negaidīti

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sveikas,šī rīta saruna ar savu otru pusi manī nesa tik vilšanos viņā,iesākām runat par bērnu tēmu,jo viņam bija jauzņemas kārtējie "aukles" pienākumi un jābrauc vākt savu bērnu,un es arī pateicu,k ja es palikšu stāvoklī tad abortu netaisīšu,uz ko atbilde bija:"o forši,starp citu viena puse tik neizvelas vai paturēt vai nē,un visticamāk ka būs tāpat kā pirmam viņa bērnam,bez tēva jāaug"...Bet kā tik mīļais,atbildīgais,saprātīgais cilvēks varēja tā pateikt...:( es viņam pateicu ka negribu viņu tagad vispar redzēt,lai brauc kur vajag,un tā stāvot stenderē viņš nostāvēja klusedams labu laiku un vnk paņēma un aizbrauca..es nezinu,es daru nepareizi,ka tagad asaras birst un ir aizvainojums? ko jus daritu,atbildetu?
14.05.2013 08:46 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu tiešām, no tavas puses tas nebija pareizi iet un stādīt viņu uz tā fakta kad viņam jau ar vienu bērnu jāņemas. It īpaši, kāds vispār bija mērķis viņam tieši tad to teikt? Ne tu stāvoklī ne vai tad plānots palikt? Vai ar tu vēlies bērnu drīzumā? Vispār tas ka tu viņam tā pateici tu principā gan jau ieberzi acīs to ka tu esi tāda pati kā bijusi tai bērnu ziņā, ka uzspied ka paturēsi utt. Kas patiesībā var vīrieti ļoti iespaidot. Cik daudz sievietes ir neapmierinātas ka vīrieši visu kontrolēt cenšas un izvēles veikt sieviešu vietā, un tad visas raud un nezin kur likties kad vīrietis iegrūdis viņas stūrī, bet vot kad sieviete tā cenšas izdarīt ar vīrieti tad tas ir OK.

Tu jūties aizvainota jo laikam jau domā tikai par sevi, tu nemaz nepadomā kā viņš jūtas, it īpaši ņemot vērā to ka tu pati uzsāki šo konfliktu un pēc tam esi tā kura jūtas cietušā lomā.
14.05.2013 09:30 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
superbeibe, Tev vajadzētu atvainoties. Pat, ja uzskati, ka neko neizdarīji nepareizi, ka cūka ir viņš. Atvainojies, norij rūgtumu. Attiecībās jāmāk piekāpties pat tad, kad šķiet ne pie kā neesi vainīga. Vienkārši Tu nekad nesapratīsi, kāpēc viņš tā teica un arī cosmo forums Tev to nepateiks. Tā ir viņa atsevišķa pasaules uztvere. Ne viņš tā domāja, ne viņš tā gribēja, tā bija Tava provokācija. Vienkārši atvainojies un aizmirstat par šo.
14.05.2013 09:39 |

Reitings 17203
Man patīk ka dažām liekas ka tikai tāpēc ka vīrietim ir bijis bērns no iepriekšējā attiecībām, tad viņš visu laiku ir jāpasludina par tādu kuram bērni tik pat kā vairāk nevar būt jo uzreiz muktu pie citas utt. Nu bet paklau, redz ka bērnu jau aizbrauc pieskatīt, nav jau tā ka galīgi bez tēva jāaug, turklāt nevar jau zināt kādi bija apstākļi tam ka iepriekšējās attiecības pajuka, ne vienmēr tas var būt dēļ tā ka lūk draudzene stāvoklī palika. Varbūt atiecības pašas par sevi bruka jau kopā iepriekšējās, bet diemžēl tika tai visā iekļauts arī bērns. Un odīgi sakot ja es būtu tā vīrieša vietā es tiešām būtu tieši tā pat teikusi un rīkojusies, lai gan smuki viņš neatbildēja, pašreizējā meitene tomēr dzēlienu bija pelnījusi par to ko pateica no zila gaisa.
14.05.2013 09:42 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Nesmuki un es arī būtu apvainojusies tavā vietā, tomēr nevajag arī raustīt lauvu aiz ūsām - kāpēc bija jārunā par kaut kādu toerētisku bēru, kurš nav pat plānos? Turklāt, jā, pieļauju, ka puisis tā teica, jo viņam likās, ka viņa viedoklis netiek ņemts vērā - par spīti vienkārši pateica to, ko nemaz nedomā...
Nogaidi un paskaties, kā viņš tālāk rīkosies. Pēc tma arī izlemsi, ko darīt tālāk. Ja esi aizvainota, netēlo, ka viss kārtībā, bet arī speciāli un kašķi neprovocē...
14.05.2013 09:49 |

