Sanāks pacelt šo tēmu.
Miiljuminja - nu laikam jau, bet tomēr gribas, lai viņiem tiešām būtu iemesls lepoties.
Heartkiller - neticu. Tu tāda gudra un apzinīga meitene šķieti, maģsitros studē. Jau tas vien norāda, ka ir gan motivācija, gan prasmes.
lumni - jāaaa. tas tiešām ir kaitnoši. Kā arī man besī, ja man saka - nu ko tu tā pārdzīvo. Ok, saprotu, ka vieglāk būtu nepārdzīvot, bet ja nepārdzīvošu un neradīšu sevī vēlmi laboties, tad tāda ņuņņa arī palikšu.
geno - es zinu, ka nav mans lauciņš. patiesība šis lauciņš prasa trīs dažādas prasmes - menedžera talantu, prasmi apieties ar tehnoloģijām un kreativitāti. Man piemīt tikai pedējā, bet lai turētos virs ūdens, vajag visas prasmes, īpaši jau tehnoloģiju. Un esmu bijusi pie astologiem - gan rietumu, gan austrumu, un, diemžēl, abi teica pilnīgi pretējas lietas :D tagad vēl leilāka nesaprašana. Patiesībā jau man ir prātā lietas, kas interesē un patīk, bet tagad trūkst ticības, kas spēšu tās sasniegt, ka kaut nedaudz padosies un bail, ka jau atkal neapniks.
Gribeju piemetināt, ka esmu apņēmusies sākt skriet un taisīt dažādus wrokoutus, ne tik ļoti, lai uzlabotu figūru, bet gan tāpēc, lai trennētu savu disciplīnu, kā arī, ja redzēšu, ka varu pievarēt, piemēram 30 day squat challenge, varbūt radīsies ticība un motivācija pievarēt arī skolu. Šodien bija pirmā diena abiem, kā arī uber veselīgas pusdienas. :D