Mans vīrietis maksā par dzīvokli. es vairāk rūpējos ar pārtikas iegādi.
ja man būtu jāmaksā par visu 40%,tad es nevarētu atļauties tādu dārgu dzīvesveidu, tādu vīrieti!:D nedzīvojam ļoti izšķērdīgi, taču man ir maza alga,tā kā nevaru atļauties maksāt par dzīvokli 40% , vēl par pārtiku un nezin ko.
tik daudz esmu panākusi,kad uz pusēm mazgājam traukus,taču arī ne vienmēr! 3x gadā viņam uznāk dzīvokļu tīrīšanas mānija, kad visu berž, tīra, taču ikdienā tas man viss jādara, jo viņš ir pārāk slinks. tas nekas,kad viņam tagad ir darbs mājās un visu dienu pavada pa mājām!
viņam patīk šad tad gatavot gaļas ēdienus,jo uzskata,ka gaļas gatavošana ir vīrieša darbs, tā kā pāris reižu mēnesī padarbojas pie plīts!
gribētos jau ,lai vismaz aiz sevis savāc izmētātās drēbes, jo citreiz jūtos kā ,kaut kāda mamma,kurai aiz maza bērna jāvāc!
uzskatu,kad vīrietim vismaz tik daudz jānodrošina kā dzīvoklis. es nebūtu kopā ar tādu,kuram jāpiemet par dzīvokļa īri. ..ja pelnītu lielu algu, tad varbūt arī piemestu par dzīvokļa īri . ja vīrietis negrib nodrošināt dzīvokļa īri,tad kas tas par vīrieti??:D jā, tādi ir mani uzskati!
vispār man ir viens piemērs (vīrietis), kurš ar sievietēm dzīvo,lai labāk savilktu galus, būtu,kas piemet īrei ,pārtikai pusi, tā kā meitenes uzmanās un pārdomā vai viņas neizmanto,ja jāpiemet tur un tur klāt!
nodrošinu sev apģērbu, izklaidi ,maksāju mob. , interneta rēķinus, higiēnas preces, transportus, zobārstus, ārstus. citreiz izdomāju aiziet uz kursiem