Visvairāk rūpes,uzmanību,izpalīdzību.Patiesībā tik ļoti daudz labu īpašību piemīt.Ļoti jauki pēc strīdiem viņš uz mani paskatās,sabučo un saka "Mīļum,nu nestrīdamies.Salīgstam mieru." un tā arī es tagad mēdzu darīt. :D
Es neuzskaitīšu dažādas personiskas lietas, kas mani iesaista, bet nu tas, ko viņā ļoti novērtēju, kā cilvēkā:
1. uzņēmību un atbildības sajūtu;
2. to, ka viņš nekad citus neaprunā un nekad par citiem slikti neizsakās.
Gādīgs, liekas, ka prot visu, uz maniem kašķiem liek totālu ignoru un tas nozīmē, ka es 2min papukstu un atkal viss labi, tā varētu ilgi un dikti...
Bet nu katrai no mums noteikti savs vīrietis ir VISlabākais. :)
Ļoti laba sirds. Ja būs, ko dot, nežēlos.
Ļoti dzīvespriecīgs, spēj vēl ar bērna prieku priecāties par lietām. Ak, ja es tā varētu :/
Tai pat laikā ļoti vīrišķīgs, ļoti patstāvīgs un stabils.
Ehhh, bet ir arī sliktās īpašības :D bet kuram gan nav :)
Ar viņu spēju saprasties bez vārdiem un justies labi pat klusējot. Viņš mani iedvesmo sasniegt savus mērķus. Viņš pieņem mani tādu kāda esmu. Ar viņu kopā vienmēr varu tikt ārā no grūtībām.
Viņš ir sarežģīts cilvēks. Neizrāda savas emocijas, nebārstās ar komplimentiem, nav perfekts, taču visvairāk lepojos ar to, ka soli pa solim, lēnām un bez steigas, viņš tomēr spēj atklāt sevi. Man tas daudz nozīmē.
Viņš ir lielisks, viņam ir lieliska gaume mūzikā, viņš ir mīļš un ar viņu kopā pavadītais laiks man liek pacelties virs zemes.
Ā un jā, man nav drauga :D