Babņiks nav tas, kurš guļ ar visām. Tas varētu būt jāklis. Babņiks ir tas, kuram 1) ir rinda un 2) viņam ir izvēle.
Excite, tikai tāpēc, ka vairākumam ir viena domāšana (kas pie tam nes negatīvas sekas)..
Babņiks ir tas, kuram 1) ir rinda un 2) viņam ir izvēle.
Kā man nepatīk šādi iekavās piekabināti viedokļi, kas izsaka vienu, absolūti nepamatotu un bieži vien muļķīgu ideju..
Kāpēc negatīvas sekas?
Kāpēc negatīvas sekas? Kas vainas seksam? Attiecībām? Es esmu lasījis, ka tas uzlabo garastāvokli, paaugstina libido un vispār- dzīves ilgumu! :P Un, galu galā, tās ir atmiņas pie kurām mēs kaut vai pie sevis pasmaidām..
Viss ok, ja tas nav ilgi un sapraata devaas. Kad taadi brunchu mednieki sasniedz jau gadus 40 un nerimstaas, tad taadi saak leenaam virziities uz veco jaaklju kategoriju un tad tas ir kaut kas pretiigs un nozeelojams.
20mit gadi... te runa ir par 20mitgadīgiem puikām! Ko Jūs no viņiem varat gribēt? Mūžīgu mīlestību? kāzas? bērnus?
Un tad tādi tusējas Vecrīgā - pārsauļoti, ar iespīlētiem krekliņiem un jaciņām un domā, ka jebkura 20gadniece lēkās aiz laimes, jo "nenormāli foršais čalis" viņai pievērsis uzmanību
Vienam patīk rozes, citam- tulpes, bet citam patīk VISAS puķes! Ko tur lai dara? Un, ja cilvēciņš nule kā iemests puķu dārzā, kur visas žēli kliedz- noplūc mani, noplūc mani.. Well.. I would get confused.
No 11 džekiem precējušies ir 2. Bērni- katram no viņam pa vienam. Kopā uz 11 džekiem, tātad- 2. Attiecības ir vēl 2viem. 2 ir ārzemēs. 3 staigā pa klubiem. Kaut kāda tāda man tā nožēlojamā statistika. UN neviiens no viņiem (vairs) neguļ ar visām.. Tas vecums jau pāri.. :P
Un par tiem vecajiem drāzējiem... Domājiet, viņiem neatrodas kaunas miesas, kas atdodas? Atrodas. Ja vien civēks ar sevi ir apmierināts un vardarbīgi neizturas ret citiem, neviens nedrīkst viņu saukt par nožēlojamu.