vai gribētu būt vīrietis?

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
ja varēu sākt dzīvi no jauna un izvēlēties savu dzimumu vai gribētu būt pretējais dzimums?
es jā. jo sievietei ir daudz vieglāka dzīve. tikai jāatrod kāds vīrietis kas visu apmaksā, vai vismaz apmaksā izdzīvošanu un savu algu var tērēt kā grib.
esot vīrietim gan nekas tāds diemžēl nav iespējams. ir tikai divi varianti - nesatikties ar nevienu un tad var tērēt naudu tikai sev, vai arī satikties ar kādu un aizmirst par naudas tērēšanu sev. es izvēlos pirmo variantu. ja jūs būtu vīrietis, kuru izvēlētos?
13.05.2013 08:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Vienai daljai sievieshu arii ir taads pats gribulis un piedevaam veel taads, ka gribaas pa sienaam raapot. Un to nevar nemaz tik vienkaarshi iet un apmierinaat ar ko pagadaas, jo tad uzreiz var tikt pie vieglas uzvediibas sievietes birkas. Taa kaa the same here.
14.05.2013 21:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns - vispaar sievieteem tie 10 gadi, kad gribaas ljoti, ljoti, ir nedaudz veelaak. No kaadiem 25, 30 liidz 40, 45 gadiem.
14.05.2013 21:10 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns - vispaar sievieteem tie 10 gadi, kad gribaas ljoti, ljoti, ir nedaudz veelaak. No kaadiem 25, 30 liidz 40, 45 gadiem.
14.05.2013 21:22 |

10 gadi
Reitings 1582
... starp citu, Krista. Sen jau gribēju Tev uzdot jautājumu. Vai Tu gadījumā neesi no Raunas apkārtnes? Lasot Tevis rakstīto brīžiem redzu - rakstīts uz mata tā, kā runāja mana tēva radi!
14.05.2013 21:24 |

Reitings 9169
Melns arii mazpilseetaa, it iipashi, ja esi saakumskolas skolotaaja? Nedomaaju gan. Turklaat sievietei vienmeer ir ticis maaciits, ka vinja NEDRIIKST gribeet un taa nu mokaas starp savu moraali un gribuli.
14.05.2013 21:26 |

Reitings 9169
Nee, ja taa godiigi, es nezinu pat, kur Rauna iisti atrodaas.
14.05.2013 21:32 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns arii mazpilseetaa, it iipashi, ja esi saakumskolas skolotaaja? Nedomaaju gan. Turklaat sievietei vienmeer ir ticis maaciits, ka vinja NEDRIIKST gribeet un taa nu mokaas starp savu moraali un gribuli.
Nu labi, labi. Lai gan iespēja dabūt Tevis nosauktajā vecumā pastāv vismaz TEORĒTISKI. Laiki gan mainās, bet manā jaunībā 11 gadus vecam čalītim neatlika nekas cits kā autobusā skatīties uz pieaugušajām tantēm un fantazēt ... Un pēc tam vēl ir neērti celties no savas sēdvietas, jo zini, ka apkārtējie, pavērojot viņa auguma vidusdaļu no sāna, var lieliski redzēt, par ko tu, čalīt, domā :-)? Jā, starp citu, - arī tā ir sieviešu priekšrocība.
14.05.2013 21:53 |

10 gadi
Reitings 1582
... Rauna atrodas Vidzemē, netālu no Cēsīm.
14.05.2013 21:53 |

Reitings 157
Reģ: 29.01.2009
Es gribētu dzīvot sabiedrībā, kur dzimumam nav noteicoša loma cilvēka identitātē. Vīrieši un sievietes viens no otra nav atšķirīgāki kā tie ir savā starpā.

Tīri fizioloģiski noteikti ir vieglāk būt par vīrieti, atceros kā izlasīju dzmedību diskusiju. Joprojām jūtos nedaudz traumēta :D
14.05.2013 22:09 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Turklaat sievietei vienmeer ir ticis maaciits, ka vinja NEDRIIKST gribeet un taa nu mokaas starp savu moraali un gribuli.

Zem šī gan es parakstos ar visām simts! Tas pats, ja, piemēram, sieviete ir negarastāvoklī vai nogurusi, dusmīga jebkādu iemeslu dēļ, uzreiz tiek uzlikta birza - PMS, meņkas utt. Un visi jociņi vai valdošais (varbūt skaļi nepateiktais) viedoklis, ka sieviete ir lieta, tikai iekāres objekts utml.

Un dzemdību diskusija pat man kā bērnu negribētājai izraisīja diezgan lielu nokdaunu.
14.05.2013 22:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Turklaat sievietei vienmeer ir ticis maaciits, ka vinja NEDRIIKST gribeet un taa nu mokaas starp savu moraali un gribuli.
Tūlīt sāksies teksti par to, ka stulbie vīrieši uzskata, ka viņi ir pasaules nabas un viss, ko sievietes dara vai nedara, ir tikai viņu dēļ, bet tomēr ... Jūs jau to nezināt. Uzskatu sevi par vismaz daļēji normālu vīrieti, tāpēc savas domas uz sajūtas atļaušos projicēt uz visiem. Ja mācēšu noformulēt saprotami un pareizajiem vārdiem! Jūs zināt, kas ir viena no būtiskākajām lietām, kas liek tuvības brīžos vīrieša prātam "aizpeldēt"? Apziņa par to, ka ar līdzās esošo sievieti ir notikusi pārmaiņa. Pārmaiņa no tādas, kura negrib, uz tādu, kura grib un - ļoti grib. Un vēl - apziņa, ka tas ir noticis tieši kopā ar mani. Tā kā neizrādīt savu gribēšanu varētu būt jūsu pašu interesēs.
14.05.2013 22:32 |

Reitings 9169
Tā kā neizrādīt savu gribēšanu varētu būt jūsu pašu interesēs.

Aha, bet tas prasa ne mazaaku piepuuli kaa 11 gadiigajam Jaaniitim, kuram ir stienis uz skolotaaju un ir kaut kaadaa veidaa tas jaadabon lejaa pirms izsaukshanas pie taafeles.
14.05.2013 22:35 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
salavecis - R U sure?
es kkā zinu puišus/vīriešus , kuri to izdara pusgada laikā!
Man liekas, ka tieši sievietēm ir daudz grūtāk būt labā formā, jo mums ir gan ļoti veselīgi jāēd gan jāsporto..
Zinot vīriešus, kuriem ir ļoti labs augums, viņi nu nemaz neēd veselīgi, tas ir treninu nopelns, takā nemuldi, ja nezini!

neiespējami naturālā veidā. pat ar steroīdiem nav iespējams sasniegt estētisku vīrieša augumu tik īsā laikā. man tāda aizdoma, ka tas kas tev skaitās labs ir parasts loša augums. nebrīnītos, jo daudzas sievietes, it īpaši jaunas, tā uzskata, jo nemaz estētisku (uz 185cm - 95-100kg ar labu reljefu) nav redzējušas. 70-80kg knariki nav labs augums.
14.05.2013 22:38 |

10 gadi
Reitings 1582
Aha, bet tas prasa ne mazaaku piepuuli kaa 11 gadiigajam Jaaniitim, kuram ir stienis uz skolotaaju un ir kaut kaadaa veidaa tas jaadabon lejaa pirms izsaukshanas pie taafeles.
14.05.2013 22:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Melns, es nezinu no kuras planētas tu, bet kaunēties par to, ka vīrietim stāv (arī ne tik piemērotās situācijās) gan neredzu jēgu. Visi zin, ka vīriešiem tā tas notiek! Jo tas tak ir tikpat dabīgi, kā jaunam skuķim, kuram tikko sākušas dīgt krūtis - krūšturi vēl nenēsā, jo nu nav jau tās krūtis tik milzīgas vēl, bet visi tāpat redz, kas jau ir sācis notikt.
Un par naudas pelnīšanu, jā, ir jau tā, ka vīrietim ir tā nauda jāpelna kā pienākums, bet, klau, tas patiesībā ir vienīgais pienākums! Un tā nu daba ir iekārtojusi, ka vīrietim patīk strādāt, patīk pārbaudīt savus spēkus, patīk konkurence un patīk dižoties citu tēviņu priekšā ar saviem panākumiem. Tad vīrietis sajūtās kā vīrietis.
Protams, visi esam cilvēki un mēdz būt, ka neveicas, kad viss ir apnicis, kad neko negribās. Tas ir cilvēcīgi!
Lai nu kā, kaut arī tu saki, ka vīrietim arī ir grūta dzīve, šķiet, ka tomēr būt sievietes ādā tu tomēr nevēlētos. :D
14.05.2013 22:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, es nezinu no kuras planētas tu, bet kaunēties par to, ka vīrietim stāv (arī ne tik piemērotās situācijās) gan neredzu jēgu. Visi zin, ka vīriešiem tā tas notiek! Jo tas tak ir tikpat dabīgi, kā jaunam skuķim, kuram tikko sākušas dīgt krūtis - krūšturi vēl nenēsā, jo nu nav jau tās krūtis tik milzīgas vēl, bet visi tāpat redz, kas jau ir sācis notikt.
Un par naudas pelnīšanu, jā, ir jau tā, ka vīrietim ir tā nauda jāpelna kā pienākums, bet, klau, tas patiesībā ir vienīgais pienākums! Un tā nu daba ir iekārtojusi, ka vīrietim patīk strādāt, patīk pārbaudīt savus spēkus, patīk konkurence un patīk dižoties citu tēviņu priekšā ar saviem panākumiem. Tad vīrietis sajūtās kā vīrietis.
Protams, visi esam cilvēki un mēdz būt, ka neveicas, kad viss ir apnicis, kad neko negribās. Tas ir cilvēcīgi!
Lai nu kā, kaut arī tu saki, ka vīrietim arī ir grūta dzīve, šķiet, ka tomēr būt sievietes ādā tu tomēr nevēlētos.
Nu, redzi! Tu saki, ka tad vīrietis sajūtas kā vīrietis. Tad man jautājums. Vai tās lietas, kuras tika minētas kā sieviešu lielās dzīves grūtības, viena liela (lielākā) daļa nav tieši tādas pašas, - kad sieviete sajūtas kā sievietes, piem., grūtniecības laiks, dzemdības, utt.?
14.05.2013 23:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sievietei ir ļoti daudz pretrunu iekšējā pasaulē. Mēs neesam tik vienkāršas kā varbūt liekas no malas... Citas sajūtas kā patiesas karalienes, kad piekopj brīvas attiecības un ir izteiktas karjeristes. Tādas negrib bērnus, negrib būt par sievieti ģimenē, bet gan par otro vīrieti tā teikt. Un tādu ir ļoti daudz, sevišķi musdienās...

Es drīzāk neteiktu, ka sievietes ādā nevēlētos, - pareizāk būtu, ka gana labi jūtos savā tagadējā.

Es tak saku, ka tava āda ir labāka!!! :D
14.05.2013 23:13 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kā saka, iepriekšējā dzīvē sievietes esot bijušas vīrieši un tagad maksā par saviem grēkiem :D
14.05.2013 23:17 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
salaveci - nē, loša augums nē, taču, ne arī kulturista augums ;)
14.05.2013 23:24 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Melns - pētījumā Holandē vīrieši neizturēja pat trīs stundas kontrakciju simulācijas. Un izjutuši tikai pumpuriņus atzina, ka nekad nespēs piedot sev to, ka uzskatījušas sievietes par vājo dzimumu. Viens arī atzina, ka nekad neprasīs no savas sievas dzemdēt. :D
Jāsaka tā, viens pārbaudījums sievietei atsver visu ko vīrietis savā dzīvē redz vai dara.
14.05.2013 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits