Man pašai liekas, ka neesmu ļoti veselīga ēdāja, bet.. tad paskatos kā ēd citi un saprotu, ka ēdam mājās pat ļoti veselīgi :D Nekādas baltmaizes, graudu maizes, bulciņas, tomātu mērces, majonēzes, gāzēti dzērieni, veikalu sulas, alkohols (labi, ja reizi dažos mēnešos nopērku kādu vīnu), makaroni, jebkādi pusfabrikāti manā ēdienkartē nav atrodami. Čipsus nopērku reizi pāris gados, tas pats ar ātrās ēdināšanas iestādēm. Mannā putras, ceptus kartupeļus vai fritētus ēdienus laikam pat nav vērts pieminēt. Eļļu izmantoju tik minimāli, ka mamma to ieraugot sāka smieties un teica, ka tikpat labi varētu arī neizmantot.. ā, jā, nekādus sviestus, desas, margarīnus, sardeles, utt arī nelietoju.
Jā, ik pa laikam ieēdu kādu tortes gabalu vai cepumu, jo man pašai ļoti patīk gatavot un tieši saldumus. Veikala kūkas, bulkas u.c. tml izstrādājumi gan manās mājās nemēdz atrasties. Ā, saldējums! Jā, saldējums ir mana vājība.. bet arī pirms kādām 2 nedēļām nopirku pāris lielos iepakojumus un līdz šim brīdim esmu apēdusi vien pāris karotes :D