Babņiki

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas!:) Man ļoti patīk puisis, kas iekāro visas meitenes (20 gadi) . Tātad, gribēju uzzināt, vai kāda, kas bijusi ar babņiku, spējusi viņu tik ļoti aizraut, ka viņš skatās tikai uz vienu, ļoti mīl un nelaiž pa kreisi? Jo esmu lasījusi, un arī dažu paziņu dzīves pieredze liecina, ka viņi pēc 23-25 gadiem ir gatavi ģimenei, pēc tam ir vislabākie tēvi, jo ir izskrējušies un tā.
07.05.2013 18:03 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Es nezinu.Katram jau gribās pabaudīt jaunību, meiteņu uzmanību, tur pabučoties un vēl nez ko, bet kaut kad jau arī viņiem sāk gribēties ko nopietnu, ģimeni utt.Pat ne tikai džekiem, arī meičas tusē, tusē līdz ko satiek īsto un var sēdēt mājās un jūtas laimīga. Ok, es varbut naivi ticu, bet ceru, ka manam draugam ir taisnība, ka viņš n-tos gadus trakojis un ballejis apkart, tad tagad ir mainījies un gribās ko nopietnu. Grūti spriest, bet zinu gadījumus, kur tiešām džeks tusējis apkārt un visas meitenes krāpis ar citām, bet tagad atradis lielo mīlu un krāpšanai ir gals un visi laimīgi :D :) Gadījumi dažādi, jo cilvēki dažādi.CiTAM krapšāna tiešām apnikusi, bet citam - nekad nebeidzas.
08.05.2013 05:53 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Nepazīstu konkrēto vīrieti un Tevi ar ne, lai varētu spriest.
Nezinu, tie gadījumi, manuprāt, var būt ļoti individuāli. Vienai viņas pieredze (un visu draudzeņu, māsīcu, vecmāmiņu pieredze) rādīs, ka tādi vīrieši nemainās un visu mūžu atklāti vai slēpti izrādīs uzmanību citām sievietēm. Citas, iespējams, piedzīvojušas šīs vīrieša pārmaiņas, apgalvos, ka ir tieši pretēji. Der atcerēties faktu, ka katrs dzīvē saņēmis to, ko pelnījis un piesaistījis atbilstoši savai enerģijai un domām. Un šī atšķirīgā pieredze, iespējams, nav izņēmums. :)
Nu, piemēram, ja sieviete pārliecināti ticēs, ka visi vīrieši ir dzērāji vai cūkas, tad uz citādākiem savā dzīvē var pat necerēt.
08.05.2013 08:33 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Es domāju, ka pa lielam tādi nemainās. Manējais tāds ir. Viņš gan nav tāds atklātais babņiks, kas manā klātbūtnē flirtēs ar citu vai tamlīdzīgi. Nē, viņš ciena mani, mūsu ģimeni, ir labs ģimenes cilvēks, es ticu, ka viņš patiešām mani arī mīl! Bet nu IR viņam tā nepieciešamība pēc citu sieviešu uzmanības, viņš ir mednieks, viņam patīk iekarot. Viņš gan ir atradis veidu, kā nekrāpt mani, bet tai pat laikā saņemt sev nepieciešamo. Viņš ir fotogrāfs un bildē arī sievietes, tostarp kailfoto. Un tādā veidā viņš arī it kā "iekaro" sievietes, bet fiziski paliek uzticīgs man. Nu vismaz šāds kompromiss :)
08.05.2013 08:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tas jau ir katram indivuduāli, bet daudzi visu mūžu paliek tādi. varbūt viņš nav gluži babņiks, bet nav vnk iztrakojies..grūti tev tā pateikt.. ja viņš tevi iemīlētu, tev būtu cerība, bet savādāk diez vai..kaut gan bez mīlestības nevienu nenoturēsi...tici man lielākā daļa vīriešu tikai ar 30 gadiem ir nomierinājušies un sāk domāt tiešām nopietni par bērniem un tādām lietām. ja tā ņem, nav liela starpība 20 gadiem un tevis minētajiem 23.
08.05.2013 08:51 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mana pieredze rāda,ka liela daļa vīriešu kļūst par babņikiem tikai tāpēc,ka viņus savulaik pametusi meitene,kuru viņš mīlējis.Vismaz tā ir tā sakarība,ko esmu ievērojusi visiem babņikiem.

Taisnība daudzos gadījumos, un šī "babņiku" kategorija arī vienā brīdī satiek lielo lovi, kas atgriež viņa ticību mīlestībai, sadziedē viņa ievainoto sirdi un paliek ar viņu kopā happely ever after. (daudzas sievietes arī šādas ir .. pārīti pat zinu dzīvajā)

Bet ir arī otra "babņiku" kategorija, kam tas ir dzīvesveids un sports - mainīt sievietes. Un šī kategorija, šķiet, nekad nemainīsies. Šie uzskata, ka sieviete ir manta, ar ko var paspēlēties un izmest pēcāk.

Es biju babņiks vecumā no 15-17 gadiem .. man bija katru nedēļas nogali cita .. labi, ka tai laikā es vēl negulēju ar sievietēm:) Citādi man, gan jau būtu trīsciparu skaitlis .. Tad sapratu, ka tas nav priekš manis un vēlāk sekoja tikai ilgstošas attiecības. (cik nu ilgstošas tai vecumā var būt). Pat smaga vilšanās neatgrieza mani uz "babņika" ceļa 21. gada vecumā, jo zinu, ka tas nav mans. (man ir stingrs raksturs)

enija, ja gribi nomedīt babņiku, Tev jāpiedabū viņu skriet Tev pakaļ. Un nevis vienkārši paskriet, bet kārtīgi viņš jāizvazā aiz deguna, lai Tu kļūsti par vienīgajiem brunčiem, uz ko viņš skatās. Tevis iekarošanai ir jābūt tik grūtai, lai otrreiz viņam to negribētos atkārtot. Un nekādā gadījumā nedrīkst dot viņam nogaršot Tavu "medutiņu" :D Tev ir jākļūst par viņa visgrūtāk iegūto trofeju pie viņa trofeju sienas (un tur noteikti ir daudz sieviešu) Ja Tev ir raksturs un prāts, lai ko tādu paveiktu - vari mēģināt .. tomēr, ja nav, tad mācību viņš nesaņems un drīz vien atgriezīsies ierastajās sliedēs ..

Tā kā skaties pati ..
Veiksmes :)
08.05.2013 10:10 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ah, cik skaisti ^^ uzrakstīja :) lasīju ar smaidu :)
08.05.2013 10:13 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Marilyn - Laikam būšu ko sajaukusi ;)

Par diskusijas tēmu - es nezinu, bet man jau liekas, ka tomēr babņiks un krāpējs ir atšķirīgas lietas. Babņiks var būt ar trīsciparu skaitli pieredzē, bet tas nenozīmē, ka tajā laikā ir bijušas attiecības, kuras laikā arī ir krāpis vai arī vispār ilgas attiecības nav bijušas. Es ticu, ka babņiks spēj apstāties pie vienas meitenes un ar to arī veidot attiecības, bez krāpšanas, varbūt paflirtēs ar citām joprojām, bet gultā būs tikai draudzene. Taču par krāpēju, gan nebūtu tik droša un drīzāk teiktu, ka tādi tiešām nemainās.
08.05.2013 10:23 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
Poppy, viņa vārds sākās ar T? :D
08.05.2013 10:28 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
es nesaprotu, kā vīrietim var būt 100meitenes bijušas. Tas skaits nav pārspīlēts?
es esmu bijusi ar trim, un jau liekas, ārprāts, kāds liels skaitlis.

Ja puisis nav pavadījis ārpus Latvijas kādu laiku, tad, jā, bieži vien tas skaitlis ir pārspīlēts, jo Latvija maziņa, te tiešām grūtāk tos 100 savākt. Bet zinu dienvidniekus- naudīgus un izskatīgus, ik pa laikam dzīvo uz gadu kādā citā lielpilsētā- tur 50 pa gadu viņi savāc mierīgi :)
08.05.2013 12:25 |

Reitings 42
Reģ: 24.02.2013
Mana pieredze rāda,ka liela daļa vīriešu kļūst par babņikiem tikai tāpēc,ka viņus savulaik pametusi meitene,kuru viņš mīlējis.

+++

Jā, dažkārt pat, šķiet, ka viņš visu laiku meklē to meiteni, kuru mīlēja. Bet, protams, ka nav iespējams atrast to citās.
Reiz bija tāds cilvēks, patiesībā - aizvien ir, kura dvēseles dziļumus pat izdevās "uzrakt", viņš atklājas visas savas sāpes un ilgas, bet... tieši pēc kādā brīža viņš arī izmainija savu attieksmi pret mani, kļuva auksts un agresīvs, atstūma mani...un es visu laiku cenšos atrast viņā to cilvēku, kas man uzticējas, bet varbūt viņa vairs tur nav.... :( Viņš vienkarši ir uzcēlis sienu un nelaiž mani vairs sev klāt.

Katrā ziņā, arī babņikos kaut kas iekšā slēpjas, tikai kādā ir tā īstā pieeja?!
08.05.2013 13:10 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
^^, negribēju pirms tam skaļi neko teikt, bet - BINGO. Mana pieredze to apliecina, tā kā varu Tev piekrist. :) Tikai var gadīties, ka vajadzīgi pat gadi, lai šitais notiktu...
08.05.2013 14:02 |

Reitings 27
Reģ: 29.01.2009
var mainities uz laiku. pec tam vecie stiki un niki atkal sprags ara pa visam vilitem! uzskatu, ka sievietes ir naivas, lolojot ceribu, ka vina bus ta liela mila, kuras del citas sievietes vairs netiks iekarotas.
pietam cilveki nav vairs mazi berni, lai vini mainitos ta pa lielam, jo viss raksturs jau ir izveidojies.

Pilnīgi piekrītu. Līdzšinējā pieredze rāda,ka tā arī notiek. Dzīve nav seriāls un vīrietis, satiekot savu lielo mīlu, neizmainīs savu dabu un to, ka ir mednieks. Varbūt attiecību sākumā jā, bet ne ilgtermiņā.
08.05.2013 14:24 |

Reitings 1073
^^ paldies par padomu!! :) Man ļoti patīk Tavs noformulējums.
Patiesībā es tāda arī biju pirmajā un otrajā dienā, kad tusējos ar viņu. Gluži vienkārši negribēju skūpstīties, kur nu vēl mīlēties, jo zināju, ka tā būs pirmā un beidzamā reize.:D Bet blakus gan gulējām..
Bet viņš, pēc manām domām, ir tas tipāžs, kas domā -> nu un? nedabūju viņu, dabūšu citu! ;D
Un ja vien Tu zinātu, ko viņš man nākošajā dienā pateica. Mēs nebijām neko darījuši, es vispār viņam nelīdu klāt, tieši otrādi, visu laiku izvairījos(viņš visu laiku mani nelaida vaļā utml), bet viņš pasaka, ka man var uzticēt, esmu kā draudzene, jo viņam nav nopietnu nolūku un stāsta par kkādu meiteni, ar kuru pārgulēja. Un pēc tam, kad pasaku, ka nevēlos tādas detaļas dzirdēt un vispār, mūsu saruna nesākās ar to, aizeju ar pārējiem puišiem runāties, viņš paliek drūms.
Nu lūk, un tas viņa teksts manī uzkurināja spītu. Viņš pats par sevi ir egoists, visu laiku runā tikai par sevi, savu dzīvi, nevienam nevienu jautājumu neuzdod, komplimentus, protams, neizsaka (laikam viņam visu laiku meitenes lien klāt). Tāpēc vēlējos dzirdēt par viņiem vispārīgi.
08.05.2013 16:22 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
enija izklausās pēc puišeļa, kam ir tikai izskats un egoisms .. kārtīgs Donžuāns Tevi apbērtu ar komplimentiem, ieklausītos Tevī, paņemtu ne tikai ar izskatu, bet arī ar šarmu un prātu, un ievilktu gultā tā, ka beigās izskatītos, ka esi pati viņu ievilkusi gultā :D Un, tici man, Tu pati tai brīdī to vēlētos :D

Tas, Tevis pieminētais, ir amatieris un puišelis, kam līdz kārtīgam babņikam vēl tāls ceļš ejams :D

Tas tā, ierēkšanai :D

Vienīgais, esi uzmanīga .. tā jau pilns cilvēku apkārt ar salauztām un asiņojošām sirdīm, nekļūsti arī Tu viena no šiem. Tādi egoisti tik samaitā tiešām superīgas meitenes .. Bet nu skaties pati, ja domā, ka riskēt ir pareizā izvēle, tad ne jau mēs, cosmo ļaudis, Tevi atturēsim :D
08.05.2013 17:22 |

Reitings 1073
^^
jā, ir vēl pajauns. (giggle) Bet it kā puišelis, tomēr saprotu, ka viņam ir tik daudz meiteņu bijušas, ka nu tikai. Un es nesaprotu, kā var atdoties tādam durakam, kas to vien spēj kā tikai runāt par sevi. Nē, nu viņš man pateica komplimentu par to, ka man ir skaisti ceļi. :D
Kārtīgu donžuānu, es, paldies dievam, pamanu jau pa gabalu un eju projām, man viņi riebjas. Tajos vīriešos ir kaut kas ļoti nepatīkams, varbūt tāpēc, ka viņi domā tikai par ievilkšanu gultā un viss.

Paldies par padomu! Būšu uzmanīga, netaisos tērēt savu laiku ar tādu.:) Būs jāpaskatās, kas notiks nākošajos tusiņos.
08.05.2013 20:56 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Un es nesaprotu, kā var atdoties tādam durakam, kas to vien spēj kā tikai runāt par sevi.

Un kā var gulēt blakus tādam, cerēt, ka izmainīsi un gaidīt nākamos tusiņus, lai skatītos, kā tur būs? Hmm.. īsti atšķirību neredzu - guli vai neguli, tāpat lohs, kurš tikai to vien spēj kā runāt par sevi, viņš ir un paliks.
08.05.2013 22:12 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Palasījos itimējo diskusiju un, jāsaka, ka te nu var patiesi nebeigt vien brīnīties par sieviešu domu gājienu.. :D īpaši acī lec tās, kas "pazīst babņikus pa gabalu" un "iet tādiem ar līkumu". Lielākas muļķības bieži negadās dzirdēt! :D

Mazliet palabošu diskusijas autores jautājumu..
Man ļoti patīk puisis, kas iekāro visas meitenes (20 gadi) . Tātad, gribēju uzzināt, vai kāda, kas bijusi ar babņiku, spējusi

Pareizi jāsaka- Man ļoti patīk puisis, KURU iekāro visas meitenes....

Babņiks nav nekas cits kā parasts puisis, kurš ir piedzimis ar akurāt tik daudz feromoniem, ar tādu "pareizo" pieeju, lai meitenes NESPĒTU pateikt NĒ. UN viņš dara to, ko darītu JEBKURŠ puisis 20mit gados. Lidinātos no ziediņa līdz ziediņam.. :P
08.05.2013 23:22 |

Reitings 4258
Mazliet palabošu:
UN viņš dara to, ko darītu JEBKURŠ puisis 20mit gados.

UN viņš dara to, ko darītu JEBKURŠ lohs/idiots/egoists 20 gados, kurš absolūti neciena apkārtējos cilvēkus.
Man ir gana daudz pazīstamu puišu, kam savos 20 gados bez vizuālā izskata vēl ir arī prāts un saprāts, kā arī cieņa pret citiem, līdz ar ko es neuzskatu šādu rīcību par normu. Es gan parasti mīlestības jomā izsakos ar vārdiem "nevienam nevar uzticēties" un pārējo negatīvismu, bet man liekas traki, ja var uzskatīt, ka gulēšana ar visām un spļaušana katras meitenes dvēselē tiek uzskatīta par normu. Tas vienkārši, šķiet, ir bieži sastopams, jo ir ļoti daudz šo lohu, kas ir prātā neizauguši, sīki debiliķi.

P.S. - atvainojos par tik emocionālu komentāru. :D
08.05.2013 23:38 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Man ir pārmācīts babņiks pie sāniem!
Iepriekšējie arī bijuši babņiki, a viņiem bija vairāk romāns, ne attiecības. Ar šo gan viss ir nopietni. Nu laikam sanāk esmu tā īstā :)
08.05.2013 23:41 |

Reitings 4258
Un es neticu, ka kādu var pārmācīt. Pārmācīt var suni. Cilvēka dabu kaut kāda meitene neizmainīs vai kaut kādu īpašību (piemēram, prāta spēju) neesamību neieliks.
08.05.2013 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits