Tikko uzzināju, ka pēc uzvārda maiņas - lai samainītu autovadītāja tiesības par 15.50 LVL man vēl pirms tam jāiziet komisija medicīniskajai izziņai, kas maksā 25.00LVL! 40LVL p[ar to, ka manās tie4sībās būs uzvārds (nodibinot ģimeni)? Are you kidding me? Tas ir kaut kāds bizness? Vai ir iespējams kaut kur lētāk to komisiju iziet? Vai ir kāda, kas brauc pie stūres ar vecajām tiesībām un ar pasi+ laulības apliecību? Ko menti saka?
Pārbaudī vairākas reizes, jo manuprāt, tā ir kaut kādā kļūda.
Medicīniskās izziņas tiek ievadītas datu bāzē. ja medicīniskā komisija vēl ir derīga, tad nav tā vēlreiz jāiet!
Un vispār - būtu jāsāk runāt par šiem jautājumiem: apprecoties maksāt vēlreiz par pases izgatavošanu un visu citu dokumentu nomaiņu ko tas iekļauj!
Manuprāt tas nav godīgi!
Okey, es saprastu, ja tā summa būtu simboliska, bet nu ne jau tā kā ir šobrīd.
P.S. Kāda nezin kādēļ pases izgatavošana maksā tieši 20,00 lvl? Agrāk bija mazliet mazāk :D
Arī par šo pasākumu varēja iekasēt simbolisku samaksu. Manuprāt. :)
vismaz manā galā, kgan domāju,ka visur summa par jaunu pasi ir vienāda, ir 15 ls, un tgd ir tās jaukās ID kartes - tās vien 5ls :)
bet,jā, vislabāk tomēr saglabāt savu uzvārdu
Ui, kā man Peliite palīdzēja! Paaaaaaaaaldies! Uzzvanīju - derīga tā izziņa man līdz 15.09.2013. :)))) Šeit ir vērts prasīt, jo viens otram tiešām palīdz! Bija lieks kipišs :)
būtu jāsāk runāt par šiem jautājumiem: apprecoties maksāt vēlreiz par pases izgatavošanu un visu citu dokumentu nomaiņu ko tas iekļauj!
Manuprāt tas nav godīgi!
Kapec tad nav? Tev liekas, ka pasu nodalas drbiniekiem algas nav jamaksa, ekas nav jauztur? Jeb tev liekas, ka valstij ir jaapmaksa tavas kaprizes pariet vira uzvarda? Lai ari kada butu Latvijas valsts, bet soreiz ta nav nepamatota slauksa. Tev tos dokumentus vajag, nu tad ari maksa par to izgatavosanu. As simple as that. Nav vairs padomju laiki.
Kas būs ja atsāts vecās tiesības ???
Man sieva neko nemainīja, kad apprecējāmies. Mainīja kad tiesībām beidzās termiņš.
Pārbaudot dokumentus biežāk izmanto parsonas kodu.