēc stundas bija klāt. Varu tikai pateikties Dievam, ka man viss noritēja labi un pa ceļam nebija sastrēgumu, ha.
17.05.2013 00:17 |

Reitings 281
Sveika! Dzemdeeju Uk un man ir tikai labas atsauksmes par aarstiem un attieksmi. Ljooti ruupiigi iztureejaas jau no pirmaam nedeeljaam liidz pat dzemdiibu dienai. Un slimniicaa arii viss bij perfekti. Tikai jau saakumaa ruupiigi izdomaa kuraa slimniicaa gribi dzemdeet, tas gan ir no svara.
17.05.2013 11:20 |

Reitings 281
Nu nav jau taa gluzhi, ka jaabrauc kad beerns jau gandriiz aaraa. Tas jau no situaacijas atkariigs. Es aizbraucu,kad bij 1 cm atveerums, man arii draudzene teica,ka suutiis maajaas. Bet nesuutiija,jo uz slimniicu jau brauc,ja juuti,ka pats maajaas ar taam saapeem netiksi galaa.
17.05.2013 11:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits