Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Reitings 68
Reģ: 01.05.2013
Sveikas!

Situācija tāda,ka, ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām. Vienu dienu vīrs paziņoja,ka viņam esot apdzišusas jūtas un ka viņš vēlas padzīvot atsevišķi un apdomāt dzīvi. Tā arī notika, ļāvu viņam aiziet. Viņš noīrēja dzīvokli. Ir pagājušas nu jau 3 nedēļas, bet atpakaļ viņš vēl nenāk. Atnāk šad tad pie bērniem vai mašīnai pakaļ(jo tā ir pie manis,sakarā ar to,ka man bērni jāvadā). Es zinu,kur viņš dzīvo, esmu apciemojusi viņu, nekas neliecina par citu sievieti. Pa naktīm viņš strādā un pa dienām guļ. Šobrīd ir tā,ka viņš man zvēr,ka naks mājās, bet lai dodu viņam vēl mēnesi laika. Vienu dienu viņš man saka, ka nāks un ka mīl, citu dienu,ka tomēr nenāks un nemīl. Nesaprotu,ko man domāt. Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties. Ko jus par so visu domājat? Atvainojos,ka neskaidri sarakstīju, uzdodiet vēl papildjautājumus,ja nepieciešams,atbildēšu. Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri. Kad jautāju viņam iemeslus šim visam, vins saka, ka vaina neesot maniii, bet vinaa.
01.05.2013 23:14 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Zovy, vai patēvs vēlāk izskaidroja,kādēļ tā rīkojās? Vai bija iesaistīta cita sieviete?

Jā, iemesls bija cita sieviete, un ļoti zināma, viņai pašai bij vīrs un bērni, joprojām nav skaidrs , kas tur viņiem bija, vai tikai izmantoja vai bija jūtas, patēvs kā akls pildīja viņas vēlmes, iztērēja daudz naudas, vai kas cits bija, nav tapis skaidrs,man pašai tas arī bija grūts laiks, es tad vēl dzīvoju pie mammas un māsas, mamma bij ļoti depresīva, viņa jau no dabas ir stresa kamols, mēs centāmies viņai uzlabot omu kā vien varējām un centāmies viņas ikdienu mazliet padarīt saulaināku, jo taj laikā kamēr patēvs bij prom, bija ļoti grūti, strīdi pa telefonu, māsa raudāja, gribēja satikt tēti, bet paldies Dievam , pēc pusgada tēvs atgriezās, attiecības šobrīd ir ļoti labas viņiem.
05.05.2013 01:00 |

Reitings 68
taadad,mani miilie atbalstiitaaji,vakar viirs pazinoja,ka atpakal nenaaksot,jo vinam vairs neesot juutu un es vinu vairs neintereseejot kaa sieviete.:( juutos vienkaarsi pretiigi. gribas veel iekseeji cereet,ka kaut peec pus gada vins tomeer apdomaasies. nezinu,ko vairs domaat,teikt un dariit. nesaprotu,ko es izdariiju...:( pie tam, vins ir tik nezeeliigs pret mani,uzskata mani par jukusu,kau es neesmu devusi pamatu,ne es eju kaskeeties,ne aardos,neko. taads aizvainojums laikam tas ir.
tad veel,ir puisis, ar kuru simpatizeejam viens otram,skolas laikaa jau nedaudz pamulkojamies - mans klases biedrs. tomeer beigas tur nekaa nesanaaca,jo es saku saieties ar ar beerna teevu. sobriid vins zina situaaciju un aicina mani pie sevis,esot gatavs mani pienemt ar berniem. es nezinu,ko man dariit attieciibaa uz vinu, negribas atkal sevi sapinat,vins tomer ir jauns-mums abiem 24,esam bijusi klasesbiedri. no vienas puses,varbuut tas man paliidzeetu tikt pari,no otras puses,ja vins mani izmantos vnk sexam vai kaa,tad es atkritiisu atpakal dubultaa depresijaa...
05.05.2013 09:25 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
ak dies deļ kautkādas pipeles esi gatava atstāt bērnus bez mātes...?
nu paiet laiks atradīsi citu-tādu kas mīlēs un cienīs-ja vēlies parunāt raksti privāti..:)
05.05.2013 10:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
24,esam bijusi klasesbiedri. no vienas puses,varbuut tas man paliidzeetu tikt pari,no otras puses,ja vins mani izmantos vnk sexam vai kaa,tad es atkritiisu atpakal dubultaa depresijaa..

Tu esi jokaina. Liakam tapec tev ar veci ta neiet, ka redzi tikai savu veci un neko citu, pat sevi ne. Tiešām doma ka nakamais tevi uz zagsu momenta vedis? Tiikai par to doma? Vāks kaut kads, bērnam bērni.... Nu iegadajies mīļākos seksim un jaukai laika pavadīšanai, neceri uzreiz uz mūžu kopa būt.
05.05.2013 10:15 |

Reitings 68
kubiete,es neceru,ka uz zaksu vedis:D man vnk ir taa,ka es paaraak piekeros un nepaardzivosu,ja mani atkal izmantos,tam pasam seksam.
05.05.2013 10:37 |

Reitings 27552
Seksam izmantos? Tev berns cik gadu? Nu kur tik glupi var runat. Ja grib papisties panem prostitutu vai kadu miļāko iegadajas kam patik sekss ka tāds. Pieaudz tak vienreiz. Atpūties,izbaudi dzīi,un seksu arī... nav jadoma uzreiz par suna un majas iegadi jomajo.
05.05.2013 10:41 |

Reitings 27552
man vnk ir taa,ka es paaraak piekeros un nepaardzivosu,ja mani atkal izmantos,tam pasam seksam.
Nedsumo bet bieži tādas kas ata doma paliek viena ar bernu baru. Jo nu dzīve mīl gudros,atrakīvos un stipros. A Tu visu sarežģī ka 15 gadsimtā. Un doma ka bērns.
05.05.2013 10:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Situācijas izklāsts no tavas puses:

Kvēlā mīla, 4 gadi laulības, kopīgs bērns. Darīji viņa dēļ visu, pazemojies, lūdzies, pazaudēji pati sevi. Viņš paziņoja, ka laikam zudušas jūtas.
Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri.

Iepriekšējām attiecībām (15. gados?) tev vajadzēja 5 gadus, lai tiktu šķiršanās sāpēm pāri.

Un pēc dienas seko jautājums:

Vai gadījumā 3 nedēļas pēc tam, kad viņš aizgāja, un dienu pēc tam, kad viņš patieca, ka viss tiešām ir cauri, nebūtu prātīgs lēmums lekt gultā ar / uzsākt nopietnas attiecības ar vidusskolas simpātiju...

Zini, man vairs pat nav skaidrs, ko tev ieteikt.
05.05.2013 11:53 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns izkar balto karogu.
05.05.2013 13:12 |

Reitings 68
57 days, Tavi apreekini nav pareizi.

Kas attiecas par to viduskolas simpaatijas jautaajumu,es vnk uzdevu jautaajumu, vai tas buutu pareizi,jo, no vienas puses,tas man paliidzeetu tikt sim paari, bet no otras puses, pret vinu tas nebuutu godiigi. Taadaa zinaa...

Melns, nu izbeidz:D
05.05.2013 15:57 |

10 gadi
Reitings 1582
Ieva, katrā ziņā neuzskati, ka viss ir beidzies! Bieži mēdz būt tā, ka izskrienas un atnāk lūgt piedošanu. Pat tādi, par kuriem liekas, ka tas nav iespējams. Turies! Būs labi, bet, ja nebūs, kā gribētos, - tik un tā būs labi!
05.05.2013 17:35 |

Reitings 68
Melns, liels paldies. Nu es arī domāju,ka vēl visādi var būt. Grūti noticēt,ka tik strauji viss var beigties. Man vnk reāli tiešām jaliek vinam miers kaut vairakus menesus,un vins pa to laiku vareetu apdomaaties. Vins pats arii sodien ko taadu izsplaava, bet cik nu vinam var ticeet,nezinu.
05.05.2013 19:07 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, liels paldies. Nu es arī domāju,ka vēl visādi var būt. Grūti noticēt,ka tik strauji viss var beigties. Man vnk reāli tiešām jaliek vinam miers kaut vairakus menesus,un vins pa to laiku vareetu apdomaaties. Vins pats arii sodien ko taadu izsplaava, bet cik nu vinam var ticeet,nezinu.
Pareizi meitenes te teica - Tev jāpacenšas savas domas novērst uz kaut ko citu. Situācija ir ļoti muļķīga, bet es zinu, kā tas ir - nevienam vīrietim nav patīkami piedzīvot scēnas, redzēt asaras, justies neērti. Ir jābūt drosmei, lai, pat, ja pašam viss ir skaidrs, to (nē! viss!) pateiktu tieši un acīs. Un zini, tā ir tāda lieta, ka, zinot vai nojaušot, kas sekos, ne katrs vīrietis to spēj. Un tad mēs mēdzam vilcināt laiku, melot un piemelot, utt., lai tās sāpes meitenei tai brīdī nebūtu vairs tik lielas. Es nepazīstu Tavu vīru, lai te spēlētu rekviēmu attiecībām vai ar pārliecību teiktu, ka nekas nav noticis, tikpat labi var pēc laika atgriezties, tikpat labi viņš jau tagad savā apziņā var būt pie pilnas pārliecības, ka nekā vairs nebūs. Lai gan, ir arī variants, kad tāda pārliecība šobrīd ir, bet tik un tā pēc laika atnāks un pateiks, ka no Tevis ir aizgājis, dzenoties pakaļ mirāžai. Katrā ziņā - galvu augšā!
05.05.2013 19:20 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
sieviete, kur ir tava pašcieņa?
05.05.2013 19:43 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
dod viņam laika divus mēnešus apdomāties un pati sāc būvēt jaunu dzīvi -sāc strādāt ,darīt kas pašai patīk .Kur dzīvo?Rīgā,citā pilsētā ?dari ko tādu kas tev liktu nedomāt par vinju :)
05.05.2013 19:59 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
pati eju tagad kursos ,mācos praksi..un IR IESPĒJA TIKT uz darba vakanci,,sāku no pašas apakšas ,un man sāk uzticēties vadītāja ,un laiks ir aizņemts un domāju par darbu un to mērķi pilnveidošu ,neviss domāšu par vīra kungu kuram jakalpo.
05.05.2013 20:01 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
man riita maina abiem beerniem saakas tikai septembrii.

Darbu uz septembri jau esi sākusi meklēt?
Kāpēc tev tagad jāskrien pie bijušā klasesbiedra? Tu tiešām bez vīrieša nespēj dzīvot? Vēl pirmais nav kārtīgi izvācies, kad pēc pāris stundām jau apsver domu par dzīvošanu ar citu! Tas vien liecina, ka tev pašai nav nekādas lielās jūtas pret vīru bijušas. Domā tagad par bērniem, meklē darbu un padzīvo kādu laiku tikai sev.
05.05.2013 20:19 |

Reitings 68
Aija,tas klasesbiedrs dziivo citaa valstii, biju domaajusi vnk saakumaa sarakstiiities un sazvaniities, buutu man vieglaak,un mazaak par viiru jaadomaa. Peec tam jau var arii aizbraukt ciemos,ja viirs nenaaks pie praata. Kaut gan, saaku saubiities,ka vins naaks pie praata... Es miilu gan to viiru, bet ir tik lielas saapes ieksaa un aizvainojums, pluss paraadas taa neticiiba,ka vins apdomaasies, nezinu,kaa ir pareizaak.
05.05.2013 23:49 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Padzīvo viena un laimīga, sakārto savu dzīvi, sevi, parūpējies par bērniem, orientējies uz savas dzīves labiekārtošanu, nodrošināšanu.

Tam paralēli, protams, vari runāties ar bijušo klasesbiedru, jo vairāk - iepazīties ar jauniem cilvēkiem, saprast, ka pasaule negriežas ap vienu vīrieti. Attīsti sevi, komunicē ar citiem, izej sabiedrībā. Pēc laika tad arī redzēsi, kur tavs ceļš ved. Tagad noteikti prātīgāk ir palikt uz vietas un atgūt mieru dzīvē. Veiksmi! ;)
05.05.2013 23:58 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ieva, lai tev veicas :)
P.S. Nestudēt gan nebija prātīgi.
06.05.2013 00:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits