Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nav nekas sācies, bet jau.

Reitings 7
Reģ: 04.05.2013
Vai jums ir bijis tā, ka vel nekas nav sācies , bet negribat pazaudēt?
*Mums bija attiecības pirms diviem gadiem, tad nekontaktējāmies, jo nespējām saprast kas ir kas. tagad viņš drīz atgriezīsies Latvijā un mums ir biežas sarunas internetā, runājam tiešam daudz. Dažbrīd aizrunājamies par nākotnes plāniem ,kur iesim, ko darīsim.
Bet iekšēji ir tā, ka es esmu aizrāvusies un ļoti to gaidu bet negribas, ka tas ir tikai mirkļa impulss no attāluma un cilvēks atbrauks un negribēs ar mani satikties.
ko darīt, kā runāt, lai viņu noturētu pie šīs domas?
Jums šādi ir gadījies?
04.05.2013 21:32 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāpēc tu domā, ka viņš negribēs? Ja jau runājat par to, tad jau tiksieties. Galvenais, lai tiekoties nav aplauziens par to, ka bijāt viens otru savādāk iedomājušies. Lai nav tā, ka tik ilgi tas viss tika gaidīts, bet satiekoties saprotat - nē, tas nav mans.
04.05.2013 21:35 |

Reitings 218
Reģ: 23.07.2010
man pilnīgi liekas, ka tu runā par mani... :o
04.05.2013 21:35 |

Reitings 7
Reģ: 04.05.2013
agrāk viss bija super, skaistas attiecības, bet tad bija jāšķiras.
bet tagad man bail, jo varbūt viņš mani pietur u tā ja nu gadījumā kas tad ir meitene
bet atbrauks atpakaļ un tur būs savas lietas un par mani aizmirsīs.
04.05.2013 21:37 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Jā, ir bijis. Tikai tur kontakts bija tikai caur internetu ļoti ilgu laiku, tāpēc satiekot dzīvē kaut kāda daļa ilūziju sabruka. Itkā jā,cilvēks tas pats, bet tomēr ne tas, ko es biju savā galvā uzbūrusi.

Ja jums jau ir bijušas attiecības (dzīvē), tad visam vajadzēt būt puslīdz normāli - tu zini, ko no viņa sagaidīt, kāds šis cilvēks ir.
04.05.2013 21:56 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Svarīgs ir iemesls kādēļ izšķīrāties.
Vēl, vai nav tā, ka abi esat vienkārši pieķērušies ilūzijai par to kā bija agrāk?
Ja neesat tikušies veselus divus gadus ir tomēr jāatceras, ka cilvēki mainās, arī tu pati un ne vienmēr šīs pārmaiņas ir patīkamas.
06.05.2013 16:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits