Mājdzīvnieka zaudējums

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Sveiki... Šodien jūtos galīgi sagrauta. Mana mīļā kaķīte tika tik smagi traumēta, ka nācās viņu iemidzināt, un es jūtos vienkārši briesmīgi. Lai arī apzinos, ka mana vaina tur nav, tomēr iekšā sēž tā sajūta, ka kaut ko es būtu varējusi darīt...Tāpat zinu, ka kāds noteikti pateiks- tik vien tās nelaimes pasaulē, cilvēki katru dienu zaudē tuvos, mīļos cilvēkus, un pat tad dzīvo tālāk... Bet arī es esmu zaudējusi tuvus cilvēkus un, man šķiet, ne reizi neesmu jutusies tā, kā tagad. Laikam tas tāpēc, ka tas iemidzināšanas iemesls ir tik drausmīgs... Ja būtu dabiska nāve no vecuma, vai vismaz mazāk traģiska... Bet šādā gadījumā.. Nezinu, kā norīt to sāpi, ko darīt, lai pāriet tā briesmīgā sajūta... Mājās ir arī citi dzīvnieki, bet mana mince man bija tik mīļa... Grūti vārdos aprakstīt... Pat nezinu, ko vēlos dzirdēt, kāpēc rakstu... laikam tāpēc, ka nav īsti neviena, ar ko sāpi izsāpēt, pārējiem tā attieksme tāda "Tā notiek, dzīvnieki mirst un viss", un negribas jau arī visu laiku raudāt cilvēkam uz pleca...
15.05.2013 22:13 |

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Nezinu, vai spējat iedomāties, kā man palīdz jūsu rakstītais. Ne jau lasīt citus šausminošus, skumju pilnus stāstus, bet tā apziņa, ka ne man vienīgajai mīluļa zaudējums ir smags pārdzīvojums, ne velti saka- dalīta bēda ir pusbēda.
Šodien noteikti iešu, sakopšu kapiņu, palūgšu, lai draugs uztaisa kādu apmalīti, lai nesaaug tur viss kopā ar zāli.. lai tomēr ir kāda vietiņa, kur aiziet, un manu mazo minciņu pieminēt... Nu jau vismaz neraudu pēc mazākās domas par viņu, lai arī tā sajūta- tūlīt ieskries istabā, asti gaisā saslējusi, ņaudēdama un murrādama- nekur nezūd. Vakar tā noraudājos, ka vēl šodien galva sāp, bet to nevaru atļauties, jo daudz darbu jādara un kaut kā jau jāturās :( Kā jau jūs sakat, tā sāpe jāizsāp un tur neko nevar mainīt...
16.05.2013 12:42 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
izsaku lidzjutibu :(
man pasai ir kakenite kurai jau ir 12gadi, dikti mila, kad iedomajos ka kakja muzs parasti ir lidz 15gadiem paliek skumji :(
16.05.2013 12:53 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Turies.
Man pašai nācies piedzīvot tikai viena omītes suņuka nāvi - iemidzināja, jo viņam bija tādas veselības problēmas(vairs precīzi neatceros, kas kaitēja, jo tas bija pirms gadiem), ka palikšana dzīvam viņu mocītu katru minūti. Bija tik žēl, jo tas suns bija bērnības un padsmitniecas gadu neatņemama daļa un draugs.
16.05.2013 13:00 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Atkal jāsaka, ka palīdzēs laiks. Turies!
Arī es ilgi mocījos pēc sunīša iemidzināšanas, kurš bija īsts ģimenes loceklis, un bija tie paši pašpārmetumi, ka varbūt vajadzēja ļaut aiziet pašam...
Bet acīmredzot īsti kvalitātivu dzīvi dzīvnieciņš vairs nevarēja pavadīt un tāpēc tas tika izdarīts. Tu to darīji ar labākajiem nolūkiem, lai viņam būtu vieglāk.
16.05.2013 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)