Iedvesmojoties no partneru skaita diskusijas, tīri intereses pēc - tām, kam bijis daudz partneru un palielāka pieredze, vai izmēri bieži ir pievīluši? . Vai arī izmērs nav nozīmīgs? man liekas, ka tas ir svarīgi, man ne vizuāli, ne fiziski neliek justies labi mazie cīsiņi, patīk ja vīrietim tiešām ir Instruments :D Nu teiksim kādi 18cm+/- :D
Man bijuši 4 vīrieši, 2 lieliski, 2 traumatiski :D Vienu izģērbu un sāku smieties par to cik maziņš, čalis nesaprata laikam par ko msejos, gribēja turpināt mani skūpstīt, bet es atšuvu un pateicu, ka nāk miegs :D Otrs bija puisis attiecībās, garš, supersmuks, dievināja, lutināja, bet viņam bija tik maziņš... Kādu laiku cietos, jo puisis bija foršs, domāju ka pieradīšu, bet beigās tāpat aizgāju, jo nevēlējos dzīvot dzīvi, kad ir sekss, kas nesagādā nekādu baudu...
Jums nav nekādas bailes nonākot līdz gultai ar jaunu partneri? Es vienmēr lūdzos kaut nu viņam būtu normāls izmērs... Tik žēl, ja atrodu foršu puisi, kurš ir gudrs, jautrs, ar kuru kopā ir viegli un saskan, un nonākot līdz gultai izrādas ka viņam ir maziņš. :D :D Kā jums ar šo tēmu? Daudz bijis vilšanos, vai arī visi partneri likušies pietiekami apveltīti? :D