blogs par mums

Reitings 22
Reģ: 02.05.2013
Ko sakāt par bloga tādu ideju,ka gandrīz katru dienu tiek publicēts viens cilvēks(nekādas slavenības), vienkārši cilvēki, viņš man iesūta kādas 2-3 bildes, es lieku aizpildīt tādu kā anketu,kur pastāsta mazliet par sevi, savu ģērbšanās stiliņu un min savus,piemēram, 3 mīļākos kosmētikas produktus! ;)
Doma ir tāda,ka katru dienu blogā parādās jauns cilvēks, bet nevar solīt,ka katru,jo apstākļi ir dažādi.
Interesētu? Arī pašas piedalītos un iesūtītu foto? Vienkārši par cilvēkiem,kas mums apkārt un kas viņiem patīk!
02.05.2013 22:53 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
LiepzieduPērle

Uzrakstīju tev privāti, jo ir lietas kurās negribu traki konkrēti, publiski izplūst... :)
03.05.2013 20:14 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Mani ieinteresēja Roxy blogs. :D Lai gan no ebay nepasūtu, bet būtu interesanti palasīt, kā tad tur ir galu galā. :D

Autores ideja nav nemaz tik slikta, bet šobrīd, izlasot, ko viņa piedāvās - neinteresētu. Savādākai pieejai vajadzētu būt. :) Piemēram, man ir dziļi vienalga, ko Linda no Teikas velk bildē pie sagrautām dzirnavām, kāda viņas mīļākā filma, cik daudz vai kādu alkoholu brīvdienās dzer... Tā visa informācija man šķiet nevērtīga.
Bet kopumā ideja ir ok. :) Gan jau, ka būs interesenti.
03.05.2013 20:22 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
cloo

Problēma tāda, ka no ebay jau labu laiku neko neesmu sūtījusi, un pat ja atsūtītu nez vai vairs laiks atrastos bet nu iespējams jau atrastos un uzrakstītu arī... Man eba atkarība nāk viļņveidīgi... sūtu sūtu, tad uz laikau paŗiet, tad atkal uznākkaŗē ko pasūtīt... :) Man laikam patīk tas gaidīšanas process un tikai aptuvena iluzija kā tas dzīvē izksatīsies ko pašutu...

aaa vienīgi varbūt varēšu uzcept blogu par to kā mani ebay tomāti izauguši ( pasūtīju šeklas :D)
03.05.2013 20:26 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Un kam tas būtu interesanti?

Padsmitgadīgām tīnēm. Sievietes pieaugušā vecumā pašas zinās kāda kosmētika viņām ir vislabākā, kāds apģērbs piemērotāks utt.. Bet mazām meitenītēm gan būtu ko palasīties - galvenais uzrakstīt, kur ko var pēc iespējas lētāk dabūt :D
03.05.2013 20:33 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Esmu narvciss. Jā, sūtītu par sevi un lasītu par citiem. Man patīk šāda ideja!!! Tikai nejautā seklus jautājumus, uztaisi vienu(pagaru) anketu, kurā ir iekļauti tiešām skaisti, loģiski jautājumi, ne tikai par kosmētiku, bet par dzivesstilu :) utt.Lai prieks lasīt.
03.05.2013 21:35 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
ak šausmas, tu nu gan ņēmi pie sirds :D neesmu nekāda "lielā nolicēja" vai vēl nezin kas. tu jautāji viedokli, es savējo pateicu. ja nu vēlies zināt, kāpēc es retāk rakstu savā blogā, tad tas ir tāpēc, ka man pašlaik ir cita prioritāte -- bakalaura darbs.
03.05.2013 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)