Babņiki

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas!:) Man ļoti patīk puisis, kas iekāro visas meitenes (20 gadi) . Tātad, gribēju uzzināt, vai kāda, kas bijusi ar babņiku, spējusi viņu tik ļoti aizraut, ka viņš skatās tikai uz vienu, ļoti mīl un nelaiž pa kreisi? Jo esmu lasījusi, un arī dažu paziņu dzīves pieredze liecina, ka viņi pēc 23-25 gadiem ir gatavi ģimenei, pēc tam ir vislabākie tēvi, jo ir izskrējušies un tā.
07.05.2013 18:03 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Kristai.. Nea- 2 nulles.. Nu jau atkal iebrauci galējībās.. He.. pat vispārdrošākajām cosmietēm līdz tādam skaitlim savi draudziņi jāpareizina VISMAZ ar 3.. :D Un, es atkārtošu- LIEKAM, LŪDZU, MIERĀ IZŅĒMUMUS! Tie neskaitās! :D

Un atkal jau TU izvelc kaut kādus 5 vārdus no manis teiktā un uzcep jaunu argumentu.. :D

Babņiks nav tas, kurš guļ ar visām. Tas varētu būt jāklis. Babņiks ir tas, kuram 1) ir rinda un 2) viņam ir izvēle.

Rindu sastādat Jūs pašas. Kašķējaties arī Jūs pašas. Un Jūs pašas arī cerat, ka būsit tās īstās un vienīgās.. :P Džeki tikai izmanto izdevību.. Why not? :P Arī Tevis pieminētās "maukas"(bez 2 nullēm) ir tādas pašas.

Un, pārmaiņas pēc, pasvītrošu ^^ enijai pieminēto faktu par "babņika" pārmācīšanu 5. lapā.. :) Vēlies būt īstā un vienīgā- be different! :P
09.05.2013 00:38 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Babņiks nav tas, kurš guļ ar visām. Tas varētu būt jāklis. Babņiks ir tas, kuram 1) ir rinda un 2) viņam ir izvēle.

Nu tad te acīmredzot diskusijā ir runa par jākli un varēja šo faktu precizēt jau iepriekš. Jo diskusijas sākumā un tālākā sarunas kontekstā var saprast, ka šeit dēvētie babņiki pārguļ ar ntajām meitenēm, kas vien viņu rindā ir, nevis tikai pakārdina un izvēlas no rindas labāko.
09.05.2013 00:43 |

Reitings 649
Excite, tikai tāpēc, ka vairākumam ir viena domāšana (kas pie tam nes negatīvas sekas)..

Kā man nepatīk šādi iekavās piekabināti viedokļi, kas izsaka vienu, absolūti nepamatotu un bieži vien muļķīgu ideju..

Kāpēc negatīvas sekas? Kas vainas seksam? Attiecībām? Es esmu lasījis, ka tas uzlabo garastāvokli, paaugstina libido un vispār- dzīves ilgumu! :P Un, galu galā, tās ir atmiņas pie kurām mēs kaut vai pie sevis pasmaidām.. ;)

Jā, protams, IR IZŅĒMUMI, kas noved pie abortiem, slepkavībām, izvarošanām, un, ko nu kāda vēl te var iedomāties, bet tie ir IZŅĒMUMI.. Liekam tos mierā.. Please? :)
09.05.2013 00:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Babņiks ir tas, kuram 1) ir rinda un 2) viņam ir izvēle.

Laikam mees abi saprotam savaadaak vaardu "babnjiks". Manaas aciis ikviens, kuram mainaas sievietes ik peec meenesha, diviem vai aatraak - ir babnjiks jeb latviski brunchu mednieks. Tas, ka ir rinda un izveele, neko nenoziimee, jo var arii pateikt visai rindai nee un izveeleeties vienu vieniigu sievieti.
09.05.2013 00:46 |

Reitings 4258
Kā man nepatīk šādi iekavās piekabināti viedokļi, kas izsaka vienu, absolūti nepamatotu un bieži vien muļķīgu ideju..

Kāpēc negatīvas sekas?

Teikšu vēlreiz, lēnāk un cerams, ka arī skaidrāk - diskusijā tiek runāts par puišiem, kuri meitenes maina katru nedēļas nogali. Pārguļ, ņem nākamo, vēl nākamo, vēl, vēl, vēl. Vai tu domā, ka katra meitene ir informēta par šādiem puiša nolūkiem, šādu dzīvesveidu, ka puisis pasaka viņai "mēs tikai pārgulēsim, jo esmu jāklis un tad varēsi vākties, kur vien acis rāda"? Negatīvās sekas, ko es minēju, ir tās nepatīkamās sajūtas, kas meitenei ir pēc tam, kad viņa saprot, ka viņu ir pievīluši, izmantojuši tikai īslaicīgam kontaktam. Piekrītu, ka noteikti ir tādas, kuras pašas šādam variantam piekrīt, tomēr, kā var novērot šajā diskusijā, negatīvās emocijas, ko saņēma meitenes, ir gana daudz.
09.05.2013 00:48 |

Reitings 9169
Kāpēc negatīvas sekas? Kas vainas seksam? Attiecībām? Es esmu lasījis, ka tas uzlabo garastāvokli, paaugstina libido un vispār- dzīves ilgumu! :P Un, galu galā, tās ir atmiņas pie kurām mēs kaut vai pie sevis pasmaidām..

Viss ok, ja tas nav ilgi un sapraata devaas. Kad taadi brunchu mednieki sasniedz jau gadus 40 un nerimstaas, tad taadi saak leenaam virziities uz veco jaaklju kategoriju un tad tas ir kaut kas pretiigs un nozeelojams.
09.05.2013 00:52 |

Reitings 649
20mit gadi... te runa ir par 20mitgadīgiem puikām! Ko Jūs no viņiem varat gribēt? Mūžīgu mīlestību? kāzas? bērnus?

Vienam patīk rozes, citam- tulpes, bet citam patīk VISAS puķes! Ko tur lai dara? Un, ja cilvēciņš nule kā iemests puķu dārzā, kur visas žēli kliedz- noplūc mani, noplūc mani.. Well.. I would get confused... :D
09.05.2013 00:52 |

Reitings 4258
Viss ok, ja tas nav ilgi un sapraata devaas. Kad taadi brunchu mednieki sasniedz jau gadus 40 un nerimstaas, tad taadi saak leenaam virziities uz veco jaaklju kategoriju un tad tas ir kaut kas pretiigs un nozeelojams.

Un tad tādi tusējas Vecrīgā - pārsauļoti, ar iespīlētiem krekliņiem un jaciņām un domā, ka jebkura 20gadniece lēkās aiz laimes, jo "nenormāli foršais čalis" viņai pievērsis uzmanību. :D Agrāk kaut kā neievēroju, bet tagad gan pamanu, ka tāda vecuma un tipa vīriešu padaudz.
09.05.2013 00:54 |

Reitings 4258
20mit gadi... te runa ir par 20mitgadīgiem puikām! Ko Jūs no viņiem varat gribēt? Mūžīgu mīlestību? kāzas? bērnus?

Smieklīgi, bet jā, daudziem maniem vienaudžiem ir gan bērni, gan kāzas un izskatās viņi laimīgi. Vēl vairāk maniem vienaudžiem ir tādas attiecības, kas, piemēram, ilgst jau 3-5 gadus un izskatās viņi laimīgi. Un viņi nebūt nav tādi, kuru rindās nestātos citas meitenes/puiši. Vienkārši tas, ko tu gribi pasludināt par normu (guļam ar visiem) nav norma, bet tikai viens uzvedības veids, ko nevar attaisnot ar jaunību.
09.05.2013 00:57 |

Reitings 9169
Un tad tādi tusējas Vecrīgā - pārsauļoti, ar iespīlētiem krekliņiem un jaciņām un domā, ka jebkura 20gadniece lēkās aiz laimes, jo "nenormāli foršais čalis" viņai pievērsis uzmanību

Aha, un veel apvainojaas, ja meitene vinjus negrib. :D
Vienam patīk rozes, citam- tulpes, bet citam patīk VISAS puķes! Ko tur lai dara? Un, ja cilvēciņš nule kā iemests puķu dārzā, kur visas žēli kliedz- noplūc mani, noplūc mani.. Well.. I would get confused.

Zjeel taadu. Ja cilveeks ir paarlieku neizveeliigs, tad kaut kas ar vinju pashu nav kaartiibaa. Vai nu nespeej apzinaaties savu veertiibu, vai ir paaraak augstaas domaas par sevi.
09.05.2013 01:00 |

Reitings 649
UN man atkal ir 2, kā es saucu, draugu kompānijas- "Jūrmalnieki" un "futbolisti"(es to pats izdomāju). Visi forši džeki- tuvu pie 30mit. Kopā 11mit.

No 11 džekiem precējušies ir 2. Bērni- katram no viņam pa vienam. Kopā uz 11 džekiem, tātad- 2. Attiecības ir vēl 2viem. 2 ir ārzemēs. 3 staigā pa klubiem. Kaut kāda tāda man tā nožēlojamā statistika. UN neviiens no viņiem (vairs) neguļ ar visām.. Tas vecums jau pāri.. :P

P.S. Aizbraukšu mājās, pievienošos tiem 3... :D Ceru, ka nepaies 10 gadi, kamēr atradīšu kādu, kura nav no babņika rindas.. :D
09.05.2013 01:03 |

Reitings 9169
No 11 džekiem precējušies ir 2. Bērni- katram no viņam pa vienam. Kopā uz 11 džekiem, tātad- 2. Attiecības ir vēl 2viem. 2 ir ārzemēs. 3 staigā pa klubiem. Kaut kāda tāda man tā nožēlojamā statistika. UN neviiens no viņiem (vairs) neguļ ar visām.. Tas vecums jau pāri.. :P

Hmm... Apskatoties uz to barinju, ar ko kopaa tuseeju, kad lv dziivoju. Arii vinjiem ir tuvu 30. 8 dzeki - viens veel jo projaam kopaa ar savu pirmo un vieniigo, kuru satika tad, kad vinjam bija 14 un vinju daudzas meitenes iekaaroja, jo smuks, gudrs un izdariigs. 2 preceejushies, vienam no tiem ir beerni. Veel 2 ilglaiciigaas, nopietnas attieciibaas, dziivo kopaa, audzina beernus. Viens izskjiiraas paaris gadus atpakalj ar savu sievieti un tagad skraida no vienas gultas uz otru ,cits visiem ausis pieraudaajis, ka grib beidzot atrast iisto un vieniigo. Par peedeejo visiem ir aizdomas, ka ir gejs.
09.05.2013 01:12 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ai, taču cilvēki var gulēt ar ko un kad vēljas, ja vien partneris labprātīgi atdodas. Un tas nav ne labi, ne slikti, ne normāli, ne nožēlojami. Tā tas vienkārši ir. Reti kurš tagad un vispār visas cilvēces vēsturē var lepoties ar vienu partneri, kas bijis uz dzīvi.

Man vispār riebjas tā "babņiku pieradināšana" vai sauciet to kā gribiet. Nevar taču otru piespiest mainīt savu dzīvesveidu. Ja nepatīk, ka ņemās apkart - ir daudz citu amēbu peļķē.

Un par tiem vecajiem drāzējiem... Domājiet, viņiem neatrodas kaunas miesas, kas atdodas? Atrodas. Ja vien civēks ar sevi ir apmierināts un vardarbīgi neizturas ret citiem, neviens nedrīkst viņu saukt par nožēlojamu.

