sanāca aizmirst uzsist atlaidi
Šis man arī pirmajā dienā bija, nācās vēlāk atmaksāt no savas kabatas. :/ :D
Vēl es tāda "nepaklausīga" biju. Strādājām visi jaunieši tajā saucamajā restorāniņā, nu, un maiņas vadītāja arī nebija nekāda pieaugušā lēdija. Nesen tikai biju sākusi strādāt un neko vēl īsti nezināju, jo vienkārši man neparādīja, kur kas ir utt. Darba sludinājumā pieminētā "apmācība" noslēdzās ar to, ka pieveda mani pie vienas no kasēm (mirklī, kad pie visām bija nenormālas rindas), 5 minūtes parādīja, kā apmēram kas jādara, un aidā, "sāc strādāt, maita" :D
Tad, nu, atgriezīšos pie galvenā "notikuma". Tātad vienu to liktenīgo dienu stāvu pie kases, strādāju, cilvēku pilns, nevaru īsti atrauties, atnāk maiņas vadītāja, kam pašai arī būtu jāstrādā, sāk mani komandēt - ej atnes to, izdari šito - a ko es, es tieši tajā brīdī apkalpoju klientu, un pat nezinu, kur tas, ko vajadzēja stāv. Pukstēju pretī, beigās pateicu - man ko izzīlēt kafijas biezumos, kur kas atrodas? :D - Maiņas vadītāja pasūdzējās vadītājai uzreiz, kā šī (vadītāja) ieradās darbā, un tad mani nedaudz nostrostēja, piedraudēja, ka noņems visas stundas utt. Bet man tik ļoti nepatika tas darbs, ka es par sirdī cerēju, ka paņems un tā izdarīs. :D