Reitings 17203
Ieteikums - Atvainojies viņam ka pateici to ko pateici, taisnība vai nē, bet tā bija neīstā vieta un neīstais laiks ar puisi kam šī tēma laikam ir ļoti aizskaroša.
Turklāt ir daudzi cilvēki kas pēc tam kad viņiem jau viens bērns ir, tad pat vairāk bērnus pēc tam nemaz negrib, ja nu vienīgi ar īsto cilvēku, bet ar tādām runām viņš ātri vien var mukt tālāk meklēt to īsto cilvēku.
14.05.2013 09:54 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es jau atkal varu piebilst, ka vecumam ir nozīme. Ja to ir pateicis 19 gadīgs "vīrietis", tad tas būtu jāuztver citādāk nekā, ja to pasaka 30 gadīgs vīrietis..
14.05.2013 09:54 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Abi savā ziņā vainīgi.
Superbeibei nevajadzēja uzkrist kā sniegam uz galvas ar savu viennozīmīgo viedokli par abortiem, puisim- tik neforši atbildēt.

Cik viņam un viņa bērnam gadu? Varbūt puisim jau tā trauma radusies pēc iepriekšējās grūtniecības, bet Tu vēl ņem un viņu pārsteidz ar nākamo?
14.05.2013 09:58 |

Reitings 17203
Ja to ir pateicis 19 gadīgs "vīrietis", tad tas būtu jāuztver citādāk nekā, ja to pasaka 30 gadīgs vīrietis..

Man liekas ka šai gadījumā vecumam nav liela nozīme jo vīrietim vienkārši uzgrūda tēmu kas viņam nepatīk un kā jau jebkurš normāls cilvēks viņš ieņēma aizsardzības pozīciju un spļāva uguni pretīm.
14.05.2013 10:05 |

Reitings 55
Reģ: 01.03.2013
Hmm, man pēc šādiem izteikumiem vispār būtu ļoti sev jāpārkāpj, lai paliktu ar vīrieti kopā. Lai gan... apzināti izvairos no beztabildīgiem vīriešiem, tāpēc ceru, ka šādā situācijā nenonākšu.
Bet arī Tava attieksme nešķiet īsti saprotama: "viņam bija jauzņemas kārtējie "aukles" pienākumi un jābrauc vākt savu bērnu". Neizklausās, ka Tu to raksti ar prieku un mīlestību :D
Viņam jāuzņemas nevis aukles, bet tēva pienākumi - 50% no laika un uzmanības, kas bērnam vajadzīgi.
14.05.2013 11:20 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Viņš visticamāk izspļāva tādu tekstu, jo nerēķinājies ar viņa viedokli .. ne tāpēc, ka negrib bērnus ar Tevi .. kam gan patīk, ka jautajumos, kas tieši skar viņa dzīvi, viņš pats tiek ignorēts

Bērns ir kopīgs lēmums un viens nevar vienpersoniski izlemt tik svarīgas lietas, nerēķinoties ar otru!
14.05.2013 13:00 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Man jau liekas, ka runa šeit bija nevis par vēlamu grūtniecību, bet par gadījumu, ja nu tomēr gadās palikt stāvoklī. Domāju, ka bērniņa radīšana ir gan kopīgs lēmums un stāvoklī palikšanu ar viltu un māniem arī neatbalstu. Tomēr nedomāju, ka vīrietim, ja tomēr gadījies, ir tiesības aizliegt sievietei paturēt bērniņu, likt no abu kopīgā baudas augļa atbrīvoties, neapzinoties, ko tas var nodarīt viņas ķermenim un psihei, nerunājot nemaz par karmiskiem aspektiem.
14.05.2013 16:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits