Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

medus kūka

 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Nedaudz muļķīgs jaut., bet es nav eksperte.
Cepu medus kūku. Visur saka, ka jāizmanto soda, bet es, uz uguns sildot medu, cuukuru t.t.t. pievienoju cepampulveri. Būs ok?
15.05.2013 15:46 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ceru, ka Tev sanāks labāk, jo mana medus kūka bija mēsls. Garša laba, bet plāksnes izcepās grumbuļainas un izgriezušās uz visām pusēm. Nekā normāli nevarēja salikt. Nav poat bijis drosmes atkārtot :D
15.05.2013 15:50 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
hah, es ar ceru, jo cepu šo kūku saviem ārzemju draugiem. Sablamējos, ka mmm, medus kūka, jums noteikti jānogaršo. Jau jūtu feila smaržu gaisā :D
15.05.2013 15:51 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Lai veicas! Pēc tam pastāsti, kā sanāca :)
15.05.2013 15:53 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Anne - man citreiz arī plāksnes sanāk grumbuļainas (mīklu parasti gatavoju uz labu laimi, stingri neievēroju receptē teikto, jo tās receptes jau arī atšķiras, tā ka taisu aptuveni kaut ko pa vidu), bet, kad sasmērē biezās kārtās ar krējumu, tik un tā feini savelkas tas viss un izlīdzinās.
Neviens nekad nav kritizējis.

Par cepamo pulveri gan nezinu, bet, ja jau tas tā izdarīts, tad tik jāmēģina un jāskatās, kas no tā sanāks :) Un jāieliek atsauksmes citu zināšanai
15.05.2013 15:56 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Vajadzēja pielikt vairāk cepampulveri. Resp. 3 tējk. cepampulvera=1 tējk. sodas.
15.05.2013 15:57 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Saujā Krītiņš - nu, tāpat jau medus kūkai krietnu laiku jāievelkas, ja pašgatavotā nebūs sanākusi, varbūt vari aizskriet uz veikalu un nopirkt :D
15.05.2013 15:57 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
zapteburka, es jau smērēju daudz to krējumu, bet vienalga skata nebija. Gar''siga gan bija. Paši ēdām, bet smējāmies, ka citiem rā'dit nevar.
15.05.2013 16:01 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Anne - varbūt jāpamēģina pēc kādas citas receptes gatavot? Vai ar to pašu paeksperimentēt, kaut ko pamainīt proporcijās?
Man jau medus kūkas ļoti garšo, bet gatavot saņemos reti - piņķerīga padarīšana.
15.05.2013 16:10 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
zaptesburka - ja šajā pasaules malā tādas būtu nopērkamas, tad nemaz necenstos pati taisīt :D

Tagad gaidu, kad atdzisīs. Pēc tam gan jāliek klāt gan olas, gan milti, tad iemaisīšu vēl pulveri, jo pagaidām sanāk, ka ir krietni par maz. Redzēs, kāds brīnums sanāks.
15.05.2013 16:16 |
 
Reitings 13
Reģ: 14.08.2024
Rawcake.lv piedāvā ļoti garšīgas un veselīgas medus kūkas: https://rawcake.lv/tproduct/191023234-925942539931-medus-kka
24.10.2024 15:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits