Man šodiena brīnumjauka -
nosēdēju pie brīvības pieminekļa 4h ēdot svaigi ceptus buljona pīrādziņus un uzdzerot pienu no pudeles.
Es mīlu sevi, dabu un maršotājus! :)) :D
Parisa - arī vienatnē pasēdēt nav nemaz tik slikti. Ok, šodien gan tur viena nesēdēju - uz blakussoliņa klaču omes, priekšā trīs traki zvirbuļi, pie paša pieminekļa goda sardzes maiņa un blakus sen neredzēts paziņa- 3 gadu laikā bija sakrājies par ko pasmieties. :))
Malace.. Vajag, vajag sev laiku atrast. Es jau sen gribu izperties laukā un kaut vai parkā grāmatu palasīt, bet... tiešām laikam varoņdarbs tas man būtu :D
Nu baigais secinājums. Darbs maiņās, tāda lieta laikam neeksistē
kāds vēl secinājums? es to par sevi.
Ja es būtu bezdarbniece, tad ganjau sēdētu un atpūstos,jo pagaidām ir tikai darbs un mājas. šitik brīva laika man nekad nesanāk. pat brīvdienās.
...un putniņiem starp kājām smejoties par gajāmgājējiem. Ha, es domāju ka no malas būtu izskatījies diez gan slimi. :D
Bet labs plāns - meitenes, ja kādreiz redzat lokainu meiteni ar putniem, baltmaizi un piena paku sēžot stundām ilgi pie brīvības pieminekļa droši varat nākt sasveicināties. :D
čāča - vnk Tu ar savu teikumu norādīji ka es esmu bezdarbniece
es tā nenorādīju - tu to tā saprati :D nav mana problēma.
es šoreiz par sevi. studente (kas vēl šādi varētu atļauties) es vairs nevaru būt tuvākajā laikā. vienīgā iespēja - bezdarbs. tad arī es sē'dēšu un ēdīšu builkas. nom,nom,nom.