Sveicinātas visas, kuras varbūt izbrīnīja diskusijas nosaukums. Šoreiz runa gan neiet par maniem matiem, bet gan tik populārajiem sieviešu draugiem - pieliekamajiem matiem. Man ir klipšu variants un mati kopumā vispār ļoti patīk, tonis arī labs un dabūju diezgan lēti ebay, jo ir bijuši arī dārgāki varianti, bet tā kā es negribu viņus ne baigi veidot vai krāsot un ievērojami ilgāk par lētākajiem man viņi nekalpo, šoreiz paņēmu tādu vidējo variantu. Atnāca perfekti taisni mati, galus tiem jau mazliet izfilēju dabīgākam izskatam un viss jau būtu ļoti labi, ja ne tas pārāk veselīgais spīdums.. :/Man pašai mati garumā ir nedaudz virs krūtīm, pieliekot mākslīgos, kopējais garums sniedzas pāri krūtīm un lai gan mani mati arī ir diezgan veselīgi un spīdīgi, tā atšķirības vieta ir diezgan pamanāma. Saliku jau ruļļus (karsēt šos nedrīkst) lai viņi kļūtu viļņaināki un dabiskāki, matētākam efektam jau mēģināju pūst laku bez spīduma efekta, bet rezultāts bija ļoti minimāls. Kā jūs ar to cīnaties, jo pieļauju, ka man vienīgajai nav šāda problēma.
++ kā jūs vislabāk sapludinat matus, esmu redzējusi dažādas matu vīšanas un spraušanas metodes, kuras es piekopu, jo mani mati ir diezgan smalki, bet to ir ļoti daudz, kas liek skatam izskatīties nedaudz nedabiskam, jo vienkārši izskatās, ka matu kopumā ir pārāk daudz :D