Nevaru vīrieti pielabināt...

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Tātad īsumā, pirmdien man bija sapnis, kurā man dīvainā kārtā piedzima bērns, un, kad man iedeva paturēt viņu rokās, bija tik neaprakstama sajūta....pamodos, bērna nav un man bez maz vai bimbiens nāk. Es draugam tad nu saku, ka mums būtu labi, ja būtu vēl kāds par ko rūpēties. Viņš teica, ka būs jāpadomā.
Un tā es ik pa laikam viņam pajautaju, ko viņš par to domā, līdz vienu brīdi pienāca klāt un pateica- nē un viss.
Es visādi, ta un šitā, bet viņš ni un ni.
Tagad es pilnīgi nesaprotu viņa nostāju, neko man neteikdams vienkārši nē un nē.

Tagad jau labu laiku lieku viņu mierā, bet tik un tā manī iekšā ir nemiers: kāpēc?
04.05.2013 11:24 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns,
kā vārdā to visu to visu dari, mīļais?" Pelnām naudu, būvējam mājas, izglītojamies, par ko arī naudu maksājam, stresojam darbā, strādājam virsstundas, cīnāmies un saņemam paaugstinājumus amatā, bet bērnu nav! Tad kāda suņa pēc tas viss? Kam tā māja?

Ēe, kas tas par muļķīgu jautājumu? Varbūt sev pašiem? Protams, nezinu, ko autores vīrietis vai vispār vīrieši domā, bet personīgi es savu izglītību, darbu un māju veltīšu sev pašai, savai attīstībai, savam priekam utt.

Tālāk vairs neko neatbildēšu, lai neraisītu strīdus.
04.05.2013 16:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nu moins! Var arii cilveeks vienkaarshi nebuut gatavs beernam uz doto briidi. Vai arii beerni nepatiik.
Melns ja beernus neciesh, tad tavs padoms nenostraadaas un tas vairaak liekaas dereetu, lai uzspiestu 40 gadiigam uz pogaam. 25 un 30 gados viirietim veel skjiet, ka ir dziive tikko saakusies un ka veel visu paspees. Ap 40 gadiem ir tas laiks, kad tie, kuri beernus agraak negribeeja, saak paardomaat, jo redz spogulii savus sirmos deninjus un saak apzinaaties, ka nav muuzjiigi.
Lieliski zinu, kāds šādās situācijās ir turpinājums. Jums, meitenes, sākas garastāvokļa maiņas, sākat meklēt iespējas strīdiem, viss ir apnicis, gandrīz nekas nesniedz prieku, utt. Ja Emigrante pa īstam bēbi grib, nekāda saldā dzīve to puisieti tāpat negaida. Ir vīrieši, kuri to saprot. Priekš manis sievas teiktais tipa: "Kā man ir apnicis mans darbs!" ir atslēgas frāze, ka ir nobriedusi "revolucionārā situācija". Ja sākas grūtniecība, - vismaz uz gadiem četriem .. pieciem ir miers. Ja nē - zini, vecais, ka tavas smadzenes un nervi dabūs ciest. Tadas mīļas un foršas nu jūs mums esat! Ar jums ir grūti, bet bez jums - vēl grūtāk. Ko lai dara!
04.05.2013 16:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Pievakare! Tu taču neesi manī vīlusies? :-)
04.05.2013 16:35 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Un tā es ik pa laikam viņam pajautaju, ko viņš par to domā, līdz vienu brīdi pienāca klāt un pateica- nē un viss.

man driizaak apniktu, ja man ik pa laikam vienu un to pashu jautaatu!
04.05.2013 16:37 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare! Tu taču neesi manī vīlusies?

Nē, man tikai radās vēlme pajautāt - tevi gadījumā nesauc par Ivaru?
04.05.2013 16:37 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Ne pa tēmu iekomentēšu. Izlasīju Melns komentāru, no smiekliem gandrīz no krēsla nokritu. Tik labi uzrakstīts. Un taisnība vien ir.
04.05.2013 16:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
varbūt Tev arī ir taisnība, tomēr nevaru saprast, kas tie par vīriešiem, kuriem var nepatikt bērni?

Taa notiek, ja cilveekiem ir nelaimiiga beerniiba vai arii paaraak miil kaartiibu un klusumu.

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
bet lídz shim jús runáját par dzíves plániem? es, pieméram, negribu bérnu (tagad un tuváká gada laiká)vírs to respekté. mana nostája ir, ka vispirms jásakárto dzíve- sava mája, stabils darbs, iekrájumi, padzívoshana sev... un tad bérni. protams, ja paliktu stávoklí, abortu netaisítu, bet plánot vél netaisos. varbút arí tavs vírietis pirms bérniem grib ko sasniegt, vai vnk padzívot sev.

10 gadi
Reitings 1582
Nē, vērīgā meitene, mans vārds nav Ivars!
04.05.2013 16:42 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
ES ar negribu bērnus,,,vajag sev padzīvot....
04.05.2013 16:42 |

10 gadi
Reitings 1582
bet lídz shim jús runáját par dzíves plániem? es, pieméram, negribu bérnu (tagad un tuváká gada laiká)vírs to respekté. mana nostája ir, ka vispirms jásakárto dzíve- sava mája, stabils darbs, iekrájumi, padzívoshana sev... un tad bérni. protams, ja paliktu stávoklí, abortu netaisítu, bet plánot vél netaisos. varbút arí tavs vírietis pirms bérniem grib ko sasniegt, vai vnk padzívot sev.
Cik nav redzētas tādas, kuras līdz 35 runā tādās pašās toņkārtās un tad, kad viss no nosauktā ir sagādāts, raud gaužas asaras, jo, lūk, ārstu konsīlijs krata galvas, ka nu jau esot par vēlu. Kad varēju, tad - negribēju, kad gribu, tad - vairs nevaru! Mēs savus četrus iecerējām un laidām pasaulē, kad sieva bija starp 27 un 39 un pat tad bija runa, ka esot tā kā pavēlu - dažādi riski, utt. Diviem pēdējiem bija pat jānodod augļūdeņi, lai tiktu 100% skaidrībā, vai nav darīšana ar dauni?
05.05.2013 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits