Tu + Tavs paraksts:)

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Kā jau daudzas no Jums zina, tad izšķīros no vīra. Pirms 1,5 nedēļas beidzot oficiāli. Bet tikai tagad sāku apjēgt 1 lietu : man bija dubults uzvārds, kā parakstu izmantoju vīra uzvārdu. Esmu ar to tik ļoti saaugusi, ka nevēlos mainīt. Tiešām jūtu tajā ķeburā spēku :)

Grafoloģija ir interesanta zinātne, esmu daudz ko dzirdējusi par to, ka cilvēka paraksts ir cieši saistīts ar viņa personību. Piemēram, ļoti reti kuram miljonāram ir īss paraksts (liekot garu parakstu vairāk piedomā pie tā, kur tu to liec utt.)

Tā gribas, lai man paliek mans šī brīža ķeburi, no otras puses apzinos, ka tas ir tizli.

Drīz jāmaina pase, ātri jāizdomā, jo darīt.

Ko Jūs darītu manā vietā? Vispār jūtat "enerģiju" savā parakstā?

P.S. it kā jau īpaši labi salasāms tas vīra uzvārds manā parakstā nav, bet tomēr pirmais burts ir ļoti pamanāms. Un tas neatbilst mana uzvarda burtam (toties mana saīsinātā vārda pirmajam burtam gan).

aii kādu palagu te sarakstīju par tādu it kā nieku :D
15.05.2013 22:54 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Nejūtu nekādu enerģiju ar savu parakstu vai ko tamlīdzīgu. Vienkārša švīka un viss.
16.05.2013 00:06 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es atkal negribētu mainīt. Esmu saaugusi ar savu parakstu un uzvārdu, ka ceru pat pēc kāzām to saglabāt. Gala arī neko likt negribu, jo tad tas izklausītos dīvaini.

Es arī domāju, ka tev nevajag mainīt, ja reiz patīk.
16.05.2013 00:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ak dievs,man ir tik debīls paraksts,ka kauns parakstīties. Bet citu mainīt..ehhh šitais jau gadiem un ir visur :D
16.05.2013 00:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeeju veel teikt ,ka paaris gadus atpkal, parakstiijos tiiri smuki,bet peec taam nenormaali daudzaam reizem,kad bija jaaparakstaas, esmu pilniigi izmainiijusi to smukumu...nenemu pilniigi vairs galvaa!
16.05.2013 00:31 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par energijaam un parakstu!Man bija diivaina situaacija pagaajusaa gadaa Latvijaa.Bija jaaparaksta viens loti svariigs dokuments , blakus staaveeja mans deels-es gandriiz parakstiijos vecaa uzvaardaa!Tiesi tajaa briidii -tik diivaina sajuuta bija!Tik ilgus gadus jau parakstiijos jaunajaa un peeksni kaut kaada emocija ...!
16.05.2013 00:36 |

Reitings 7497
principā es zināju, ka šķiršos, tāpēc arī izlēmu par labu dubultam uzvārdam...
savs paraksts pirms laulībām nepatika - tikai viens mana vārda burts, bija prieks, ka varu to mainīt :)

arī negatīvu emociju attiecībā pret bijušo vīru man nav, bija pat doma atstāt viņa uzvārdu, bet beigās sliecos par labu tikai savam, jo dubulto uzvārdu tik ilgi vajag rakstīt un parasti dokumentos nepietiek vietas.

bez vīra nebūtu sasniegusi to, kas man ir tagad, no vieglprātīga meitēna blakus viņam kļuvu ar diezgan foršu un veiksmīgu sievieti, jo gribēju pilnā mērā atbilst viņa augstajām prasībām pret sievieti. daudz par ko esmu viņam pateicīga. Gribas, lai tas neizmirstas :)

Cerams, ka neviens nav nejautās, kas slēpjas zem mana paraksta.
16.05.2013 07:03 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Ja arī jautās, saki taisnību! Jo var redzēt, ka savā ziņā tu ar to lepojies. Un tas noteikti nav nekas ļoti slēpjams. :)

Ļoti patīk skaistie paraksti.
Es pati pēc uzvārda maiņas ziemā, vēl savējo jauno parakstu nemaz neesmu pieslīpējusi. Uz līgumiem izskatās neforši. :) Pamatā atsāšu tādu kāds ir, tik jāpatrenējas vilkt lielāku un ātrāk. Bet tieši tas pats bija ar pašu pirmo parakstu arī.. pagāja diezgan ilgs laiciņš, kamēr ietrenēju vilkt lielākā izmērā. :D (Šādos gadījumos mani kaitina mans mega smalkais rokraksts)
16.05.2013 07:14 |

Reitings 8272
nu tu mainīji uzvārdu, pasi, izšķīries, tad paraksts arī jāmaina. neko darīt. ar laiku saradīsi ar jauno parakstu.izmēģini tagad uz papīra vairākus variantus un paņem to, kas labāk patīk
16.05.2013 08:17 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Lancaster, piedod par ziņkārību, ja nevēlies nekomentē, bet kaut kā iekrita acīs šis Tavs teksts "principā es zināju, ka šķiršos, tāpēc arī izlēmu par labu dubultam uzvārdam..." - kaut kā skarbi :(...
Runājot par parakstu kādreiz bija vārda pirmais burts un uzvārds, bet tad sāku stradāt darba vietā, kur bija dienā ap 300x jāparakstās un tur tas paraksts palika par divu pirmo burtu ķēpīgu atveidojumu, bet tādu plašu atveidojumu :D Tagad draugam uzvārds sākas ar to pašu burtu, ja apprecēšos pat nekas iniciāļos nemainīsies, līdz ar to pat bēdājos, ka nebūs opcija ko pamainīt.
Attiecībā uz Tavu parakstu, visu izsaka vārds "Tavs" paraksts - ja Tev patīk kāds ir, tad to arī paturi :) citreiz tie paraksti ir tādi, ka pat nesaproti, tur ir burts vai zīmējums, ja kāds piekasās atbildi, ka Tu sava vārda/uzvārda pirmo burtu raksti savādāk kā citi ;):D
16.05.2013 08:29 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Man ir bijuši vairāk paraksti, bet no 14 vai 15 gadu vecuma - viens vienīgais, pašai liekas, ka skaists.

Dažreiz nodarbojos ar muļķībām - ja patīk kāda puiša uzvārds, ar ko tiekos, mēģinu izdomāt, kāds būs mans paraksts un tad saskricelēju pilnu lapu ar "mēģinājumiem". :D
16.05.2013 08:32 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Es droši vien arī nemainītu parakstu, viņu jau izmantoju vairāk kā 5us gadus tieši tādu kāds viņš ir šobrīd, šo gadu laikā esmu parakstījusi 10000 dokumentu! man arī pašai patīk tieši tāds paraksts kāds man šobrīd ir!līdz ar to viennozīmīgi atstātu! :)
16.05.2013 09:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Mana mamma vēl tagad ir tēva uzvārdā, lai gan šķīrušies jau 10+ gadus, parakstās arī ar šo uzvārdu, problēmas 0.
16.05.2013 09:26 |

Reitings 502
Ja tu esi saradusi ar parakstu tik ļoti,ka negribi mainīt, tad tev tas ir jāatstāj. Un nekur nav teikts, ka parakstam ir jābūt tieši saistītam ar uzvārdu.

Mans bijušais klasesbiedrs, kad vidusskolā mainīja pasi, vispār paraksta vietā ielika kaut ko tik nenormāli tizlu, ka bija jābrīnās, kā to ļauj, bet neviens neko nevar teikt. Viņš diezgan skaidri un izlasāmi parakstījās kā - Homītis. (izskaidrojumu tam, protams, nezinu :D )
16.05.2013 09:30 |

Reitings 3966
Ja pēc 9 gadiem atkal precēsies un pasei būs termiņš uz 10 gadiem, būs muļīgi turēt abus uzvārdus :D
16.05.2013 09:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits