May 10

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sveikas!
Neredzu beztēmu. Kas tad nu ?

Vakar mums tāds ekšens bija pa logu vērojams, kā filmās. Pāri ielai tieši ir veikala stāvlaukums, un vakar viens čalis baigi visās mašīnās lurēja, beigās izsita logu veikalam. Šausmas. Baigi ilgi pētija mūsu mašīnu, naktī aizmigt nevarēju,uztraucos. Nakts vidū vēl sūtiju vīrieti uz mašīnu ,jo tur mūsu pases stāvēja :D

Mani pēdējā laikā ļoti nomāc viena lieta, nezinu kam to lai saka.. tādas ilgas pēc pagātnes. Bieži atceros kā bija agrāk un skumstu par to,ka tā vairs nebūs nekad. Redzu dīvainus sapņus, kas tiešām sāk mani nomākt. :(
10.05.2013 09:37 |

Reitings 6947
klaviatura, es nevēlos publiski to atklāt :)

Koskaties, nē ;)
10.05.2013 10:09 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Šodien nav mana diena, vnk nav mana diena!!!! Jau no paša rīta kašķīga, piekasīga un pinkšķīga.
Rīt jābrauc uz kāzām, daļa ceļa ar sab.transp. Tas nozīmē, ka būs arī iešana kājām (līdz stacijai, no stacijas līdz zagsam) Un jaunās augstpapēdenes vēl neesmu īsti pieradinājusi. Pa biroju jau ok, bet vakar no darba uz mājām aizgāju un kājas beigtas. Berzt jau benerž, bet pēdas priekšdaļā tādas cietas tomēr šķiet. Tad jau rīt jaunais pāris vēl pat precējies nebūs, bet man kājas jau beigtas būs. Bāāā... Un kā lai tagad vīram pasaka - "zini, tās dārgās kurpes, kuras Tu man nopirki, patiesībā ir paredzētas sēdēšanai birojā nevis staigāšanai"!!! Nu ja, pārvērtēju sevi- domāju, ka pratīšu tā eleganti ar augstpapēdenēm slīdēt, bet nemāku. Domāju, ienāsāšu, pieradīšu u.t.t. Bet nu pagaidām man tas vēl nav izdevies!!!

Besisss...... ar vīru jau arī pakašķēties paspēju. Es šodien esmu kasķīga, ar dzīvi neapmierināta kaza!!!!
10.05.2013 10:11 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Labrīt :)

šodien vakaram tik jauki plāni,ka nevaru vien sagaidīt, kad tikšu prom no darba.
no rīta apspriedām hokeju, sapratu,ka esmu viena no retajām, kas viņu vispār skatās, nu super man puišu kolektīvs :D

man kaut kā nav ticība,ka tās ecco tools nav no ebay :D

Marilyn- domāju,ka šaubas māc katru, man pat reizēm ir tā,ka brīžiem aizdomājos pat par vienkāršām lietām, vai man šeit tiešām ir jābūt, šis jādara un,ka es gribu tikt prom.
nemaz nerunājot par precēšanos.
tiešām no sirds vēlu laimi, varbūt uzraksti ar roku vēstuli sev,ko tagad paglabā, un pēc skaistā notikuma izlasīsi un pasmaidīsi :)
vai arī uzraksti savam mīļajam cilvēkam, kā jūties, jo kurš gan cits,ja ne viņš, varēs kliedēt tās šaubas un satraukumu.
būs viss labi.
10.05.2013 10:13 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Marilyn - nu, tas vien, ka atrodi pozitīvo uzvārda maiņā ir labi, jo es pirmo reizi rakstot jauno uzvārdu sadusmojos. :D Patika savs - un arī domāju, ka pēc kāzām zaudēšu savu Es un uzvārds likās kā viens no lielākajiem rādītājiem. :D

Mainījās? Viņš visu laiku mani ķircināja, ka tagad esmu viņam sieviņa un es varot bēgt, bet nesanākšot. :D Vīrs iepleta spārnus kā ērglis - sajutās drošāks par mūsu attiecībām, brīvāk pauda savu viedokli, uztiepa man finanšu plānošanu, jo esmu taupīgāka. Man pašai likās, mainīsies viss - bet mainījās tikai attieksme pret puisi. Vairāk piedomāju pie tā ko daru vai saku draugu un ģimenes lokā - paliku atbildīgāka. ā, es salāpīju viņam zeķes - nekas dzīvē nebiju neko tādu darījusi un atkārtojusi arī neesmu - es sapratu, ka neesmu tāda sieva.

Lielā mērā izmaiņas ir tikai divos jautājumos - atklātībā un pārliecībā.
Puisis vēl aktīvāk sāka pievērst uzmanību tam, lai es neatstātu savus mērķus otrajā plānā - es sāku aktīvāk sekot līdzi viņa vizuālajam tēlam. Puisis pārstāja klusēt un sāka uzdot jautājumus, atvērās - es savukārt aptvēru, cik daudz esmu darījusi viņam pāri. Mājas solī nekas nemainījās - joprojām, gatavoju es, bet viņš man neļauj neko maksāt, jo tas esot vīrieša pienākums.

Pa lielam daudzas lietas atkarīgas no tā kāda ir jūsu izpratne par attiecībām mūža garumā. Pēc kāzām jūs saistīs ciešākas saites kā vienkāršās attiecībās - līdz ar to saskarsieties ar atziņu, ka aizbēgt tāpat nesanāks un būs jāstrādā pie saskaņas saglabāšanas. Būs tā sajūta, ka nesat lielāku atbildību viens par otru, jo vairs nebūsiet atsevišķi. Visi tavi sasniegumi būs tas ar ko vīrs leposies un otrādi. Drošības sajūta un pārliecība vienam par otru ņemsies spēkā, vismaz mums bija un ir tā, ka lai arī paši esam paši, tomēr vēl vairāk kā agrāk atbalstam viens otru.
Tā grūti izstāstīt, tāpat jau baigo penteri sarakstīju. :D
10.05.2013 10:19 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
Labrīt! (l)
Man šorīt dalītas sajūtas: baumo, ka Ians ar Ninu izšķīrušies, tad nu vairs nebūs starp viņiem tās maģijas nākamajā sezonā TVD. Bet nu jācer, ka tās tiešām ir baumas, jo viņi tomēr savas attiecības tā nepublisko. Bet toties TVD jaunā sērija bija forša. Ar negaidītām beigām, bet tas tikai nozīmē, ka nākamā sērija (sezonas noslēgums) būs laba! :)
Un vēl beidzot šodien satikšu sen neredzētu draudzeni!

Ceru, ka laiks tomēr nedaudz noskaidrosies, nebūs tādi pelēki mākoņi visu dienu.
Ehh, man šodien sliņķa diena! :D
Visām ātru un nesāpīgu piektdienu! :)
10.05.2013 10:21 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Marilyn,

Pēc kāzām lielās šaibās nekas nemainīsies, nu kas var mainīties. Es nedomāju, ka pēc 1,5 gada kopā būšanas, kam seko kāzas, mums ar vīru pēkšņi būtiski mainīsies attiecības vai dzīve kopumā. No vienas puses tā ir tikai formalitāte. Bet vispār man arī normāls stress ir uzmeties, pāris mēneši palikuši līdz lielajam notikumam. (l) Skatos uz savu saderināšanās gredzenu un domāju, ka pēc kāzām jāpaliek nopietnākai un tā. :D Man jau vēl vējš galvā, labi, ka vīrietis ir vecāks un ar lielāku pieredzi. Bet vienu gan es zinu - man mana ģimene ir lielākā vērtība dzīvē un sniedz lielāko piepildījumu. (l) (l)
10.05.2013 10:22 |

Reitings 6947
Anna Kareņina, man šķiet,ka draugs pats ir nobijies vēl vairāk,nekā es. Pie tam mēs abi kaut ko bumbulējam un nesaprotam,ka laiks lido tiešām ātri. Man pat kleitas nav! Katastrofa!

Meitenes, paldies par kārtējo atbalstu :) Tā taču būs skaitākā diena!
10.05.2013 10:23 |

Reitings 704
Man arī kleitas vēl nav! :D Bet mums būs savādāk, mēs vienkārši aizmuksim no visiem un divatā apprecēsimies. :) Can't wait! (l)
10.05.2013 10:25 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
āā, un pavisam aizmirsu, ka Carrie Diaries apstiprināja otro sezonu! :) man, kas ir seriālu atkarīgā, tas ir liels prieciņš :)

un priecājos par visām, kam drīzumā kāzas! :) būs skaisti!
10.05.2013 10:27 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Anna Kareņina
Reku http://www.tavakosmetika.lv/lat/brands/brand/63 piedavā un tirgo ecotools otas. Tākā nebūs ebay otas.
10.05.2013 10:32 |

Reitings 6947
Hanna, mēs sākumā ari tā gribājām, bet drauga māsa tikko nesen tā izdarija un viņu mamma bija šausmīgi apbēdināta un ilgi raudāja par to. Negribējām otro reizi viņai to nodarīt. :)
10.05.2013 10:33 |

Reitings 10509
Velreiz ielieku četras sezonas žurnāla abonamentu gadam http://perkamkopa.lv/lv/product/4488/Zurnala-Cetras-Sezonas-gada-abonements
10.05.2013 10:34 |

Reitings 704
Nepareizi izteicos - vecāki būs, bet tas arī viss. :)
10.05.2013 10:36 |

Reitings 10509
ā, es salāpīju viņam zeķes
Jāiet poga iešūt, jau nedēļu nevaru saņemties :D
10.05.2013 10:38 |

Reitings 6947
Hanna, man tomēr gribās ,lai vecmammas arī redz. Jo vienai no vecmammām esmu vienīgā mazmeita. :) Ko tu ar kleitu darīsi? Man laikam šūs, jo es nevaru atrast tādu,kādu es gribu :D
10.05.2013 10:38 |

Reitings 704
Es gribu grieķu stila kleitu, nekādas kūkas un plīvurus. Vai arī vispār mazu, baltu un īsu, jo mums visa tematika būs tāda, beach style. (l) Ja grieķu stilā, tad jāšuj. Mazu un baltu jau varētu arī veikalā nopirkt.
10.05.2013 10:41 |

10 gadi
Reitings 3922
Zīle - es pogas vienkārši ieveru ar saspraužamo adatu. :D Es varu daudzas lietas, bet šūt es nejēdzu. :D
10.05.2013 10:42 |

Reitings 6947
Hanna, jā es arī ko tādu līdzīgu. :)

stellaglmr, manējais vakar lāpija savas sporta bikses :D Teicu,lai pierod pats to darīt, jo es neparakstos uz lāpīšanu :D
10.05.2013 10:46 |

10 gadi
Reitings 3922
Marylin - pilnīgi tas pats arī manās attiecībās. :D
10.05.2013 10:50 |

Reitings 10509
Poga piešūta.
Jūtos kā baigo varoņdarbu izdarījusi :D
10.05.2013 11:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits