Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Reitings 68
Reģ: 01.05.2013
Sveikas!

Situācija tāda,ka, ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām. Vienu dienu vīrs paziņoja,ka viņam esot apdzišusas jūtas un ka viņš vēlas padzīvot atsevišķi un apdomāt dzīvi. Tā arī notika, ļāvu viņam aiziet. Viņš noīrēja dzīvokli. Ir pagājušas nu jau 3 nedēļas, bet atpakaļ viņš vēl nenāk. Atnāk šad tad pie bērniem vai mašīnai pakaļ(jo tā ir pie manis,sakarā ar to,ka man bērni jāvadā). Es zinu,kur viņš dzīvo, esmu apciemojusi viņu, nekas neliecina par citu sievieti. Pa naktīm viņš strādā un pa dienām guļ. Šobrīd ir tā,ka viņš man zvēr,ka naks mājās, bet lai dodu viņam vēl mēnesi laika. Vienu dienu viņš man saka, ka nāks un ka mīl, citu dienu,ka tomēr nenāks un nemīl. Nesaprotu,ko man domāt. Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties. Ko jus par so visu domājat? Atvainojos,ka neskaidri sarakstīju, uzdodiet vēl papildjautājumus,ja nepieciešams,atbildēšu. Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri. Kad jautāju viņam iemeslus šim visam, vins saka, ka vaina neesot maniii, bet vinaa.
01.05.2013 23:14 |

Reitings 68
krista - maate latviete vinam, teevs musulmanis. jauktenis vins ir.
02.05.2013 01:42 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
vinam vajagot sievieti,kas 100 procentiigi vinam pakļaušoties.

Jums abiem ir pamatīgi kompleksi.
Tici man, dzīve var būt tik ļoti skaista, kad tev iekšā viss ir kārtībā. Ārējie apstākļi nāks pēc tam.
02.05.2013 01:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
teevs musulmanis

Nez kaapeec man jau bija par to aizdomas. :D Miiljaa sieviete, cieni sevi, atrodi kaadu, kura mentalitaate ir liidziiga taveejai un sakriit uzskati par tik svariigaam lietaam kaa lomu sadaliijums gjimenee, savaadaak buus arvien sliktaak un sliktaak. Peec 10 gadiem tev vajadzees rakstisku iesniegumu vinjam rakstiit, lai vareetu aiziet 1x gadaa liidz frizierim.
02.05.2013 01:46 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
100% pakļaušanās... nu tad lai iegādājas sev verdzeni! Debīls vecis. Un tev vajadzētu sev mēģināt iestāstīt, ka dzīvē tā mēdz gadīties, ka pāri izjūk i pēc 4, i pēc 30 gadiem. Un labāk sāc domāt par šķiršanos pati, nevis velc šo murgu garumā. Viss, kas notiek, notiek uz labu. Ne jau viena veča dēļ dzīve beidzas. Beidzas viena neveiksmīga laulība. Un viss. Būsi dabūjusi mācību un varēsi dzīvē iet uz priekšu gudrāka.
02.05.2013 01:47 |

Reitings 68
kakene,paldies. iedvesmojossi.
02.05.2013 01:57 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
es neesot bijusi pietiekami paklausiiga. vinam vajagot sievieti,kas 100 procentiigi vinam pakļaušoties.

Šim cilvēkam ir nopietnas problēmas un tev vajadzētu būt tai, kas paceltu galvu aiziet!
Protams, viegli runāt. Tomēr es domāju, ka daudz vērtīgāk ir veltīt laiku sev un bērniem (tici man, laika gaitā arī atgūsi normālu nervu sistēmu, ja vien pati to vēlēsies, iemācīsies aizmirst un novērtēt šķiršanos), nekā vergot vīrietim.
Padomā pati, kas tev svarīgāks - tu pati un tavi bērni vai viens izlepis vīrietis?!
02.05.2013 06:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Musulmanis ne musulmanis, bet te drīzāk ir jājautā, vai tevi tādas attiecības apmierina. "Neesi pietiekami paklausīga" ir šausmīga lieta, ko teikt.

Tu saki, ka viņa mamma ir latviete. Kā tās lietas notiek viņa vecāku ģimenē? Vai arī viņa mamma ir kalpone? Vai tas ir tas attiecību modelis, ko viņš tev uzspiež? Vai arī mammas ģimenē viss ir normāli, bet tavs vīrs ir nez ko sadomājies un sacerējies?

Vienīgais ieteikums no manis - iesniedz šķiršanos, pasaki to vīram, nogriez visus ceļus pie tevis, aizbrauc atpūsties uz kūrortu, sakārto savas domas, gūsti mācību no kļūdām un sāc jaunu dzīvi neatskatoties pagātnē!

Jautājums gan ir, vai autore finansiāli to var atļauties. Tas, diemžēl, bieži ir iemesls, kāpēc tiek glābtas un lāpītas vēl tizlākas attiecības.
02.05.2013 07:42 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vispār jau ir ļoti no svara no kuras valsts musulmanis ir nācis, jo viņu uzskati par sievietēm, poligāmiju, reliģijas brīvību, radikālismu utt atšķiras no valsts uz valsti.
02.05.2013 08:02 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Iesaku sevis un bērnu dēļ doties prom no tāda pēc iespējas ātrāk. Šādas ir jūsu attiecības pēc 4 gadiem, un ir skaidrs, ka viss būs tikai sliktāk.

Tomēr, ejot prom neaizmirsti viņam atgādināt, ka, nesaktoties uz to kādas ir vīrieša un sievietes attiecības, neviens no viņiem nav privātīpašums ar kuru izrīkoties pēc sirds patikas. Tas tā, iespējams, ka nākotnē viņam noderēs, taču šaubos, ka tādi cilvēki var mainīt savus priekšstatus par veselīgām attiecībām.
02.05.2013 08:15 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
es gan domāju, ka tur pavisam noteikti ir cita sieviete. tas, ka viņa dzīvoklī nekas par to neliecina, nenozīmē, ka viņam citas nav. neviens tāpat neaiziet.
02.05.2013 09:07 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ieva - vīrieši nav to pārdzīvojumu vērti. Priecājies par bērniem, saņem sevi rokās. Ja finansiāli ar visu tiec galā, tad būs labi.
02.05.2013 09:13 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tev jākļūst vēsākai! jārada iespaids,kad Tev vēl ir kāds pielūdzējs...ne jau tā,kad jau Jums ir sex, attiecības, bet gan kad ja viņš neatgriezīsies,tad tur aiz stūra ir kāds ,kurš gatavs Tevi pieņemt ar visiem diviem bērniem...šī metode palīdzēs viņam ātrāk izlemt vai atgriezties mājās!
Vīrieti sāka garlaikot,kad viss ir tik perfekti! tā ar viņiem notiek! apnīk,ja vienmēr dod seksu,kad viņiem gribās,jo vairs nav jāpūlas, jāpielieto savs mednieka, iekarotāja ingstingst. vairs nenovērtē ,ja katru dienu māja ir tīra, pagatavotas vakariņas, izgludināti krekli. pie tā visa ir pierasts un jau sāk uztvert par pašsaprotamu!
kā gan viņš novērtēs kā būtu,ja Tu nebūtu ,ja ir vēl regulārs sex???protams, es Tev tagad neteikšu- nē ,nedod viņam vairs,jo tad nav garantija,kad viņš neies pie citas pēc seksa, taču tagad arī nav teikts,kad viņš neveido paralēli vēl citas attiecības un tāpēc ir nepieciešams mēnesis ,lai padomātu,kaut gan tāpat varbūt viņam patiešām ir nepieciešams šis pārdomu laiks!!!!
02.05.2013 09:22 |

Reitings 68
57 days, vina maate izskiiraas ar teevu,kad vins bija mazs veel un dziivoja viena ilgus gadus. ar finansiaalo pusi man viss ok, vins pats arii man dod vairaak kaa 100 ls katru nedeelu,vins lauj man ieiet vina internetbankaa un noskaitiit,bet man ir arii savi ienaakumi.
02.05.2013 09:30 |

Reitings 68
sniegpulksteniite,greizsirdiibas metodi izmeeginaaju,it kaa netiisaam paraadiiju vinam sms no cita viiriesa,kurs mani grib, vins tik noteica,ka tas idiots nav labaaks par vinu un ka vins man uzticas,ka pie cita neiesu.
02.05.2013 09:34 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tu droši vien viņam vienkārši zajebala.Laikam čakarēji smadzni visu laiku un kontrolēji ik uz soļa
darbaa vins straadaa kopaa ar manu mammu un mammas draudzeneem,kuras nodod mums info,ja ir kas aizdomigs manits darbaa vai uz ielas, ir cilveeki,kas pieskata,kas pie vina piestaigaa,bet nekaa aizdomiiga nav bijis
...Labi vien,ka viņš aizgāja no tevis.
02.05.2013 09:35 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nekad nesapratīšu - uz pasaules maz vīriešu , ka deļ viena šitāda jārok kaps un dzīves lielākā vērtība - bērni jāatstumj malā? Sievietes.
02.05.2013 09:44 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ieva, jūs Latvijā dzīvojat?
02.05.2013 09:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Manu prāt vīrietim vienkārši prātā ir parādījušās šaubas par to vai TĀ grib pavadīt savu atlikušo dzīvi, tādēļ izvēlējās padzīvot atsevišķi un ieteicamāk bez kontaktiem lai prātā un sirdī rastos skaidrība vai tomēr vēlas dzīvot kā līdz šim vai arī viņa paša dēļ varbūt mainīt dzīvi ja nepieciešams. Es varētu iedomāties ka pati tā darītu ja mani sāktu mākt šaubas, viss labākais veids tad ir padzīvot atsevišķi, tikt no rutīnas vaļā un tad redzēt vai tomēr vajag paturēt jauno vai veco dzīvi. Otrs variants ka viņš no tevis ko patraku slēpj(neuzskatu ka krāpšana) un ka viņš grib ar to tikt pats galā nevis iejaukt tevi.
02.05.2013 09:51 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Visu nelasīju, bet nu domāju, ka vīrietim noteikti viss ir apnicis. Te ir 2 varianti, vai nu viņš aizies vai paliks. Ļauj, lai viņš padomā. Pazūdi uz kādu laiku. Ja visu laiku zvanīsi un liksi manīt par sevi labāk nebūs. Nav jau uz visu dzīvi jāpazūd.Pa to laiku sakārto sevi...Tev ir bērni. Domā par viņiem.

Ā tgd pārlasīju visu. Nu kalponei gan nevajag būt. Ok, pekrīu, ka mājas jāsaved kārtībā, ēdiens un drēbes-tavs pienāķums, bet nu uz katru svilpienu gan nevajag atsaukties. Vai nu lai viņš samierinās ar to vai bye bye. Jebkurā ziņā turies!!!
02.05.2013 10:03 |

Reitings 68
nosleepumainaa, taa nebija visu laiku, taa kontrole saakaas tik kops vins ir prom, un es pati nevienam neesmu luugusi vinu pieskatiit, cilveeki pasi vai nu ir sokaa vai nu aiz zinkaariibas meegina noskaidrot,kas par lietu un tas viss no kaada atnaak liidz maniim,gribu to vai nee.
02.05.2013 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits