^^ , kā vīriešiem atšķiras orgasms no beigšanas...?
Kad zināt, kad ir viens un kad abi?
Nekā :D Bet austrumu gudrie raksta, ka iespējams sasniegt orgasmu bez sēklas izšļākšanas. Bet nu tā esot augstakā pilotāža.
Vēl varu piebilst, ka ne vienmēr sajūtas ir vienādas (gan jau tāpat kā sievietēm). Reizem tas ir spēcīgi, ka visi muskuļi saraujas un smadzene restartējas, bet reizem tas vienkārsi notiek un nekādas īpašas emocijas neizraisa. Man lielāku kaifu sagādā, kad jūtu, ka sieviete beidz .. viņas elpa, sirdsklauves un krampji vēderā un ne tikai .. :D
Kā var saprast, ka meitene netēlo lielo O??? Un kā saprast, ka tēlo?
Nu man jau liekas, ka 100% var pateikt pēc vairākām pazīmēm:
1) Vāverīte paliek riktīgi šaura un patīkama (ilgstošāk, nekā tikai, ja sasprindzina)
2) Krampji vēdera daļā un lejā (var just, ja uzliek roku uz vēdera sievietei .. lejā jūt ar mocīti)
3) Sirds klauvējas un sieviete izlīmējas Tavos apskāvienos :D
(visi 3 vienlaicīgi ofc)
Vispār joprojām nezinu atšķirību starp lielo un mazo O .. neesmu novērojis atšķirības. (pēc teorijas mans krāns ir pietiekami garš un liels, lai aizskartu visas nepieciešamās vietas sievietes organismā, lai sagādātu lielo O) Man gan aizdoma, ka tas ir viens un tas pats (vismaz tā saka izglītoti cilvēki, kas raksta grāmatas) Es sliecos viņiem piekrist .. starpība vienīgi ir tajā, kā mēs paši izbaudam šo sajūtu viesuli un kā tam pakļaujamies, pastiprinam vai mēģinam pretoties.