Babņiki

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas!:) Man ļoti patīk puisis, kas iekāro visas meitenes (20 gadi) . Tātad, gribēju uzzināt, vai kāda, kas bijusi ar babņiku, spējusi viņu tik ļoti aizraut, ka viņš skatās tikai uz vienu, ļoti mīl un nelaiž pa kreisi? Jo esmu lasījusi, un arī dažu paziņu dzīves pieredze liecina, ka viņi pēc 23-25 gadiem ir gatavi ģimenei, pēc tam ir vislabākie tēvi, jo ir izskrējušies un tā.
07.05.2013 18:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Excite tu tachu esi speejiigs atskirt m***u, kurai puspagasts gaajis paari, no parastas meitenes? Taapat arii sievietes var atskirt. :)
Turklaat ne visi veelaas guleet ar peec iespeejas vairaak sievieteem.
08.05.2013 23:43 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Pievakare ja domu nesaprati, tad nepiesienies vārdiem

Ir jau izmainīta īpasība par kuru parūpēties bija manos spēkos :) nebija viegli bet bija to vērts :)
08.05.2013 23:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Zane, kas teica, ka to adresēju tev? Te ir 6 lapas ar viedokļiem, tavējais nav vienīgais unikālais.
08.05.2013 23:45 |

Reitings 285
Izlasījās pēc uzbrauciena manam, jo es rakstīju komenāru augsāk parpārmācīšanu un Tu veiksmīgi to vārdu lietoji savā komentā
08.05.2013 23:46 |

Reitings 9169
Man ir pārmācīts babņiks pie sāniem!

Cilveeks pats izveeleejaas mainiities, nevis tu vinju paarmaaciiji. Var maaciit otru cik grib, bet ja negribees pats, tad taapat kaut vai slepus, bet piekops veco nikji. Tas ir tas pats, kas ar alkoholikjiem un narkomaaniem - ja pasham veelme nebuus, tad arii nekaadas rehabilitaacijas neglaabs.
08.05.2013 23:49 |

Reitings 112
Reģ: 12.08.2012
Babņiks ir un paliek tāds, Tur neizmainīs ne lielā love ne kā teikt tā vienīga un īstā.Kā saka viņiem asinīs jau tas ir.Tu viņam sirdī vari būt vienīgā, bet apkārt laidīs tāpat, jo tādiem viriešiem nekad ar vienu nebūs gana, daudzi tādi ir, it īpaši jaunībā. Esmu saskārusies ar tādu situāciju , nu līdzīgu, ja tiešām būtu zinājusi , ka es viņam kas īpašaks par tām citām, varbūt arī pielaistu acis, jo varbūt viņs tik ar tam guļ seksa dēļ, bet es esmu , kas vairāk par tām citām aiz manis!
08.05.2013 23:50 |

Reitings 285
Jā dēļ manis viņš izvēlējās mainīties :)
08.05.2013 23:50 |

Reitings 285
Linda tā ir Tava negatīvā pieredze. Man pēc negatīvās pieredzes sekoja pozitīvā :) Tiešām prieks! :) Un jā, viņš ir mainījies manis dēļ un man tiešām liels prieks par to :) tagad esam nešķirami :)Un zini, Es tomēr viņu labāk zinu nekā Tu, tā ka vienvirziena domāšanu vari turpināt izplatīt. Uz mani tas vairs neattiecas! :)
08.05.2013 23:55 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
kārtīgs Donžuāns Tevi apbērtu ar komplimentiem, ieklausītos Tevī, paņemtu ne tikai ar izskatu, bet arī ar šarmu un prātu, un ievilktu gultā tā, ka beigās izskatītos, ka esi pati viņu ievilkusi gultā Un, tici man, Tu pati tai brīdī to vēlētos

perfekti!
09.05.2013 00:01 |

Reitings 112
Kā jau iepriekš kāda meitene rakstīja, ja ir babņiks tad ir un tādu neizmācīsi, ja izmācīji tad nav babņiks.Prieks ka kādai veicas, bet ja cilvēki parasti nelielas un neplātas ar to cik viss lieliski , ideali un u.t.t , ja tā tiešam ir. Bet Tu nekad nezināsi kā ir patiesībā un cik puiši ir viltīgi. Tu neesi ar viņu kopā ik minūtes, lai izsekotu , ko viņs dara , tas gluži vienkārši nav iespējams. Ir tikai viena metode, kā 100% zināt ka tiešām nekrapj , bet tas katrai nav iespējams un pēc pieredze saku , mazāk zināsi labāk pašai būs un tas nav patīkami.Un to patiesībā dara tiešām slimīgi , apsēstas meitenes saviem džekiem.(noklausoties telefona sarunas, ar haka palidzību)
09.05.2013 00:01 |

Reitings 4258
Zane, komentāru nebiju adresējusi tev, bet vispārīgi gadījumiem, kāds ir tev un arī ko lasīju citos viedokļos šajā diskusijā, kā arī par iespējamo autores situāciju.

Tas ir tas pats, kas ar alkoholikjiem un narkomaaniem - ja pasham veelme nebuus, tad arii nekaadas rehabilitaacijas neglaabs.

Diez cik daudzi alkoholiķi un narkomāni kādā brīdī noraujas kaut nedaudz vai atgriežas pavisam vecajā dzīvesveidā? Statistiku nezinu, tikai tā iedomājos, ka nejau visi izārstējas pat tai gadījumā, kad ir ceļā uz to.

Bet patiesībā prieks, ka vēl ir tādi cilvēki kā Zane, kuri spēj neviltoti ticēt, uzticēties. Forši.
09.05.2013 00:02 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Excite tu tachu esi speejiigs atskirt m***u, kurai puspagasts gaajis paari, no parastas meitenes? Taapat arii sievietes var atskirt.
Turklaat ne visi veelaas guleet ar peec iespeejas vairaak sievieteem.

Nevienai sievietei uz sejas nav rakstīts- "puspagasts pāri gājis"! Tāpat arī džekiem birka nav piekarināta! Palasiet tepat savu diskusiju, kur rakstījāt- cik kurai džeku ir bijuši! Sanāk, ka Tu, Krista, tagad trešo daļu sauc par maukām? UN, ja Tu viņas satiktu uz ielas? Arī tad sauktu par maukām? UN, ja nu izrādās, ka dzīvē šīs "maukas" ir gudras, skaistas jaunas sievietes, kurām vienkārši patīk pabaudīt dzīvi?

Es nerunāju par izņēmumiem.. Es runāju par parastiem- normāliem džekiem 20mit gadu vecumā un parastām, normālām meitenēm. Nevis kaut kādiem ticīgiem, aizspriedumainiem, ieskābušiem un citādi domājošiem..

Visi grib mīlēt.. :P tas ir tas kopīgais.. :)

Bet ir džeki, kuri patīk meitenēm(lasīt- viņas stāv rindā..) un ir tie, kas ir labi draugi(ar mazo d). Tie otrie, piedodiet, NEKAD nebūs babņiki. Bet tie pirmie- why not?

Bez tam- nevajag būt tādām sexistēm. Dzimumam nav tā lielākā nozīmē.. Ir tik daudz meiteņu, kas ar to vien nodarbojās, kā vazā džekus aiz deguna.. :D Tā kā viss ir līdzsvarā.. :)
09.05.2013 00:11 |

Reitings 285
Domā man bija viegli uzticēties sākumā? Man bija ļoti grūti, un viņš visādos veidos centās pierādīt ka ir mainījies, un ka Es esmu tā, kas viņam vajadzīga. Es tam neticēju, bet nu jau i pagājis labs laiks kopš kopā būšanas. Un tikai nesen sāku uzticēies, jo īpaši, kad iepriekšējā pieredze attiecībās ar babņikiem bija sāpju un ciešanu pilna.

Linda zini, Es savu vīrieti labāk zinu nekā jebkurš cits, Tu vari rakstīt un rakstīt par paranoiskām fantāzijām. Es tam visam esmu izgājusi cauri. Un zinu visu par savu vīrieti.Un uzticēties var tikai tad, kad saproti, ka tas cilvēks to nepievils. Tikai tad var normāli dzīvot kopā. Un zini, Es dalījos ar savu pieredzi. Un acīmredzot Tev besī, ka dzīvē nenotiek kādam tikai slikti, bet ir arī labi un to uzreiz identificē ar kaut kādu lielīšanos. Tā ir lepošanās par savu vīrieti. Un to Es daru! Bet nu ko Tu padarīsi skaudības, naida pilnai sabiedrībai, kas šajā forumā it nemaz mani neizbrīna.
09.05.2013 00:12 |

Reitings 285
Pievakare viss kārtībā
09.05.2013 00:15 |

Reitings 112
Tak Zane viss labi, prieks , tā nav skaudība :)
09.05.2013 00:19 |

Reitings 4258
Nevis kaut kādiem ticīgiem, aizspriedumainiem, ieskābušiem un citādi domājošiem..

Skaidrs, visi, kas, tavuprāt, nebauda šo dzīvi, ir ticīgie, aizspriedumainie, ieskābušie un citādi domājošie. Paldies! :D
09.05.2013 00:24 |

Reitings 9169
Excite Tak arii eksistee izveeliigi viirieshi! Neba ikviens, kuram meitenes rindaa staav, to rindu arii panjems priekshaa. Lielaakaa dalja normaalu viirieshu tomeer aprobezjosies ar ne paaraak lielu daudzumu sievieshu savaa dziivee, jo vinjiem ir arii svariigi tas, vai taa sieviete vinjiem patieshaam patiik.
UN, ja nu izrādās, ka dzīvē šīs "maukas" ir gudras, skaistas jaunas sievietes, kurām vienkārši patīk pabaudīt dzīvi?

Neviens nesaka preteejo, ka vinjas nav gudras vai skaistas. Ir arii cilveeki, kam taa ir vieglaak dziivot, bet ja ir katru nedeeljas nogali cits viirietis un partneru skaits meeraams ar 2 nulleem, tad arii naak komplektaa nosaukums un ar laiku saak paraadiities attieciigaas izmainjas uzvediibaa, kas starp citu, arii notiek ar viirieti.
09.05.2013 00:27 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Principā.. tā arī ir.. :) Es nesaku, ka sliktā nozīmē- bet tas NAV vairākums. Vairākums, es esmu pārliecināts, paši vēlētos būt iekāroti un atļauties iekārot svešu miesu DAUDZ vairāk kā sanāk ikdienā.. :)

Un diskusija ir par tiem dažiem izredzētajiem, kam tas ir pa ceļam.. :P
09.05.2013 00:28 |

Reitings 4258
Excite, tikai tāpēc, ka vairākumam ir viena domāšana (kas pie tam nes negatīvas sekas), neliek izdarīt secinājumus, ka pārējie, kuri draudzējas ar prātu (kas izriet no tā, ka viņi izvairās no negatīvām sekām), ir ticīgi, aizspriedumaini vai ieskābuši. Kā jau Krista minēja, pastāv izvēlīgi cilvēki, kas, manuprāt, ir arī gudri. Es nespēju iedomāties, kā ņemšana priekšā visu, kas kustās (piedāvājās), var uzskatīt par dzīves baudīšanu.. Tā drīzāk ir degradācija.
09.05.2013 00:32 |

Reitings 9169
Vairākums, es esmu pārliecināts, paši vēlētos būt iekāroti un atļauties iekārot svešu miesu DAUDZ vairāk kā sanāk ikdienā..

Gribeetu, jo nav to izbaudiijushi un vinjiem tas ir neaizsniedzams sapnis. Taapat kaa daudziem gribeetos braukt ar Ferari Enzo, bet peec meenesha mashiina jau piekretineetu, jo nav eerta iekaapshana, seedeklji un beigaas tomeer atgrieztos pie daily driver modelja.
09.05.2013 00:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits