Man bija taa,ka mans puisis sanjeema veestuli z email no vienas cosmo lasiitaajas,kuraa bija links ar manis veidotu topiku,ka domaaju par attieciibu paartrauskahnu...tas bija diezgan liels arsteigums man. Aciimredzot kaada,kura mani atpazina,zin arii manu draugu,ja jau pat zinaaja vinja e pastu....es veeljoprojaam nezinu,kura no manaam draudzeneem buutu shaadi riikojusies...bet ,nu,shoks bija bik,kad draugs man paraadija e pastu...
Man bija taa,ka mans puisis sanjeema veestuli z email no vienas cosmo lasiitaajas,kuraa bija links ar manis veidotu topiku,ka domaaju par attieciibu paartrauskahnu...tas bija diezgan liels arsteigums man. Aciimredzot kaada,kura mani atpazina,zin arii manu draugu,ja jau pat zinaaja vinja e pastu....es veeljoprojaam nezinu,kura no manaam draudzeneem buutu shaadi riikojusies...bet ,nu,shoks bija bik,kad draugs man paraadija e pastu...Bet kas tam tresajam cilvekam par dalu un ko vareja gribet panakt? Ja es kadu atpazitu, vispar izliktos ka neko nezinu, jo cileks anonomi ir gribejis parunaties, nav manas tiesibas to parkapt.
Ja DIO nebraukā ar helikopteru, kas tad viņa ir reālajā dzīvē?