Sveikas, meitenes! Gribēju paprasīt, vai gadījumā kāda nezina, kas tas bija par seriālu par jauniešiem, kas gāja kaut kur ap 2000.gadu pa TV3. Īsti neatceros, kad tieši viņu rādīja, jo biju maza tad. Tas bija dienvidamerikāņu seriāls. Tur bija smuka meitene, kas mācījās meiteņu internātā, ar gariem melniem matiem un čalis ar moci, kurā viņa iemīlējās. Seriāla nosaukumā bija kaut kādas liesmojošas sirdis kā logo. Varbūt kāda zinās pateikt.
Babuuna, es arī Rūbiju atceros. To es skatījos - bija savādāks kā citi. Vēl, protams, Krāpniece(tad man ļoti patika tā aktrise), Rozalinda un Salome :D Tos es vēl atceros, ka skatījos.
Konkrēto seriālu nezinu, bet pēc tās bildes tiešām izskatās pedofīliski.
Kādi seriāli jums vispār nāk prāta no senākiem laikiem.. kādus skatijāties , patika
es atceros..
Krapniece, Rūbija.. un ja Rozalinda ..
bet lielākai daļai atceros tikai nosaukumus ne sižētus..
A un jā .. Mīlēt.. mirt .. atgriezties..
Man ļoti patika "Mīlēt. Mirt. Atgriezties"! Rūbiju arī atceros, vēl bija tāda "Mīlestības ieleja". Bet visas Rozalindas, Mežonīgās kaķes utt. vai nu neatceros, ka būtu skatījusies, vai tiešām neskatījos.
Un tā gan nav īsti ziepju opera un latviešu valodā to nerādīja, bet man ļoti patika jauniešu seriāls "Rebelde way", vēl nesen uzdūros tam un brīnījos par to patikšanu. :D
Man patika, ka katrā seriālā viens un tas pats sižets. Mīlēt kādu ir aizliegts, mīlas trijstūris, kādu nošaju, kāds paliek akls un tad pēc 7 gadiem visi laimīgi ar bērnu :D
Vēl laikam bija "Aizliegtā mīla" , kur nabadzīga meitene iemīlējās bagatniekā :D Īstas Blaumaņa noveles :D
atceros man patika seriāls ap 2005. gadu-argentīnas- galvenā varone smuka meitene ar melniem matiem, cik atceros dzīvoja tādā kā "komunālajā" mājā, īrēja istabu, viņai laikam bija vēl 2 draudzenes-viena strādāja vai nu kkādā klubā vai kkādā automazgātuvē(?)
tas bija vairāk tāds kā jauniešu seiāls, diezgan smieklīgs, atceros bija vien crazy smieklīgs varonis ar vārdu Tukāns:D
vidusskolā ar druškām katru dienu bija jāapspriež iepriekšējā sērija un bija par ko riktīgi iesmiet..tagad nevaru atcerēties nosaukumu..
Labāk, pasakiet, kas tas bija par seriālu 90' beigās, kuru rādīja sestdienu,svētdienu rītos. Viņā bija tris beibes(viena blonda sarkanā tērpā, viena mulate pelēkā, trešo neatceros), kaut kada nākotnē,karoja tur. Domats berniem. Nosaukuma skaitli bija.
Atceros, ka riktiigi fanoju par vinu terpiem, skaisti likas,lai gan tie bija kautkādi apspīlēti kombinzoni. :D
Skatījos bērnībā gan Mežonīgo kaķi, gan Rūbiju, gan visas citas ziepenes, kopā ar omammu vakaros Hameleonu rotaļas, ar vecākiem vakaros Glābējzvanu, Melrouzpleisu, vēl bija seriāls, kura darbība risinājās uz kruīza kuģa, vēl aģents Smārts un Pludmales patruļa, 90210. Atceros gan tikai varoņu vārdus.
ahhh, kā man patika tas seriāls (l) Neko pedo es tur nesaskatu, viņš tak pat nav viņas tēva vecumā :D :D
No tādiem svaigākiem nedaudz man ļoti patika Svītvellijas vidusskola un Amerikāņu vidusskola, par Lazarīnī nereti iedomājos, kad ēdu vītināto gaļu, jo viņam ļoooti garšoja gaļa, bet tas viņa vārds kaut kā tieši ar vītināto asociējas :D :D Es esmu krustu šķērsu izmeklējusi, bet nevienu no šiem abiem nekur neatradu :(
Glābējzvanu gan pirms kādiem 2 gadiem noskatījos no A līdz Z, kad biju maza, izlasīju visas grāmatas :D
Degrasi vidusskola (vai kkā tā)
Mežonīgā kaķe
Renegāts, vēl kkāda cīnītāja.
Lesija??
Tas tā uz sitiena ko atceros.
Bija taču tāds seriāls,kurā staigāja tie krāsainie cilvēciņi - rozā,sarkans, zaļš. Nu ķipa glāba pasauli vai ko tur? Kad šo prasu draudzenēm, viņas man pārmet,ka kko esmu pīpējusi bērnībā :D
Sāku tagad atcerēties tīņu gadu mīļotos seriālus un tagad palīdziet atpazīt man šo - seriāls bija par nabadzīgu meiteni vārdā Pērle (?), kurai bija draugs Gabriels, kuru nolaupīja un tad viņa sagājās ar Gabriela brāli, kaut kāda kluba īpašnieku. Pati viņa tajā klubā dejoja vai dziedāja. Un vēl tur bija ļoti vecs miljonārs, kas visus ienīda, viņam bija sieva, kuru viņš pie sevis turēja piespiedu kārtā un tai sievai bija blonda meita, kas visiem centās darīt riebeklības.