Vecāku attieksme

Reitings 102
Reģ: 24.01.2011
Čau, dāmas :)

Kāda ir Jūsu vecāku attieksme pret Jūsu privāto dzīvi?
Manā gadījumā vecākiem ir diezgan iesūnojoši, vecmodīgi uzskati par attiecībām..Uzskata mani par mazu bērnu, lai gan man ir jau 22 gadi, dzīvoju atsevišķi, studēju, strādāju un kopumā dzīvoju diezgan pastāvīgu un neatkarīgu dzivi.
Plānoju braukt ar savu puisi ciemos pie vecākiem (plānots iepazīstināt vecākus ar savu otro pusīti pirmo reiz). Mamma izskatās ka nepieļauj domu ka mes varētu gulēt kopā un pārnakšņot vienā istabā...drusciņ sāk izklausīties pēc sviesta viduslaikos, bet tā arī ir :D Kā lai iestāsta vecākiem ,ka neesmu mazs bērns un ka var mani atstāt kopā ar puisi :D :D Nav ar vecākiem tās attiecības tik ideālas, bet kādreiz jau mājās ir jāparādās :D
Kā Jūs rīkotos šajā situācijā ?
12.05.2013 14:17 |

Reitings 102
Reģ: 24.01.2011
Neiet runa par to ka uzreiz jānodarbojas ar seksu, aizbraucot pirmo reizi ciemos un paliekot pa nakti :D Var jau gulēt tāpatās viens otram blakus :)

Varbūt domu nenoformulēju pietiekami skaidri. Daža laba paziņa , piemēram, ir precējusies jau pirms pāris gadiem.. Vecāku skatījumā tas nav nekas, bet es nevaru palikt vienkārši gulēt vienā istabā ar puisi :D
12.05.2013 18:21 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Arī, ja nekas starp jums tur nebūtu, tavi vecāki nejustos ērti par kaut ko tādu iedomājoties.

Un, ja esi tik liela un saprātīga meitene, kur ir problēma? Kāpēc ir tik grūti to vienu reizi piekāpties saviem vecākiem?
12.05.2013 19:03 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Man ir 20g. un mammai patīk mani savest ar puišiem. Es vairs negribu nekur ar viņu braukt. Jo viņa vilcienā man baksta un smaidīdama saka: eu, eu, eu, viņš uz tevis skatās! pasmaidi tak! :D Un pati izteteikti smaidīdama skatās uz to čali. :D Bet tas tā..
Vecāki parasti par mani visu zin, attiecību esamību neesmu slēpusi. Mājās nevienu pa nakti nekad neesmu vedusi un nevedīšu, ja vien tas nebūs vīrs, jo, tomēr priekš vecākiem tas ir svešs cilvēks un pati justos neērti. Ja tomēr nebūtu citas izejas - palikt pa nakti, tad viņam izbrīvētu citu dīvānu. ārpus mājas daru ko gribu, bet vecāku mājās ir vecāku noteikumi. Kuri nemaz nav drasiski vai neloģiski.
12.05.2013 19:15 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
piemēram, ir precējusies jau pirms pāris gadiem.. Vecāku skatījumā tas nav nekas

Tas, varbūt, tāpēc, ka tavām paziņām ir 18 gadu un apprecējušās dēļ tā, ka bēbis pieteicies? Vispār katra situācija ir individuāla. Varbūt viss mainīsies, kad aizbrauksiet un vecāki iepazīs tavu puisi? Nezinot, kas par cilvēku ienāks manā mājā, es arī sākumā izturētos atturīgi.
12.05.2013 19:20 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es noteikti negulētu vienā gultā ar puisi vecāku mājās! Bet jāsāk ar to, ka es vispār nepaliktu ar puisi pa nakti pie vecākiem. Galu galā - puisis ir tikai puisis. Tādi nāk un iet...
Nezinu, man tas vispār neliekas normāli, ka meitas atved te vienu savu draugu vecāku mājās un guļ kopā, pēc laika kāds cits jau ir, tad vēl kāds... Nu neizskatās tas piedienīgi!

Ja zini, ka vecāki ir pret gulēšanu kopā viņu mājās, tad ir jāpieņem viņu noteikumi, patīk tev tas vai nē.
12.05.2013 19:33 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Tas ir tāpēc, ka tie ir tavi vecāki, un tu viņiem vienmēr būsi mazā meitiņa! :D
Bet vienkārši izrunājies ar viniem, pasaki, ka tev ir attiecības utt.., vajag runāt, un tad jau viņiem nekas nebus pret, ka guļat vienā gultā ! :D
12.05.2013 21:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vinas maja-vinas likumi!
12.05.2013 21:50 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Mani šis nekad nav īpaši skāri, es savās mājās aizbraucot ar draugu guļu savā istabā vienā gultā. Un ne jau mēs visu laiku tur nodarbojamies ar seksu, ka par kaut ko būtu jākaunas.
Nezināju,ka šāds uzskats vēl mūsdienās ir tik izplatīts, ka jāguļ atsevišķi.
12.05.2013 21:59 |

Reitings 633
:D Mana drauga mamma ļoti brīnītos, ja mēs pie viņiem aizbraucot gulētu atsevišķi. Tā bija gan tad, kad mums bija 17, gan tagad - 6 gadus vēlāk, :) Un ar maniem vecākiem kopā mēs dzīvojam, ja ietu gulēt atsevišķi, mamma uzreiz domātu, ka esam drausmīgi sastrīdējušies.
12.05.2013 22:09 |

Reitings 8272
nu te pārsvarā ir divas galējības, vai nu guļ mammas mājās kopā ar puisi jau no 14 gadiem vai nu vispār puisi nerāda vecākiem. bet kāpēc nevar paciemoties vnk pa dienu? var jau būt, ka tai meitenei, kura 14 gados jau veda puišus uz mājām ir visnormālākās attiecības no pārējiem, bet nedomāju, ka tas ir normāli.
It kā jau jā, māte cīnās jau zaudētā kaujā, bet šeit princips paliek princips. es arī aŗgāk domāju šausmas, ka neļauj puisim palikt utt, bet cik puišus manai mammai no 16 g.v. būtu jāredz manā gultā līdz es tiešām apprecētos vai man izveidotis vismaz nopietnas attiecības? neko traģisku es tur nesaskatu. labi, mamma tagad man ar manu draugu ļautu gulēt vienā gultā, jo tīri fiziski citur nebūtu kur, bet mums nav problēmu vakarā aizbraukt mājās kaut ar taksi vai paši ar savu mašīnu.
13.05.2013 08:48 |

Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Tā kā es ar draugu dzīvojām diezgan patālu un mašīnas nebija nevienam,tad nu bija tā,ka draugs palika pie manis. Bet vecāki nekad nav likuši gulēt dažādās gultās. Tiesa gan,pie manīm ir bijuši tikai divi puiši.Pirmais draugs,ar kur draudzējos jau no 16. Kad pirmoreizi teicu,ka palikšu pie viņa, vecāku atbilde bija viena-"mēs domājam,ka jūs abi esat pietiekami gudri un pieauguši,lai domātu ar galvu". Man viss bija skaidrs un ar to sapratu,ka viņi man uzticējās. Kad atvedu šībrīža draugu,baidījos no reakcijas nedaudz,ka salīdzinās vai teiks,ka vedu te visus:D :D,bet nebija tik traki..tagad vecākiem jau šķiet pašsaprotami ka katras brīvdienas kad atbraucam no augstskolām mēs pavadam vienās vai otrās mājās...
17.05.2013 13:38 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man bija 17, kad iepazinos ar savu puisi un ļoti atri sanāca iepazīstināt viņu ar manu mammu, bet mammai jau bija kadu mēnesi nojausma ka man ir puisis, jo pati nebiju neko teikus vienkārši sanāca ka bija jābrauc uz laukiem un mums nebija mašīnas, bet draugam bija auto tapēc lūdzu viņu braukt ar mums uz laukiem. Mammai ļoti iepatikās mans puisis un attiecības mums ir super. Vienu vakaru izlēmām ka draugs varētu atnākt vakariņās un palikt pa nakti, bet man istabā bija vienvietīga gulta mamms uzstāja ka ienesīs izliažamo dīvanu mana istabā lai būtu ērtāk mums. Bet tā visumā esmu novērojusi to ka, jo vecāki ļaudis jo skeptiskāk skatās uz jauno attiecībām.
18.05.2013 13:48 |

Reitings 215
Es būtu laimīga, ja mani vecāki interesētos par manu privāto dzīvi un stādītu noteikumus, bet viņiem vienmēr ir bijis vienalga ar ko dzīvoju, ar ko guļu,utt :(
18.05.2013 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits