Beidzot manā galā spīd saule un ir silti, paspējām jau pa dārzu padzīvoties. :) Tik smieklīgi skatīties, kā mans mazais ar vēl mazāko kaimiņu paši savā valodā kaut ko runājās. :D
Šodien krāmēju mantas kastēs, un dodos uz jauno dzīves vietu. Eh, raudiens nāk. Negribas šo māju atstāt, bet dzīve piespiež.
Vakarā drošvien iegriezīšos Vecrīgā. Nedaudz atpūta nāks par labu. :)
Čau! :)
Cik labi tomēr, ka no rīta neieslēdzu kompi, bet sāku apdarīt mājas darbiņus. Dzīvoklis tīrs, drēbes izmazgātas, aizkari pielikti.. vēl tikai jāizdomā ko vakariņās ēdīšu :)
No mājas ārā nelīdīšu. Garu pastaigu izbaudīšu rīt :)
Labriit.:) Esmu noguleejusi gandriiz 12 h ,uztaisiiju pusdienas,paeedu un ieliidu atpakal gultaa :D
Man visu laiku gribas guleet,tas laikam deelj galvassaapeem:(
Iedzeeru konjaku ,mazliet vieglaak palika.
Shodien plaanos solaarijs un vakaraa pie teeta uz hokeju. :) ceru,ka uzvareesim!:)
Labrīt!
Man sestdienas nepatīk, reti kura ir tāda, kas patiktu. Ēdu auksto zupu, un plānoju doties uz banku. Vakar biju uz Sunrise Avenue...nu biju cerējusi uz ko labāku. Bet tā kā biju pašā priekšā varēju vismaz uz augumu paskatīties. :D
Es šodien tik daudz esmu paspējusi!
No rîta pirms 9iem jau biju sporta klubā, tad uz manikīru, nopirku kurpes ar akmentiņiem ko kārojās jau pasen! Apēdu saldējumu, ko arī sen nebiju darijusi! Un nu jau uz māju pusi..
Vakarā gan labprāt kkur aizdotos.. Vai vakariņās, vai uz vīna glāzi.. Bet tad jau redzēs!..