Varu tikai pastaastiit,kaa man bija ... Mees nedziivojam lv,un appreceejaamies viira vastii,bet tas bija tikai taa kaa sarakstiishanaas ar shampi un vakarinjaam peec tam,nothing special...bet vasaraa riikojaam latvijaa lielo tusinju ar visiem radiem draugiem...bijaam ap 70 cilveekiem. Un tieshi pirms sviniigaa pasaakuma vannas istabaa man saakaas panika.histeerija. Sabljaavu uz savu viiru,ka mulkjis galiigs,lai liek man mieru, man riebjas mana kleita,mani mati,ispaar debiili mati,biju gatava shkjeeres njemt rokaas..pluss neesmu pat labaa formaa,rokas izskataas resnas,biju dzmedeejusi pirms 2 meeneshiem tikai... Un viss man besii..asaras pa gaisu..mamma meegjina mani nomierinaat,es saku,ka neieshu aaraa,lai visi tinaas prom,man to nevajag(tas nekas,ka iistaas kaazas jau pirms 5 meeneshiem bijushas.hahah), bet uznaaca vnk chau,ka es nevaru,negribu un viss...mamma uzreiz viiram saka,ka labi nebuus,lai attaisa konjaka pudelia haha..izraavu divus shotus..paelpoju dzilji,palika labaak,un balli kaartiigi godam noballeejaam,viss bija super. :) tas ir normaali,ja paardomas uznaak. Bet r forshi buut par sievinju :)