Man kā parasti nāk miegs. Vakar bija forša pasēdēšana ar radinieci, šovakar došos kleitas meklējumos. Ceru, ka veikdies. Principā nav izvēles - ir jāatrod, jo citādi man nebūs ko uzvilkt uz svētku vakariņām.
kuros veikalos jūs pērkat tās kleitas, es nevienu nevaru attrast. Tā vien šķiet, ka vecās ir tās pašas labākās , kas man stāv skapī, un kuras esmu uzvilkusi labi ja 2X :D
Savējās nopirku Montonā. Reserved pilns, un cenas draudzīgas. Man arī ļoti patīk Oasis, bet uz Spici slinkums bija braukt. Nezinu, neesmu skatījusies, kur vēl kāds viņu veicis ir.
:D nu tad es kā tāds briedis panesos garām Oasis GC :D runāju pa telefonu, un noteikti nemaz nefiksēju, kas par veičiem.
jā, par GR zinu, es vēl pagājušo nedēļu nopētīju Oasis lupatās saģērbtos manekenus.
Nekad vairs neriskēšu un neēdīšu mazpazīstamās vietās pusdienu piedāvājumus! :(
Vai arī- nežēlošu naudu, žēlošu sevi un neēdīšu, ja zinu, ka nebūs labi :D
vsjo, mans atlūgums parakstīts. tagad mēnesi laidīšu luni, jo viss mans darbs jāatdod kolēģim mācīšanas nolūkā. sēdēšu blakus un dzeršu riekstu kapučīno :D (l)
Sorit izvedu garaka pastaiga savu suniti, lidz ar to rits bija nedaudz steidzigs.
Smuki sataisijos uz darbinju, pusdienlaika ieshu sportot un pec darba ieshu ar kolegiem pasedet kada patio, jo pie mums atkal atgriezies pavasaris ar +25 :)