Šodien pirmā diena mēnešreizēm. Parasti nesāp, bet šodien viss, viss, viss sāp, garastāvoklis nekāds, neko negribu, tikai gulēt, bet darbs neļauj.
Iedzēru sāpju remdējošo kaut kādu, sāp joprojām.
pirmo? man pirms OK visas 7 dienas bija pa sienām jārāpo un uz ceļa jātupjās zemē,jo likās,ka olnīca izkritīs no sāpēm :D tikai sarāvusies čiekuriņā jutos kaut cik labi. jāsaka,ka MR nedēļā es biju nelietojama un nerunājam.
Tgad ar OK, tagad vis okej.
Man arī ir ļoti sāpīgas MR, bet tikai 2. un 3. diena, kad viss pludo. Ja nu tiešām nevaru izturēt vai ja kaut kur jāiet,tad dzeru pretsāpju tabletes, savādāk nekādīgi. Ap 16-18 gadiem rāpoju pa grīdu raudādama aiz tam sāpēm. Šausmas. Žēl,ka vīriešiem tā nav. :D
es gribēju pieminēt,ka tās,kam sāpes ir tikai 1.dienā, var tiešām būt laimīgas.
manams sāpes bija tuvu ģībonim....tas ir viens no iemesliem,kāpēc negribas mest OK nost.
Iburipas iekšās un dzīvo.
Es arī mokos, jau no MR pirmsākumiem, neciešamas (lasīt: jādzer zāles) ir pirmās 3-4 dienas, pēc tam var izturēt, nesāp tikai sesto jeb pēdējo. Mamma ir stāstījusi, ka pāriet pēc dzemdībām, nu tad rēķinu, ka kādus gadus 3-4 vēl cietīšos :D
lasu un brīnos, nekad tā nav bijis, arī šīs dienas paiet kā visas pārējās, vienīgi apetīte tāda, ka pusdienās varētu visu pasauli apēst :D
bet ir pāris reizes bijušas manā mūžā, tad vienkārši ļāvos gultas režīmam un mieram, garastāvokli nemainīja tas, iedzēru kādu pretsāpju ripu un viss bija kārtībā :)
Man laikam ļoti paveicies, jo man sāp tikai pašā pašā sākumā kādu stundu vai divas, ja iedzeru ibumetinu, tad vispār uzreiz pāriet. Bet agrāk, kad regulāri sportoju un taisīju vēderpresi, nesāpēja vispār nemaz.