Man vispār šķiet, ka es varētu būt hipijs. Man tikai ir prieks, ka citiem ir prieks un visi var darīt, ko vēlas. Pasaule ir iespēju, arī seksuālu, pilna.
09.05.2013 01:23 |

Reitings 9169
Un par tiem vecajiem drāzējiem... Domājiet, viņiem neatrodas kaunas miesas, kas atdodas? Atrodas. Ja vien civēks ar sevi ir apmierināts un vardarbīgi neizturas ret citiem, neviens nedrīkst viņu saukt par nožēlojamu.

Uzmaakshanaas jaunaam meiteneem, ja vien pashas meitenes to neveelaas, ir pieskaitaama pie vardarbiibas. Nekad neaizmirsiishu to, kaa viens 60 gadiigs krabis liida pie maniim buchoties, kad man bija kaadi 18 gadi. Manaas aciis taa ir taa pati vien pedofiilija. Brr..
09.05.2013 01:32 |

Reitings 649
Lūdzu.. "Babņiks" sievietes veidolā! :D Un, pārmaiņas pēc, es piekrītu arī viņas teiktajam! :P

Reitings 4258
Ance, par vecajiem draazeejiem - ja vinji neliistu klaat un neuzbaaztos ar savu kjermeni, viss jau buutu labi. Peedeejaa reizee, kad izgaaju Vecriigas plashumos, viirietis aptuveni mana teeva vecumaa paspeeja piekasiities (vaardiski un censhoties aizkjert roku utt) gan man, gan citaam meiteneem, veel viens - nedaudz jaunaaks, bet es dotu 35-40 - ieknieba dibenaa gan man, gan meitenei, ar ko biju utt. Gruuti uztureet hipija garu, ja taadi iipatnji traucee atpuusties. Un vinjus vairs pat nevar nosaukt par babnjikiem vai jaakljiem, jo vinji burtiski piedaavaajas pashi.. Taa laikam notiek, kad gados jaunie jaaklji paartop par gados vecajiem.

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Pievakare, un jaunie tā nedara? Vaina ir alkoholā ne seksa daudzumā.

Protams, tas traucē un ir besīgi, bet tādi cilvēki ir tāda pati parādība kā zagļi un slepkavas - daudziem ir kārdinājums, bet varbūt 1 no 1000 pacelsies roka to izdarīt. Ne jau seksa dēļ cilvēki degradējas.

Bet, jā - tā ir vardarbība. Un es neteicu, ka to atbalstu.

Excite, es tev uz varžacīm esmu uzkāpusi? Pilnīgi ignorējot tevi mierīgi rakstu komentāru, bet tu man tik un tā piekabini kaut kādu leiblu.
09.05.2013 01:37 |

Reitings 4258
Ance, tu zini - nee. Tovakar neviens jauns cilveeks mums nepieseejaas un negraabstiijaas. Pienaaca, parunaajaas, pasmaidiija, aizgaaja. :)
09.05.2013 01:39 |

Reitings 649
TU vienkārši gadījies pa ceļam.. He- tieši šo "birku" es šajā diskusijā prezentēju kā neko sliktu! :P Un Tu biji pirmā, kas nedaudz iekāpa manā ierakumu pusē.. :D Pie tam- būdama sieviete.. :P
09.05.2013 01:40 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Manuprāt 23-25 vēl ir baigi agri, lai būtu izskrējies. Daudzu taja vecumā vēl tikai sāk skriet apkārt.
Jā, biju kopā ar babņiku. Viņam gan es sirdi salauzu un pametu. Agrāk skrēja apkārt un normālas attiecības nekad nebija, taču kad mani satika viss mainījās. Tagad šis tāpat skrien apkārt un neesot pēc tik ilga ticis man pāri. Laikam puiku ietraumēju :D
09.05.2013 01:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits