Normāli mati, vidēja garuma, nedaudz zem lāpstiņām, bet ļoti plāni. Nav īpaši veselīgi, un šodien domāju ka būtu labi, ja apgrieztu tā normāli, neko nežēlojot, tikai to laikam darīšu pie reizes kad iešu pie friziera, un kad viss šis murgs būs beidzies.
Mati tāi paši kā carly rae jepsen, griežu ik pēc diviem mēnešiem + lietoju eļļiņas, bet matu gali tā pat mēdz šķelties + mazgāju gandrīz katru dienu, jo mēdz taukoties.
Pieturos pie less is more - netaisnoju, nežāvēju ar fēnu, nelokoju, vispār neko nedaru, pārsvarā uztinu copi, lai aug un neskaras nekam klāt - panākumi ir, pēdējo reizi biju pie frizieres pirms tieši 4 mēnešiem un izauguši 12cm klāt, tātad gali teju vispār nelūzt.
Un vispar ļoti dīvaini raksta Poppy - ka 4 menešu laikā var izaugt matu garums 12 cm? ..., ja reāli tāds var izaugt gada laikā :D
Bet nu, lai nu tā būtu :D :)
Dikti veselīgs, tad mata sīpols :D
Samanta, man pašai liekas, ka man tie mati nobružājas, jo es pārsvarā izlaistus nēsāju + ziemā bāžu zem mētaļa un šallles. Pie saknmēm mati ļoti veslīgi. Bet man viņi pēc struktūras diezgan pabiezi. Kā zināms, smalki mati ātrāk aug garumā. Man uz resnumu mats barojas. :D
Kas to lai zina, varbūt viss kopā - vienmēr copē nekur nebružājas, termiski neapstrādāju, nekrāsoju, dzeru zivju eļļu un B vitamīnu, par hormoniem gan nav ne jausmas. :) Jebkurā gadījumā nesūdzos.