Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atstrādāt karmu

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Nesen skatījos raidījumu „Precamies?” un šajā raidījumā varēja dzirdēt liktenīgu stāstu, kuru komentējot astroloģe izteica frāzi
Tā īstā otrā pusīte ienāks Tavā dzīvē tad, kad būs atstrādāta karma.
Ko tas nozīmē? Kaut ko pa ausu galam esmu dzirdējusi par šo jēdzienu „atstrādāt karmu” tieši attiecību nozīmē, bet ko tas patiesībā nozīmē? Kā jums šķiet? Vai jūsu attiecību pieredzē tas ir apstiprinājies?
01.05.2013 10:36 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Papildināšu:pēc tā sapņa bija vēl kāds,to gan var teikt esmu aizmirsusi diemžēl.
02.05.2013 12:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nazīc, bet es arī pamostoties neatceros. :D
02.05.2013 12:44 |

Reitings 4258
Nu, tas ir, sanāk laikam tā, ka es vispār nesapņoju.
02.05.2013 12:45 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pievakare, pastāv teorija - tie, kuri neatceras savus sapņus, ir cilvēki, kuriem ir maz problēmu vai vismaz nav jūtīgi uz tām problēmām.
02.05.2013 12:48 |

Reitings 4183
es labprāt gribētu iemācīties neatcerēties tos. ;D
02.05.2013 12:49 |

Reitings 8171
Tad pieraksti miegā vēl esot :D

Mammām derētu ieklausīties savos bērnos,jo bērniem līdz ~5gadiem viss tā teikt ir vaļā un ir ļoti saistīti augstākajiem. Ja vecāki to neizskauž,tad,protams,tas neaizveras. Pavērojiet bērnus ;)
02.05.2013 12:50 |

Reitings 4183
bērniem ir vienkārši ļoti liela iztēle, fantāzija.
starp citu, te arī manīju meitenes, kuras rakstīja - eu bet tiešām, bērnībā bija tā un tā, patiesībā, vai tā bija - drīzāk nē, nekā jā, jo vienkārši, ja kāds teiks, ka bērnībā tev bija tas un tas, tad vienkārši tu sāksi domāt jeb pavilkties uz to- jā, bet tiešām tā bija.
02.05.2013 13:01 |

Reitings 4258
Zili rudzi, es esmu tās teorijas izņēmums. :D

Par bērniem - manuprāt, tiešām varētu būt ļoti grūti atšķirt saistību ar augstākajiem, ja tāda pastāv, un vienkārši iztēles augļus, kas balstīti uz kaut kā dzīvē redzēto, jo īpaši jau lielākiem bērniem. Es atceros vairākus "brīnumus"/savas dīvainās domas, vārdus, bet pieaugot un padomājot līdzi sapratu, no kurienes tās radās.
02.05.2013 13:25 |

Reitings 8171
Vai tad es teicu,ka viss ko bērni saka mums ir saistība ar augstākajiem un ne kripatiņas tur ir no fantāzijas? ;) Vien pieminēju to,ka der kādreiz pavērot un paklausīties,ka ne viss ir iztēles auglis.
02.05.2013 13:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nazīc, nu neticu, ka tas, ko cilvēks itkāatcerās ir tiešām viņā iepriekšējādzīve. Kāpēc tad vieism tāda atcerēšanās nav dota pašā pamatā? Un kur teikts, ka tā tiešām ir mana iepriekšējā dzīve nevis kaut kāda pārķerta frekvence (domas, impulss) kosmosā no citas radības?..
Es ticu, ka mēs neesam tikai fiziskas radības un tikai tas, ko redzam realitātē. Bet karmai es tomēr neticu...
02.05.2013 14:18 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Man gan nepatīk, ka Chanely visur iepin vēdiskās zināšanas (lai gan tas viss iet kopā gan jau), bet ar karmu tiešām ir kā Chanely raksta - tic tikai tie, kuriem ir kāda problēma, kurai nespēj atrast loģisku izskaidrojumu.
Par sevi es vispār saku, ka esmu laikam galīgi stulba, ka sev izvēlējos tādas ķibeles, kas mani nemitīgi piemeklē.
02.05.2013 14:19 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Es nesaprotu, kāpēc te tik bieži izskan "iepriekšējā dzīve", ja pietiek jau ar to, ka karmu katrsmēs radām savā dzīvē, tad vēl bonusiņā saņemot kaut ko no iepriekšējās. Par mūsu iepriekšējām dzīvēm tie, kuri no tā visa kaut ko saprot, nemaz arī nerunās, jo nevajag to cilvēkam.
02.05.2013 14:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es varu pateikt tikai vienu-man loti patiik lasiit Chanely komentaarus!Cilveeka taada harmonija,loti iedvesmo!
02.05.2013 21:11 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Ak jā, nezinu kā to lai izskaidro, bet iepazīstoties ar to puisi jau no paša sākuma likās, ka ar šo viss būs pa nopietno. Arī tad, kad strīdējāmies, izšķīrāmies. Visu laiku ir tāda sajūta, ka viens pie otra atgriezīsimies agrāk vai vēlāk

Man ar savulaik bija tāda pati situācija, ka kasījāmies, strīdējāmies, salabām, atkal sagājām kopā un tā uz riņķi. Arī vienmēr kā ar magnētu atvilka vienam pie otra. Līdz vienu reizi stingri nolēmu iet prom un nepieļaut nekādu atkal kopā saiešanu. Lai gan vienu reizi pēc ilgāka šķiršanās perioda gandrīz pieļāvu tādu iespēju. Nodomāju, ka ja tā turpināsim, slikti beigsies (varētu pat attapties tvaiķenē no tiem vājprātīgajiem strīdiem). Tā arī aizgāju, lai gan ļooooooti ngribēju, jo to cilvēku ļoti mīlēju. Pēc tam pusotru gadu bija baigi smagi, visu laiku domāju, kas par vainu bija pie mūsu strīdiem, analizēju, kur bija manas kļūdas un izanalizēju, ka ļoti liela daļa vainas bija manējā, ka veidoju attiecības galīgi nepareizi. Kad sapratu to, ka nav tikai viņš ir vainīgs (lai gan attiecību laikā pie visa vainoju viņu), tad vienu dienu pie manis atnāca tāda kā apziņa, ka nu esmu šīs attiecības pilnībā atlaidusi, piedevusi visus pāri darījumus gan no savas, gan no viņa puses, arī dusmas pret bijušo kā ar roku noņēma. Toč it kā akmens no manis noveltos. Tad nākamais, ko teicu sev-kādu cilvēku sev blakus es gribu redzēt, kādam viņam jābūt. Arī sapnī vienreiz redzēju vīrieti, kāds man būs, sapnī balss teica, ka šāds cilvēks būs ar tevi. Pagāja kāds pusgads, un es pilnīgi nejauši un to negribot, satiku tieši tāda izskata cilvēku, kādu redzēju sapnī. Iepazinos klubā (!), pilnīgā tūtē (gan es, gan viņš). Iepazīstot viņu tuvāk, ar lielu izbrīnu konstatēju, ka viņš ir tieši tāds raksturā un attieksmē, kādu biju sev ievēlējusies. Tā lūk, nu ir apziņa, ka no iepriekšējām attiecībām esmu sapratusi to, kas man bija jāsaprot un jāiemācās, lai būtu savādāk, un uzskatu, ka šo mācību apguvu labi. Atvainojos, ka tik gari, īsāk nebūtu saprotami :)
03.05.2013 10:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits